Merhaba arkadaşlar 1100 TL ye kadar laptop yada sağlam bir masaüstübilgisayar arıyorum.Sağlam bir oyunu kaldırabilecek makineye ihtiyacım var emektarla yolları ayırmanın vakti geldi artık.Yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
laptop olmazda masaüstü ile işini biraz görürsün
Kasa 1 x Dark GTX High Power 550W Güç Kaynaklı, SSD Ready ATX Performans Kasa 125,59 TL+KDV İşlemci 1 x AMD Phenom II X4 965 Black Edition AM3 8MB 3.4GHz Dört Çekirdekli İşlemci 241,10 TL+KDV Anakart 1 x MSI 870S-C45 (FX) AMD 870 AM3+ DDR3 SATA3 ATX Anakart 123,41 TL+KDV Bellek 1 x Kingston HyperX 4GB DDR3 1600MHz CL9 (KHX1600C9D3/4G) 61,46 TL+KDV 2 tane Ekran Kartı 1 x Sapphire ATI HD6850 1GB DDR5 256 Bit PCI Ekspres Ekran Kartı (111800020R) 310,29 TL+KDV hdD 1 x Seagate 500 GB 7200 RPM 16 MB Ön Bellek 3,5" SATA III DISK (ST500DM002) 177,65 TL+KDV
1060 tl teknobiyotik
Acer Aspire aldım 2 gb nvidia ge force gt 630m ekran kartı 6 gb ram 500 gb hdd i5 2450 işlemcili bi makine iş görürmü sizce ???
quote:
Orijinalden alıntı: 53çarşı53
Acer Aspire aldım 2 gb nvidia ge force gt 630m ekran kartı 6 gb ram 500 gb hdd i5 2450 işlemcili bi makine iş görürmü sizce ???
güle güle kullan. işini görür.
quote:
Orijinalden alıntı: kmlhyt
quote:
Saolun teşekkürler bugün battfield 3 yüklemeye çalışıcam bakalım ne olcak
quote:
quote:
quote:
Saolun teşekkürler bugün battfield 3 yüklemeye çalışıcam bakalım ne olcak
sistemini en güncel hale getir. (chipset,ekran kartı vs.) bi sorun oluşmaz.
adam ekran kartı driverini zor bulacak bilgiye sahipken sen kalkmış bios güncelmmesi diyorsun. hiç girme arkadaşım biosa falan. chipset+ekran kartı yeter. zaten başka donanımda yok
adam ekran kartı driverini zor bulacak bilgiye sahipken sen kalkmış bios güncelmmesi diyorsun. hiç girme arkadaşım biosa falan. chipset+ekran kartı yeter. zaten başka donanımda yok
Fazla bi bilgim yok doğrudurda niye yüzümüze vuruyosun kardeşim :D Ekran kartı + chipset bunların en güncel driverlarını bulup yüklicem ama nasıl problem orda işte
adam belki biliyordur diye dedim abi bildiğin gibi bıos güncellemesi açılış hızı donanım ve sistem verimliliğini ve performansı etkiliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: tahsinbacak
adam belki biliyordur diye dedim abi bildiğin gibi bıos güncellemesi açılış hızı donanım ve sistem verimliliğini ve performansı etkiliyor.
konuyu tam okusan anlarsın neyden anlayıpğ anlamadıgını yanlış bilgi verme http://www.acer.com.tr/ac/tr/TR/content/drivers bu siteye gir. notebookun modelini bul. zaten gerekli sürücülerin hepsi karşına çıkar.
yükleyip kurarsın. olmadı online destek hattından yada müşteri hizmetlerinden yardım alabilirsin.
Sağol dediğin gibi yapıcam şuan dükkandayım ama pc yi getirtiyorum sırf senin sürümleri indirmek için tekrar sağol teşekkürler
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: tahsinbacak
konuyu tam okusan anlarsın neyden anlayıpğ anlamadıgını yanlış bilgi verme http://www.acer.com.tr/ac/tr/TR/content/drivers bu siteye gir. notebookun modelini bul. zaten gerekli sürücülerin hepsi karşına çıkar.
yükleyip kurarsın. olmadı online destek hattından yada müşteri hizmetlerinden yardım alabilirsin.
acer.com dan chipseti indirdim geforce.com dan ekran kartının yeni sürümünü indiricem şimdi ama martta yazılım yapılmışhttp://www.geforce.com/drivers/results/44971 Site bu kararsız kaldım ne yapayım diye ekran kartı gt630m 2 gb
kur işte driverı bende de 9600 gt var bende kurdum daha iyi.
quote:
Geçmiş olsun.Allah yardım etsinOyun için özel olarak üretilmemiş laptoplar haricinde diğer laptoplarda oyun oynamak suyun kaynama sıcaklığına ulaşabilmek demektir