Şimdi Ara

115 bin liraya A3 1.0 TFSI alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
206
Cevap
1
Favori
18.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O paraya civic rs sedan veya style dsg superb alırdım.
  • 6 ay önce 84-85'e verdikleri halde almadığım 1.0 A3'ü, şimdi 109.000TL ye almak zoruma giderdi.

101.900TL ye 1.5 CivicHB 182bg CVT daha mantıklı duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 10 Haziran 2017; 22:30:27 >
  • Beyler herkes Civic öneriyor da, Audi VW kullanıcısının yalıtım problemi olduğu sürece Civic alması zor.
  • Hocam nereden fiyat aldınız öğrenebilirmiyim

Ayrıca hiç dizel fiyatı aldınız mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aybars Mert

Beyler herkes Civic öneriyor da, Audi VW kullanıcısının yalıtım problemi olduğu sürece Civic alması zor.

DSG'yi göze alıyor ise göreceli yalıtım sorunları hikaye gelmesi lazım .

Mesela: 1 serisinde de gıcırtı problemine getirilen çözüm; servislerin kapılara bant çekmesi ile çözülüyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 10 Haziran 2017; 22:39:44 >
  • 115 bine BMW 3.20 özel serisi alınır. Ben olsam mondeolara bakardım.
  • Aynı durumda ben olsam.Bunların dışında v40 ,skoda,seat,civic,focus,golf önerseler.
    A3 alırdım.Bunlardan skoda ,civic, leon araç kullanmadım.Focusu kasa değiştirmesi yakın diye.Civic hb çok alınası bir araç fakat yakıt netleşmiş değil.İki gündür takipteyim.Şehir içinde can yakacağa benziyor.Fakat civic 1.0 cvt gelse kesinlikle bakın derdim.
  • Karadenizde dağlık köy yollarına vurmayacaksanız. Şehir içi kullanacaksanız alınır zaten hız sınırları artarak geri dönecek sıkıntı yaşamazsınız şehir içinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

quote:

Orijinalden alıntı: yardss36

Bir araç 2000 devirde 120km görmüyorsa o araç alınmaz, Son günlerde bolca uzun yol yapmış birisi olarak benim kanatim bu.

2000 devirde 120 benzinli bir araç için biraz zor hocam.

Şu anki aracım 1.4 150'lik Leon 2000'de 110 yapıyor gayet iyi

1.0 ise 100 civarı bir hız yapıyor galiba 2000'de.

Dizel arac kullandım sureklı, benzinli için en ideal devir belki daha yuksektir. önemli olan ideal devirde 120 km hıza ulasmak

• quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

6 ay önce 84-85'e verdikleri halde almadığım 1.0 A3'ü, şimdi 109.000TL ye almak zoruma giderdi.

101.900TL ye 1.5 CivicHB 182bg CVT daha mantıklı duruyor.

Dediğiniz tarihlerde bir tanıdığım 1.6 tdi 99.500tl satın aldı

Almadığım halde zoruma gidiyor.
  • Hocam bende bu aracı düşünüyorum.Dinamikte olabilir.Lakin 7-8 önce 84 ten satılması benimde zoruma gidiyor ama 10 bin tl sıfır faiz farkı,5-6 bin tl metalik renk anahtarsız giriş çalıştırma katlanır ayna tutsa birde yeni model yılı dersek 6-7 bin fark kalıyor.

Ben c-hr 1,2 ile ikilemdeyim
  • Panthér kullanıcısına yanıt
    DSG nimettir, dsg olmasa zaten VW in yüzüne bakmam şu anda. 1700 tl veriyorsun 3 yıl garanti uzatıyorsun. 5 yıl kafa rahat biniyorsun. Düzgün kullandıysan daha uzun yıllar binersin. 2012 sonrası DSG vites sorunu minımuma indi. Yani diğerlerinde neyse aynısı. Öncesine bişey diyemem. Bu üçüncü DSG aracım, bundan sonra beni 8zf den başkası kesmez. Gerçek piyasa bu forumdaki ergenlerin hariçten gazellerine göre şekillenmiyor.
  • Valla zaten şöyle bir gerçek var, bu sınıfta dsg'den hızlı vites atan başka şanzıman da yok. Ki bu sayede zaten vag grubu güzel 0-100 değerleri yakalıyor, motor gücüne göre. 182'lik civic'den daha iyi 0-100'ü var 150'lik tsi motorun. Ben vw araçlarını tercih etmem orası ayrı tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeratthull -- 11 Haziran 2017; 0:14:24 >
  • ben tercih etmezdim, zevkler ve renkler.
  • Yarı otomatik şanzımana 10-12.000TLver, artı garantiye 1.700tl ver, 5 yıl boyunca servise girme zorunluluğundan dolayı bakıma fazla para ver...

Bu nimet gereksiz pahalı .

Ek.

Kullanıcılarının bahsi geçen şanzıman için, minimum sorunu var demesi bile bana yeterli. Az da olsa sorunlu bir manuel alt yapılı yarı otomatik şanzımana o kadar para verilmez.

Ve piyasa arabası kullanıcısı olmadığım için, parasını kendi kazanmayan sivilceli ergenlerin piyasadaki belirleyici faktörleri benim için anlamsız ve geçersiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 11 Haziran 2017; 1:1:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: icemy

Hocam bende bu aracı düşünüyorum.Dinamikte olabilir.Lakin 7-8 önce 84 ten satılması benimde zoruma gidiyor ama 10 bin tl sıfır faiz farkı,5-6 bin tl metalik renk anahtarsız giriş çalıştırma katlanır ayna tutsa birde yeni model yılı dersek 6-7 bin fark kalıyor.

Ben c-hr 1,2 ile ikilemdeyim

1.2 C-HR ilk geldiğindeki 98-100.000tl şik fiyatı ile alınabilir duruyordu ama geçen gün bayiye uğradığımda Diamond için indirimli 115.000tl istediler. Benzinli bir araç için bana fazla geldi ve biraz klostrofobik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 11 Haziran 2017; 0:43:1 >
    5-6 binlik fark

Metalik renk

Anahtarsız giriş çalıştırma

Katlanır ayna

Bu 3 donanım yani.
  • icemy kullanıcısına yanıt
    Sonrdan fark ettim, mesajımı c-hr üxerine güncelledim .
    C-hr farkı en az yansıtanlardan hocam.Kampanya var şuan

1,2 advance ....97500

1,2 dinamik......107500

1,2 diamond ....108500
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aybars Mert

DSG nimettir, dsg olmasa zaten VW in yüzüne bakmam şu anda. 1700 tl veriyorsun 3 yıl garanti uzatıyorsun. 5 yıl kafa rahat biniyorsun. Düzgün kullandıysan daha uzun yıllar binersin. 2012 sonrası DSG vites sorunu minımuma indi. Yani diğerlerinde neyse aynısı. Öncesine bişey diyemem. Bu üçüncü DSG aracım, bundan sonra beni 8zf den başkası kesmez. Gerçek piyasa bu forumdaki ergenlerin hariçten gazellerine göre şekillenmiyor.

hint keneviride bir nimet ona bakarsak..
    bu şanzımanı arızalanan mekatroniği bozulanlar hep kullanmayı bilmeyenler öylemi.
    böyle kronik sorunlu bir ürüne böyle bir çözüm..

süper bir nimet.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.