|
112 Web İhbar Sistemi: İnternet üzerinden ihbar dönemi başlıyor
-
-
Uygulama olsaydı bir kez girdiğimiz kimlik bilgilerimizle daha çabuk işlem yapılırdı, Web sitesi işi zorlaştırır. -
Ne kadar doğru olur bilemiyorum ama. Acil şekilde whatsapp ihbar hattı gibi bir şey olmalı. Bazı trafik, mahalle olaylarını anında ihbar edilip cezai işlem uygulamalı -
Normalde bu işin çok hızlı olup anında sonuç vermesi gerekir. Kim nasıl buraya gidipte form dolduracak. -
Zorlaştırmasalar millet ayakyolu yapar -
Bir kere 112'yi aradım. Ekranda garip garip yazılar çıktı. Sistem arayan kişinin konum ve numaranın kimin üzerine ait olduğuna bulup kimlik bilgilerini 112'ye yansıtmak için telefon bir şeyler yapıyor. Neyse bağlandım. Kadına polisi bağla dedim, anlat diyor. Anlattım, yazdı not aldı. Sonra polisi bağladı. Aynı şeyleri bir daha polise anlattım, poliste yazdı not aldı. Ondan sonra aradan bir kaç dakika geçti. Ekiplerden polis kendi cep telefonu ile aradı. Olayı sordu 3.kez olayı anlattım. Saçma sapan bir sistem.
-
onu da e devletten yaparlar bence -
İş görüşmesinde ik ya anlatıp sonra departman yöneticisi katılıp onada tekrar anlatmam gibi bir şey o zaman ik ya niye anlattım hesabı.
-
Anonim olsa iyi olurdu..şimdi kimse polis ile uğraşmak istemez..ama çok büyük suç kesin delil vs varsa başvurulabilir.. -
Görsel yükleme yok galiba, işlevsiz. -
aklınızda olsun 112'yi aradığınızda genel merkeze aktarıyor..bulunduğunuz bölgenin itfaiye / polis /ambülans birimine bağlanmayı talep edin her seferinde 2 kişiye olay anlatılıyor
-
Ön eleme.
-
O birimleri isteyince tabi efenim deyip de bağlamıyorlar sıkıntı burda işte.Eşşek gibi anlattırıyorlar olayı sonra bağlıyorlar oraya da anlatıyorsun.
-
Hiçbir 112 araması veya cimer başvurusu anonim değil zaten :)
Kimin aradığını biliyorlar.
-
Aklında bulunsun kafan güzelken foruma girme.
-
Tabi efendim
-
Panelci veletler istedikleri insanları daha rahat zora sokabilecekler diye yorumladım. -
Hala e devlet üzerinden fotoğraf veya video ile ihbar yapmak neden mümkün değil? Telefonla mobil uygulama üzerinden ihbar acayip işe yarar. -
Hanzo'nun teki van'da 112'yi yılda 8500 kez aramış, umarım internet kullanmasını bilmiyordur.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Uygulama olsaydı bir kez girdiğimiz kimlik bilgilerimizle daha çabuk işlem yapılırdı, Web sitesi işi zorlaştırır.
|
Bir kere 112'yi aradım. Ekranda garip garip yazılar çıktı. Sistem arayan kişinin konum ve numaranın kimin üzerine ait olduğuna bulup kimlik bilgilerini 112'ye yansıtmak için telefon bir şeyler yapıyor. Neyse bağlandım. Kadına polisi bağla dedim, anlat diyor. Anlattım, yazdı not aldı. Sonra polisi bağladı. Aynı şeyleri bir daha polise anlattım, poliste yazdı not aldı. Ondan sonra aradan bir kaç dakika geçti. Ekiplerden polis kendi cep telefonu ile aradı. Olayı sordu 3.kez olayı anlattım. Saçma sapan bir sistem. |
Ne kadar doğru olur bilemiyorum ama. Acil şekilde whatsapp ihbar hattı gibi bir şey olmalı. Bazı trafik, mahalle olaylarını anında ihbar edilip cezai işlem uygulamalı
|
Benzer içerikler
- youtube arka planda oynatma iphone
- instagramda taslaklar nerede
- twitter takipçi hilesi
- whatsapp durum beğenme
- play protect nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X