Şimdi Ara

1100 Tl Sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu yaz tatilinin başında yeni pc alacağım. Şuan telefondan yazıyorum eski pc(gercekten eski)nin PSU yandı. Bütçem 1100 TL civarı ve kendim pc toplayamayacağımı düşünüyorum. Yanlızca kasa olacak şekilde hazır sistem önerilerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekleme: Eğer toplama çok daha iyi f/p sağlayacaksa onuda denerim. Bilgisayarcı bi tanıdığa birleştittiririz artık.

• hazır sistemin fp si olmuyor maalesef

toplama işi hazır bilgisayar almak gibi firmalar sizin yerinize ücretsiz şekilde topluyor(parçaları birleştirip çalışır hale getiriyor.)

yazın alacağınız sistemin konusunu alacağınız zaman açmanızı tavsiye ederim fiyatlar düşer yeni ürünler gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SatsuiNoHadou -- 2 Şubat 2013; 4:27:31 >
  • Benimkide sabırsızlık işte. Neyse yaza artık :D

• AMD FX X6 6100 Soket AM3+ 3.3GHz 14MB Cache 32nm İşlemci 238,10 TL

MSI 760GM-P21 (FX) AM3+ AMD 760G+SB710 DDR3 1333MHz VGA Anakart 86,15 TL

SAPPHIRE HD7850 GDDR5 1GB 256Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kartı 327,39 TL

GSKILL 4GB Value DDR3 1333MHz CL9 PC3 Tek Modül Ram 50,13 TL

WD 3.5" 500GB Caviar Blue 16MB Cache SATA 3.0 7200Rpm Harddisk 125,16 TL

SAMSUNG SH-224BB 24X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI SİYAH (Kutusuz) 40,73 TL

XIGMATEK MIDGARD PURE BLACK EDITION 600W MidT ATX SİYAH KASA 202,07 TL

Toplam : 1069 TL %25 Vatanbilgisayar indirimi ile

Hazır sistemlere sakın bulaşmayın. Ayrıca Vatan'dan alırsanız montajını yapıp test edip teslim ederler

Bir şey belirtmediğiniz için daha çok f/p oranlı bir oyun bilgisayarı yapmaya çalıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagmurteam -- 2 Şubat 2013; 5:52:29 >

• üstteki sistem için +1. ancak bütçede imkanınız varsa anakart daha güncel chipsetli bir model seçilebilir. ramler de 1600 yapılsa zarar gelmez.
  • 4 GB belleği 8 veya 16 yapsak fiyat ne kadar artar. Bu arada işlemci çift çekirdek mi dört mü? Güncel chipset performans olarak ne kadar fark eder? Bu sistem ne kadar ısınır? Çünkü ısınacaksa banada bahane olur biraz parça söküp takmak istiyorum :D Böyle öne bi normal arkayada bir egsoz(herneyse artık dışarıya hava atan) fanı takabileceğim bi kasa mı öneride bulunduğun kasa? Mobilden C3 ile giriyorum küçücük ekranda ana hatları belli oluyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1300-1400 tl ye kasa önerisi
    11 yıl önce açıldı
    3400 TL Sistem Tavsiyesi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.