Şimdi Ara

115.000 Tl' ye kadar Aile Arabası Önerileriniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Manuel düşünürseniz kesinlikle Avensis öneririm,manuel dizel olarakta Ecosport alabilirsiniz.Onun haricinde 1-2 yaşında olsun takıntınız yoksa herhalde o paraya en iyi seçeneklerden birisi DS5 olur.Onun haricinde Kia Cerato da seçenekler arasında olabilir.Yakıt haricinde beklentileriniz nedir konfor,segment veyahut herhangi bir sorun çıkartması durumunda karşılama imkanınız varmı? Bu tarz sorulara cevap verirseniz daha rahat yardımcı olabilir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerdarKacmaz

Ticari araç sınıfına girmiyor değil mi?
    N1 Kamyonet olarak geçiyor hocam. Başka türlü bu fiyata 0 km olması mümkün değil. Doblo hem m1 otomobil hem n1 kamyonet olarak alınabiliyor, ötvden kaynaklı fiyat farkı ortada.

M1 otomobil Doblo ile N1 Kamyonet Fiorino kullanıyorum. Ticarideki en büyük derdiniz her yıl tüve gitmek. Oda dizel ve 0 km araç olduğundan çok rahat. Ortalama ben gidip 30 dakikada bandrolü alıp çıkıyorum.

Sadece şahıs adına alıp hususi olarak işletmek gerekiyor. Ticari olursa ek src belgeleri vs istiyorlar o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

Otomatik demeyeydin benim qqyı önerecektim sana ilanda ama nasip değilmiş tam da 115 lira fiatı

Alıntıları Göster
    5 ay oldu satamadın mı hala...

• bagajı bilmiyorum ama 308 lere bir göz atın deirm.

308 bluehdi style veya çok dolu araba istrseniz 2016 cep e hdi modellerine bakın otomatik park bile var cam tavan vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostiki

O fiyata hayal...yada pert olabilir.
    110 a falan insignia 1.6T bulabilir ama yakıt konusu biraz uzecektir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

5 ay oldu satamadın mı hala...

Alıntıları Göster
    Ne yazdığını göremiyorum blok listemdesin ve bunu sana da kaç defa belirttim.Allah aşkına beni blokla .Sen de beni görme

• C4 Picasso

• sahibinden.com
    Ford / Focus / 1.5 TDCi / Titanium / 2016 Ford Focus SW 1.5 TDCI Titanium - 95.000 KM sahibinden.comda - 765206443
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2016-ford-focus-sw-1.5-tdci-titanium-95.000-km-765206443/detay

sadece bir öneri.

bende bunun trend x var.

station vagon arabaya hayatta binmem diyordum. bir çılgınlık yapıp aldım.

şimdi sanırım staion wagon olmayan arabaya bir süre binmeyeceğim.

powershift sanzımanı da 2016 ve üstü olarak başarılı buluyorum.

bunların benzinlileri kuru kavrama otomatikti biraz sıkıntı çıkaranlar oldu.

şimdi ıslak şanzıman diyerek bilenlerin tavsiyesile aldım.

saygılar

• 2015-2016 Opel Mokka Dizel Otomatik o fiyatlara bulunur. Yüksek ve rahat bir araçtır. 4 kişi için ideal.

not : sarı sitede 130-140k yazanlara bakmayın. keriz arıyorlar. 2015-2016'sının piyasası max sizin fiyat aralığıdır.
  • Aile arabası deyince Octavia genişliğinde araç aklıma gelir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.