Şimdi Ara

110 level için hangi çar açılmalıdır. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
6.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: YateQo

Warrior+Cleric hiçbir zaman azalıcak güce sahip değil gibi...
    Yeni skill gelmese dahi skiller uplanıcak...Two handed olmadı,one handed olmadı axe...Üçüde aynı anda düşecek değiller

en iyisi eu vaz geçmek zorunda kalacağın build yok
  • Jm israrla ch charlara pasif skill geitrmiyor...bence ch charlari pasif skilller ile kurtaricak master sorunuda boylece cozmus olucak..

• Gerçektende komik bir konu olmuş yorum yazmak mantıksız.
  • 110lvl için kimse şuan konuşamaz.Çünkü nasıl skiller geleceği hakkında hiçbir bilgimiz yok ne desek sallama olur.
  • ne geleceğini bilmiyoruz ama eğer Warrior-cleric silah değiştirme hell fln o kombinasyonları iyi biliyorsan itemlerinde eli yüzü düzgünse yenemiyeceği çar yoktur 1lv de de 981350912791234 lv dede bnm düşüncem tabi bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ultr@k@plan

kesinlikle bow
    Neden ?

Eularda yenı skıl yok onları es gecelım butun tablo dolmuş

blade zehir skilleri bitti sadece yatır ve batır gelebılır

nuker ss olmadan bırsey yapamaz nukerı olanlar 100de zevkını çıkarsan 110da en kotu buildlerdenb 1 tanesı olucak

sımdı nedenmı bow ?

5li arrow serisinin daha 3-4 tane acılmamıs skıllerı var bunlar zehır olabılır dusuncesındeyım
    strongda daha 4 tane acılmamıs skıl var
    berserkerdede öle

bowlarda 120,130da wiz kadar vurucak bunuda burda sölüyom

Aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Babatolia_

quote:

kesinlikle bow
    Neden ?

nuker ss olmadan bırsey yapamaz nukerı olanlar 100de zevkını çıkarsan 110da en kotu buildlerdenb 1 tanesı olucak

sımdı nedenmı bow ?

5li arrow serisinin daha 3-4 tane acılmamıs skıllerı var bunlar zehır olabılır dusuncesındeyım
    berserkerdede öle

Aynen

Dediğin herşeye katılmak isterdim ama 120-130 da bowun geliştiği doğrudur ama vizin yeni skili nin gelmeyecek olması onun skillerinin uplanamyacak olduğunu göstermez bir bow imkansız dır ki bir viz kadar vursun o lafın bana çok saçma geldi it s my idea katılırsınız veya katılmazsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: SneaR

quote:

Orijinalden alıntı: _Babatolia_

quote:

kesinlikle bow
    Neden ?

sımdı nedenmı bow ?

berserkerdede öle

Aynen

Dediğin herşeye katılmak isterdim ama 120-130 da bowun geliştiği doğrudur ama vizin yeni skili nin gelmeyecek olması onun skillerinin uplanamyacak olduğunu göstermez bir bow imkansız dır ki bir viz kadar vursun o lafın bana çok saçma geldi it s my idea katılırsınız veya katılmazsınız

evet haklsıın fakat şunuda bilmelisinki wizard kadar vurmasa bile crtcleriyle o lvlda wizard ın vuruşlarına yaklaşabilceği düşüncesindeyim çünkü wizardlar crtc vuramıor vede o lvlda kim bilir bow a hangi skiller gelir stun skilli var şimdiden ve izlediim videoda 25 k vurduunu gördüm crtc 100 lvl full str bow bi çarınBenim tercihim bow

• FF Fire Bladeee !!!
  • Fire shield emperor skiline up gelmesiyle bence chinada dışardan büyü yemedurumu düşüp biraz güzel pasif takviyeleri ile ii olcağını düşünom..ayrıca örneğin bence 120 heuksal 120 light 60 cold olan birnuker güzel iler yapar gibime geliyor...ben blade hastasıyımdır..100FF blade ile çok eğlenmişimdir kaç aydır..fakat hereyden önce kasılcak sp muazzam gözükmektedir...neyin ne olacağı değil sp lazım ilk başta :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.