Şimdi Ara

115 bin liraya A3 1.0 TFSI alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
1
Favori
18.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, geçen günlerde konu açmıştım 110 bandında araç arıyorum diye.
    2017 0 km Audi A3 Sportback 1.0 TFSI S-tronic Design Line'da karar kıldım gibi, Dynamic olanı 109 a veriyor ama bu araçta yarı-deri koltuklar, 17" jant, kapı içleri deri döşeme, krom detaylar gibi ek donanımlar var. 50 bin liraya sıfır faiz imkanıyla fiyat da fena değil diye düşünüyorum. Aracın en çok çekindiğim noktası motoru, şu an 1.4 TSI 150 bg kullanıyotum, tabi ki ona göre hantal ama çok üzer mi, 3 silindir olması sıkıntı yaratır mı, üst hızlarda yakıt tüketimi ne durumda olur? Kullanan arkadaşlar bu konularda bilgi verebilirse çok sevinirim ve bu fiyata bu araç alınır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MaxPayne_ -- 10 Haziran 2017; 18:53:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben bu aracı 7 aydır kullanıyorum 9 bim km.dir yani. bu araç soluksuz 190 a çıkıyor ve on bumara hızlanması var. millet bilmeden sallıyor. ben bu araca binmeden focus 3 kullanıyordum benzinli 1.6 / 125 bg olanı. 1.0 tfsı geçtikten sonra focus 3 un gitmediğini anladım. bu araç alınır mis gibi binilir.

hayırlı günler
  • Eskiden b sınıf araçlar için 1.0motor çekmez etmez deniyordu. Gelişen arge ile birlikte c sınıf araçlarda 1.0 octavia bile yakinda d sınıfa 1.2tsi gelir. Bence alinasi bir araç düşündüğünüz. En fazla yokuslarda tedirgin eder. Onun dışında endiseniz olmasın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben almazdım
  • Bir araç 2000 devirde 120km görmüyorsa o araç alınmaz, Son günlerde bolca uzun yol yapmış birisi olarak benim kanatim bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 115 bin para verip bastinmi gidemeyen bir araca sahip olmak beni uzer acikcasi. Simdi 0-100 u 10 saniyenin altindacilar gelir ancak bu arabanin ara hizlanmalari eminim ki enkazdir. 100 km ustu hizlarda otoyol kullaniminda 1.5 dci symbollerden sellektor ustune sellektor yemek hic hos olmayacaktir.

• V40 1.5t momentum+led 109 bin lira. Bunu da düşünebilirsiniz.

• Üzer, kesin ve net diyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donald Draper

Ben almazdım

Ne tavsiye edersiniz hocam peki?

• quote:

Orijinalden alıntı: yardss36

Bir araç 2000 devirde 120km görmüyorsa o araç alınmaz, Son günlerde bolca uzun yol yapmış birisi olarak benim kanatim bu.

2000 devirde 120 benzinli bir araç için biraz zor hocam.

Şu anki aracım 1.4 150'lik Leon 2000'de 110 yapıyor gayet iyi

1.0 ise 100 civarı bir hız yapıyor galiba 2000'de.

• audi a3 1.0 tfsi kullanıyorum ben. tdi alacaktım sonra vazgeçip bunu aldım. Bu araçı elbette herkese tavsiye edemem. Benim önceliğim yakıt tüketimi ve konfor. 30 bin fark çıkaramadığım ve bu farka değeceğine emin olamadığımdan tdi almadım. Bu fiyat bandında performanslı dizel ve benzinli seçenekleri mevcut. Astra K dizel var, Megane'nın güçlü dizeli var, bmw1 var benzinlide, civic var seçenek çok yani.Sakin sürüş yapan ve yakıt ekonomisi için ideal bir benzinli motor. Bunlar önceliğinizse öneririm. Araça çok performanslı demek abartmak olur ama ölü, çekmez demekte haksızlıktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baltalı_ilah

115 bin para verip bastinmi gidemeyen bir araca sahip olmak beni uzer acikcasi. Simdi 0-100 u 10 saniyenin altindacilar gelir ancak bu arabanin ara hizlanmalari eminim ki enkazdir. 100 km ustu hizlarda otoyol kullaniminda 1.5 dci symbollerden sellektor ustune sellektor yemek hic hos olmayacaktir.

Hocam verilere baktığım zaman ara hızlanmaları 1.2 110'luk motordan iyi görünüyor aslında ama ben de emin olamıyorum işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: florads

audi a3 1.0 tfsi kullanıyorum ben. tdi alacaktım sonra vazgeçip bunu aldım. Bu araçı elbette herkese tavsiye edemem. Benim önceliğim yakıt tüketimi ve konfor. 30 bin fark çıkaramadığım ve bu farka değeceğine emin olamadığımdan tdi almadım. Bu fiyat bandında performanslı dizel ve benzinli seçenekleri mevcut. Astra K dizel var, Megane'nın güçlü dizeli var, bmw1 var benzinlide, civic var seçenek çok yani.Sakin sürüş yapan ve yakıt ekonomisi için ideal bir benzinli motor. Bunlar önceliğinizse öneririm. Araça çok performanslı demek abartmak olur ama ölü, çekmez demekte haksızlıktır.

Ne kadar oldu hocam aracı alalı?

Vites değişimlerinden hemen sonra alt devirlere düştüğünde zorlanma hissediyor musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Aybars Mert

Üzer, kesin ve net diyorum.

Hocam verilere baktığım zaman 1.6 TDI'dan daha iyi hızlanmaları var ama reelde değişir mi işler acaba?

• _MaxPayne_ kullanıcısına yanıt
    klasik dsg olarak 1-2 geçişlerinde o durum olabiliyor. Ama üst viteslerde öyle bir şey görmedim. iki hafta oldu 700 km yaptım.

• V40 ve S60 ta kampanya var.Binici iseniz bunlar daha mantıklı.
  • V40 düşünülebilir. Motor şanzıman ikilisi gerçekten hoş. A3 için 1.4 tsi aynı donanım ne kadr fark ediyor? 10 kağıtsa zorlayın derim.

• BMW nin 3 silindirini sevemedi bu millet. Audiye ne der

Bu teknolojinin şehir içi avantaji olabileceğini düşünüyorum. Şehir dışına bol giden biriydeniz, ara hızlanma ve yüksek hizlardaki yakıt tüketimi sizi kesin üzer. Bir önceki araç bu konuda sizin için psikolojik olarak çok önemli kriter.

• ben bu aracı 7 aydır kullanıyorum 9 bim km.dir yani. bu araç soluksuz 190 a çıkıyor ve on bumara hızlanması var. millet bilmeden sallıyor. ben bu araca binmeden focus 3 kullanıyordum benzinli 1.6 / 125 bg olanı. 1.0 tfsı geçtikten sonra focus 3 un gitmediğini anladım. bu araç alınır mis gibi binilir.

hayırlı günler

• Babamlarda var bu araçtan, kendim de 320i kullanıyorum, emin olun burada atılıp tutulduğu kadar kötü değil araç, sonuçta 116HP 220NM olması lazım. 110-120ye gayet iyi gidiyor araç, sonra tıkanmaya başlıyor, yakıt ortalaması da 5000 kilometrede 5.8 litre olması lazım sakin kullanıma. Oldukça da az yakıyor yani.

• _MaxPayne_ kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım bir kaç ay önce aldı pişman oldu, şimdi 1.6 TDI almayı düşünüyor. Araca 2.3 kişi binip azıcık da bagaj olunca tdi gibi çekişi olmuyor malesef. Ben 125 likten bile bu konuda biraz muzdariptim. Kaldı ki 150 hp likten sonra evlat olsa sevilmez. Ama 1.6 atmosferiklerden çok daha iyi olduğu kesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeadLifter -- 11 Haziran 2017; 22:6:39 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.