Şimdi Ara

110 levele tek basina kasabilecek en iyi çin karakteri sizce hangisi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Sudden_Death

quote:

Orijinalden alıntı: FeeL

olum wizard diyosak, wizardın chin versiyonu full nukerdir.

yanlış anlama ama gerçekten yaşını merak ediyorum kötü anlamda degil 1 hafta yada 2 haftadır sro bolumune geri geldim gerçekten çok tuhaf yorumlar yapıosun...

Yemin ederim tam 3 kere aynı soruyu ben soracakken vazgeçtim, içimi okumuşsun üstad helal olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: She Is Of Ren

quote:

Orijinalden alıntı: FeeL

olum wizard diyosak, wizardın chin versiyonu full nukerdir.

Full nuker bende denemek istiyorum oynayan varmı ?

Ben denedim(Wizaden sıkılmıyan bundan da sıkılmaz herhalde ).Armor veya pro giyebilir.Ayrıca wiz bardın kasması masraflı olur diyen arkadaşıda anlamış değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZGSRĞL -- 1 Mart 2010; 22:07:25 >

• CYCLOMOTEUR, Wizard/Bard en hızlı kasan builddir; ama masraf gerektirir; çünkü çok dayanıksızdır ve yatmaman için üzerindeki tüm giysilerin ve takıların +3, +4 olması, str ve hp artıran blue özelliklerinin olması, npcden alınmış olmaması gerekir. Normal bir serverda bunları sağlayabilirsin; ama yeni serverda pazarlarda kendine uygun giysileri bulabilmen, gereken taşları bulabilmen zordur ve bulsan bile pahalıdır.
  • Bow ve Glavie Rahat Kasabilir... Blader ve Nuker zorlanır gibime geliyor... Blader'da defans olmasına rağmen attack yüzünden kaybedebilir...
  • aynen öyle düşe kalka büyürsün canın sıkılır benim çarım wiz clerik üstündekiler full blue ona rağmen botta skil atarken küçük bir boşluk olduğunda giantlara yatabiliyor bardsa durum vahim bence :( ama hızlıda kastığı için arada farkı kapatabiliyor kendi lvnin çok altında moblarda kasman lazım
  • sizce xbow / bard nasil ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: husoman

CYCLOMOTEUR, Wizard/Bard en hızlı kasan builddir; ama masraf gerektirir; çünkü çok dayanıksızdır ve yatmaman için üzerindeki tüm giysilerin ve takıların +3, +4 olması, str ve hp artıran blue özelliklerinin olması, npcden alınmış olmaması gerekir. Normal bir serverda bunları sağlayabilirsin; ama yeni serverda pazarlarda kendine uygun giysileri bulabilmen, gereken taşları bulabilmen zordur ve bulsan bile pahalıdır.

Şuan kasmakta olduğum wiz bard charım var.Evet üstü iyi ama düşen itemleri satmamasına ragmen günde 5 6m kar ediyorum.Bununla da gereken seti yapabiliyorum.Yatma konusuna gelinceNerede kastığınla alakalı.Gerekirse düşük lvlda kasıcaksın ama yatırmayacaksın.Kasarken iki atack skilli işimi görüyor(Fire bolt,frozen spear).

Xbow/bard wizard/bard göre oldukca dayanıklıdır(nede olsa str)Ayrıca en az sp isteyen build diyebilirim(sadece crossbow un gerekli skillerini açarsan)Daha önce wiz/bard kasma tecrüben yoksa xbow/bard kasmanı öneririm

• nuker çok mp yiyo demeyin tırsıyorum.
    7x safnuker charım var bakalım ne olacak ama kasacağım. yorumlarımı yazarım.
  • kardeş ben yeni server açıldığında wizard-bard acmıştım. 96 levelda yaptım iyi güzel hoş.fakat gerçekten kasması zor yani wizard flan diyolar ama ilerki levellarda cok fazla ölüyor.setinin cok iyi olması lazım. ama yeni serverda set yapmak cok zordur çünküü paran yokk taş fiyatları uçuk seviyede
  • quote:

Orijinalden alıntı: tevez

kardeş ben yeni server açıldığında wizard-bard acmıştım. 96 levelda yaptım iyi güzel hoş.fakat gerçekten kasması zor yani wizard flan diyolar ama ilerki levellarda cok fazla ölüyor.setinin cok iyi olması lazım. ama yeni serverda set yapmak cok zordur çünküü paran yokk taş fiyatları uçuk seviyede

oyle diyorsun ama wizard / bard hic para harcamiyor

lvl 23 karakterim var su anda 500k+ para kasti

0 dan basladım

ne mp pot ne de hp pota para gidiyor

ve saatlerce kasabiliyor 1 spotta town a gitmesi gerekmiyor

bundan once chinese full str 100 lvl kastım

en az 3 4 kat daha hizli wizard kasmasi vede masrafsiz

chinese str okcu kasarken paso towna gidiyordu

yok arrow bitiyordu yok hp pot yok mp pot

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeFurkan -- 2 Mart 2010; 15:12:32 >

• CYCLOMOTEUR, benim de curst heart toplamak için bota bıraktığım wiz/cleric charım var. Ben de günde 4-5m kar ediyorum, düşen elixirler de + basmama yetiyor; ama yeni serverda + basacak giysiyi nerden bulacaksın? Onu buldun diyelim, blue basacak taşları nerden bulacaksın? Hadi hepsini buldun da fiyatlar normal olmayacak, 4-5 kat fazla olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: husoman

CYCLOMOTEUR, benim de curst heart toplamak için bota bıraktığım wiz/cleric charım var. Ben de günde 4-5m kar ediyorum, düşen elixirler de + basmama yetiyor; ama yeni serverda + basacak giysiyi nerden bulacaksın? Onu buldun diyelim, blue basacak taşları nerden bulacaksın? Hadi hepsini buldun da fiyatlar normal olmayacak, 4-5 kat fazla olacak.

Ben yukarıda zaten arkadaşa Rogue/bard kasmasını önerdim.Daha önce wizard kasmadıysa zorlanabileceğini
    söyledim.Ben wizard/bardın kasması kolay diye bişey dediğimi hatırlamıyorumHer builddin artısı olduğu gibi eksi yönüde vardır.

• Ben de yeni açılmış bir serverda wizard/bard kasmanın neden masraflı olduğunu açıkladım.
  • Sword/Shield
    Light/Cold
    Protector
  • :D yeni servera geçtiğinde görecem senii 76 olmadan o char delete yiyecek demedi deme
  • quote:

Orijinalden alıntı: tevez

:D yeni servera geçtiğinde görecem senii 76 olmadan o char delete yiyecek demedi deme

Sırf yorumu okumak için girmiştim :)

Güzel yorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.