evet arkadaşlar belki erken ama ksro oynayanlar özel serverlarda oynayanlar bilirler mutlaka. 110 level için bir çar kasmak istiyorum. 100 blade ve 100 vizim var 110 gelmeden 3m sp kasıp hazır olmak istiyorum. peki hangi çarı açmalıyım. fikirleriniz nelerdir.
bence en dengeli :D 110 light 110 bicheon/Spear ettımı 220 kalan 80 de snow shield için :D int nuker bence goturur gıbı gelıyor skıl olarak
Glavierden şaşmıycaksın
Benim Fikrim avrupa karakter çünkü bir build de en az iki silah kullanılıyor ayrıca farm yaptıracaksan bunun içinde eu karakter en uygunu daha sonra 150 lv dusunursek 2 build kalacak ve hıc bır zaman hangı skıllere vereyım nerelerden gerı cekyım dıye dusunmeyeceksın ...
bennce eu bard/cleric neden mi? plvl süper kasıyor wizardlardan bile seri diyelimki yanınızda wiz/cleric varsa bişey yapamaz ot gibi bard/clericin atacklarını izler
Eger 110 için acayip damageler veren skiller yada sadece çinliler için özel pot vs gibi şeyler getirilmezse oyunda çin kalmaz bari pill etkisini azaltsalarda cold imbusesi kullanabilse başka türlü başedilemez eularla hele 150de oyunda gbotlar dışında tek çin çhar kalmaz
quote:
Orijinalden alıntı: T_Erdem
Benim Fikrim avrupa karakter çünkü bir build de en az iki silah kullanılıyor ayrıca farm yaptıracaksan bunun içinde eu karakter en uygunu daha sonra 150 lv dusunursek 2 build kalacak ve hıc bır zaman hangı skıllere vereyım nerelerden gerı cekyım dıye dusunmeyeceksın ...
total master pointin hep 300 de kalıcağını nerden biliyorsun? ayrıca öle bişey olursa ch char kalmaz. joymax o kadar salak değil heralde hiç bir buildi çöpe atmaz
ins dedigin gibi olur yoksa cidden ch char larin sonu gelir
Şu anda 100e fire100 cold100 bicheon100 bir int char kasıyorum 110da 110fire 110biheon 80cold yaparım diye düşüyorum.Senin için söyleye bileceğimde wiz için bir sıkıntı olmaz heralde ama blade için 110fire 110blade 80 light mantıklı gibi gözüküyor
#darkwane :
aşağıdaki video yu izle anlarsın chinese charların master lvlerının kacta oldugunu
total master pointin hep 300 de kalıcağını nerden biliyorsun? ayrıca öle bişey olursa ch char kalmaz. joymax o kadar salak değil heralde hiç bir buildi çöpe atmaz
Bunu söyleyen Joymax ın kendisi zaten.
bence 110 fire 110 bicheon 80 lıght Blade kral olur yıne ama ch ye mastry gelse cok iyi olur
kesinlikle bow Neden ?
Eularda yenı skıl yok onları es gecelım butun tablo dolmuş
blade zehir skilleri bitti sadece yatır ve batır gelebılır
nuker ss olmadan bırsey yapamaz nukerı olanlar 100de zevkını çıkarsan 110da en kotu buildlerdenb 1 tanesı olucak
sımdı nedenmı bow ?
5li arrow serisinin daha 3-4 tane acılmamıs skıllerı var bunlar zehır olabılır dusuncesındeyım strongda daha 4 tane acılmamıs skıl var berserkerdede öle
bowlarda 120,130da wiz kadar vurucak bunuda burda sölüyom
quote:
Orijinalden alıntı: Deadlyprince
Glavierden şaşmıycaksın
kesinlikle +1
quote:
Orijinalden alıntı: Ultr@k@plan
kesinlikle bow Neden ?
Eularda yenı skıl yok onları es gecelım butun tablo dolmuş
blade zehir skilleri bitti sadece yatır ve batır gelebılır
nuker ss olmadan bırsey yapamaz nukerı olanlar 100de zevkını çıkarsan 110da en kotu buildlerdenb 1 tanesı olucak
sımdı nedenmı bow ?
5li arrow serisinin daha 3-4 tane acılmamıs skıllerı var bunlar zehır olabılır dusuncesındeyım strongda daha 4 tane acılmamıs skıl var berserkerdede öle
bowlarda 120,130da wiz kadar vurucak bunuda burda sölüyom
peki o tabların hepsinin açılacağını nerden biliyorsun ki eularda açılmışmı?
eu char idealdir sp farm yap kas
Cleric warior muazzam bir hp ve muazzam bir defansa sahip olacak iyi bir de silah alırsan deme keyfine
Bu konuyu yeni görüyorum yoksa çoktan yazmıştım.
lv 80 : Glavierlerin en ihtişamlı dönemi diyebiliriz.O zamanın efsane buildi.Soul spear skill ağacıyla ortalığı yıkıp kendisine hayran bıraktıran bir build.
lv 90 : Yeni skiller ile birlikte (yatır-batır,kombolara eklenen debufflar) en güzel dönemini yaşayan bladerlerin dönemi.. Glavie ve bowu arka planda bırakmıştı...
lv 100 : En sağlam skill ağaçlarının devamının gelmesiyle herkesin gözdesi olan,şuanki dönemin en gösterişli ve sağlam vuruşlara sahip buildi.
lv 110 : Şimdiye kadar geçen dönemler herkes biliyor.Bundan sonra durmak lazım.Herzaman olduğu gibi daha 110 lv açılmadan nasıl olacağını tartışmama taraftarıyım.Fakat benimde herkes gibi bir teorim var.
Yüksek hp sinin yanısıra açacak soul spear serisinin devamıyla eski ihtişamlı günlerine geri döneceğini düşünüyorum.
Not:Tabiki eu buildleri unutmamak gerekir.Eu karakterler takım anlayışına dayanarak yapılandırıldığı için onları göz önünde bulundurmadım.
Warrior+Cleric hiçbir zaman azalıcak güce sahip değil gibi... Yeni skill gelmese dahi skiller uplanıcak...Two handed olmadı,one handed olmadı axe...Üçüde aynı anda düşecek değiller