en başta belirteyim monitör vs varsa içinde adam gibi sistem çıkmaz
quote:
Orijinalden alıntı: ask_olcer
en başta belirteyim monitör vs varsa içinde adam gibi sistem çıkmaz
kendim için toplamıyorum yeğen için internet ve ödev için normalde 1200 tl ıcınden 100 tlsını yazıcı ıcın ayırdım 100 tlsını yazıcı alacagım yazıcı ıcın tavsıyenız varsa onu da degerlendırrım tesekkurler
VIEWSONIC 18.5" VA1912a GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR 197 TL
MICROSOFT WIRELESS DESKTOP 800 NANO 53 TL
ADDISON 145 MOUSEPAD SİYAH 2 TL
CREATIVE SBS A220 2+1 SPEAKER 52 TL
HP DESKJET 2515 YAZICI,TARAYICI, FOTOKOPİ 99 TL
XEROX A4 Kağıt 80gr.500 adet 8 TL
TOPLAM=1.100 TL
Ekran kartını+rami+hdd yi+işlemciyi ben bizzat kullanıyorum.İşini fazlasıyla göreceklerdir.Oyun bile çok rahat oynarsın dostum.Bütçeni geçmedim
o zaman Lightning_Warrior kardeşimin dedigi gibi ekran kartı hd 7730 yapalım monitör 2.el alın ozaman
trktlh
kullanıcısına yanıt
kardeşim güzel dizmişsinde elen kolan saglık fakt günümüz pc işlerine artık 2 çekirdek bile yetmiyor gelecek için x2 270 az olur bence
Aynı işlemcinin 4 çekirdeği pahalı değilmiş.Ozaman x4 ile değiştirsin.Tam bütçe istiyor ise a4 kağıtlarını çıkarsın.Klavyeyi kablolu set bulsun
quote:
Orijinalden alıntı: Karl_marx
o zaman Lightning_Warrior kardeşimin dedigi gibi ekran kartı hd 7730 yapalım monitör 2.el alın ozaman
intel core i3 3220 3.30ghz hd2500vga lga11
asus p8h61 mlx h61 ddr3
kinsgton ddr3 1333 4gb
seagate 320 gb 7200 rpm
asus takb2 350w kasa
smsung s224bb dvd
samsung 18.5
toplam 1100 bunu ben topladım bu nasıl
trktlh
kullanıcısına yanıt
yani kardeşim x4 varken
tarantula901
kullanıcısına yanıt
hani ekran kartı
quote:
Orijinalden alıntı: ask_olcer
hani ekran kartı
intel hd graphics=çöp
Hocam onun için önemli değilmiş.Ozamn sıkıpta i5(haswell)li bi sistemmi kursak.Kurabilirmiyiz?Para yetermiki?içinde hd 4600 var yani.Oyun bile açıyor
tarantula901
kullanıcısına yanıt
Benim topladığımın işlemcisini 4 çekirdekli olanıyla değiştirdiğin zaman bnmki daha iyi oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: trktlh
Hocam onun için önemli değilmiş.Ozamn sıkıpta i5(haswell)li bi sistemmi kursak.Kurabilirmiyiz?Para yetermiki?içinde hd 4600 var yani.Oyun bile açıyor
O zaman APU toplayın açmakla kalmıyor oynatıyor bkz A8-A10
quote:
Orijinalden alıntı: trktlh
Burada onemli olan oyun filan acması onemlı degıl ufak caplı oyunları acsın yeter sadece ödev ve internet ıcın kullanılacak tabı olede cok kotu bırsey olmasın en fazla 1100 daha ılerıye gıdemıyorum