Şimdi Ara

114 level ASKERLER FULL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar 1,5 yıldır oynamış olduğum oyun şuan dünyada fenomen haline gelmiş ve akıllı cihazlar üzerinde oynanan oyunlar listesinde hala zirvede ki yerini korumaktadır.şu an 114 leveldeyim.Köyün içeriğini tek tek yazmaya gerek duymuyorum.resimlerde her şey görünüyor.4 işçim mevcuttur.Takas kafama yatan her şeyle olur ama değerinde olmak şartı ile... Lütfen ciddi alıcılar iletişim kursun.ilginiz için teşekkürler..

Fiyat:600 Ufakta olsa fiyatta ikram yaparım
     114 level ASKERLER FULL 114 level ASKERLER FULL 114 level ASKERLER FULL 114 level ASKERLER FULL 114 level ASKERLER FULL

• duvarlar ve hava savunma köye göre çok dandik kalmış
  • Haklısın o aralar çok savaş yaptım ve sürekli oyunun başındaydım.duvarları yükseltmektense askerlere yatırım yapıp sürekli büyük ganimetler aldım ama günde 1 defa savaşanlar için duvarların yüksek seviyede olması mantıklı olanıdır
  • Kusura bakma ama bu köyün ederi ancak 275-325 arasıdır. Hatta o aralıkta satabilirseniz helal olsun derim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duvarlar benim köyle aynı.
  • 600 ? köyün görünüşü güzel ama savunma çöp max 300 tl
  • Bu köyü hatırlıyorum. Yakın zamanda dalmıştım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: apranax60

Haklısın o aralar çok savaş yaptım ve sürekli oyunun başındaydım.duvarları yükseltmektense askerlere yatırım yapıp sürekli büyük ganimetler aldım ama günde 1 defa savaşanlar için duvarların yüksek seviyede olması mantıklı olanıdır

Asker yükseltmeleri iksir ile oluyor yani duvarlara yatırım yapamamanızla askerler arasında nasıl bir bağ kurdunuz anlamış değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esasiolan

quote:

Haklısın o aralar çok savaş yaptım ve sürekli oyunun başındaydım.duvarları yükseltmektense askerlere yatırım yapıp sürekli büyük ganimetler aldım ama günde 1 defa savaşanlar için duvarların yüksek seviyede olması mantıklı olanıdır

Asker yükseltmeleri iksir ile oluyor yani duvarlara yatırım yapamamanızla askerler arasında nasıl bir bağ kurdunuz anlamış değilim.

Savunmalar az buz değil okçu ve topları sona bıraktım onları max maliyeti az bir x topunu son seviye ye çıkarmak için 30 mil altın ister lütfen savunmalara harcan altınları göz önünde bulunduralım eleştiri yaparken+ iksir ve altın birbirine doğru orantılı kasılmıştır.duvarları 8-9 seviye olupta savunması tabanda kalan köyler var. Son seviye domuz binicilerimle felç ettiğim köylerin haddi hesabı yok.ayrıca domuz binicileri ne enterasandırki son seviye duvarların üstündende atlıyor.yani özetle kara iksir ve dbler piyasaya çıktıktan sonra duvarları yükseltmeyi durdurdum.duvarlar göz boyamaktan ibarettir bana göre dblerle geçemeyeceğim duvar yok.şu an bendeki askerlerle giriipte yıldız kazanamayacağım köy yok daha doğrusu

• quote:

Orijinalden alıntı: Aesthetic.

Duvarlar benim köyle aynı.

Kardeşim imzan muhteşem bu arada tebrikler
  • Satılımıştır konu silinebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satılmıştır..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EuroAsia

Kusura bakma ama bu köyün ederi ancak 275-325 arasıdır. Hatta o aralıkta satabilirseniz helal olsun derim

Görünen o ki dallamalıkla konu kirletmek sende ata sporu!
  • quote:

Satılmıştır..

Kaça gitti dostum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 450 tl sahibinden aracılığı ile sattım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.