Şimdi Ara

1100 liraya telefon tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • whatsapp goruntulu gorusme, instagram ve spotify kullanirken kasmamasi yeterli.

Helio a22 isimi gorur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teknoseyir telefon tavsiyesi nisan ayı videosuna bak

• A22 çok giriş seviyesi bir işlemci.

Ama işinizi tabii ki görür.
  • A101'den 900 tl'ye Venüs E5 var. P23 işlemci 3/32 gb. Millet Vestel'e biraz önyarglılı. Kalitesine ben de birşey diyemem ancak P23 A22'den daha iyi en azından. P22'den daha az puan veriyorlar ama testlerde daha hızlı ve Antutu'da daha yüksek puan alıyor. Bazı güç tasarrufu ve güvenlik özelliklerinden yoksun P22'ye göre. 1100'e A22 alana kadar, SDM450, P22, P23 ve P35 3/32 gb telefonlar alınabilir sonuç olarak. Ama A22 4/32-64 gb ise ona birşey diyemem.
  • 900 liraya nokia 2.2 var
    1100 liraya honor lite 9 var

• Honor elbet daha iyi. Nokia'da size 8 gb bir alan kalır.

• Redmi 8a

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8000 Tl telefon önerisi ?
    8 ay önce açıldı
    4000 tl telefon önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• Guncelleme beklentin yoksa (android 10 ) casper p3,e3 modellerini tavsiye ederim ikiside aktif kullaniliyor ve fiyatlari uygun.Ben iphonedan sonra sarj ve gunluk kullanim birde devamli oynadigim bir oyun icin ufak bir arastirma yaptim giris ve orta seviye cihazlarin alayi ayni marka fark etmiyor.Birinden almislar digerine vermisler kasasinda biraz oynama yapmislar piyasaya surmusler. Ekranlar ayni cozunurlukler ayni vsvsvs. Bir islemci muhabbeti almis basini gitmis yok bilmem ne islemcisi kotu artik bumu kullanilir cart curt anlayan anlamayan herkes yorum yapiyor bu konuda ama dedigim gibi aralarindaki farklar atla deve degil. A20s muadil olarak bakilabilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.