Arkadaşlar öncelikle hepinize selamlar. Şimdi ben üniversite öğrencisiyim, hukuk okuyorum. Yani bilgisayar kullanmamı gerektirecek bir bölümde değilim. Bilgisayar oyunu çok oynamam, internette takılırım ve film-dizi izlerim. Mükemmel performanslı bir ürün peşinde değilim. Bütçem 1100 lira. Ancak bununla sınırlı kalmayabilir de. Kendim alacağım için aileme ekstra çok masraf yapmak istemiyorum. Bana film-dizi izlerken kasma yapmayacak, internette rahatça dolaşabileceğim ve bunu yaparken de kasmayan bir bilgisayar önerebilir misiniz ? Ben teknosada biraz baktım ve bir kaç bilgisayar buldum. Şunu almayı düşünüyorum fiyat olarak uygun geldi, acaba aradığım özelliklerde bir bilgisayar mıdır ?
Yapacağınız yorumlar için şimdiden teşekkür ederim, herkese iyi forumlar.
Dostum laptoplardan çok anlamam ama, madem dizi film izleyeceksin, yeni nesil 600 700 liralık celeronlar işini görür diye tahmin ediyorum sonucta 720 p yi rahatlıkla verirler. Vaktin varsa teknosalarda kendin de kontrol edersin. Ama yine de diğer bilenlerin yorumunu almanda fayda var :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
mağazadan alacaksan git rica et aç bi dizi 720p sesine ekran kalitesine her şeyine bak. surf,dizi ve film için alper arkadaşımızın dediği gibi 700-1000 liralık makineler yeterli olacaktır bulabilirsen ultrabook al
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme