Şimdi Ara

115 yıl önce yapılan ve 50 yıldır boş olan kaderine terkedilmiş Büyükada Yetimhanesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
18
Favori
8.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah allah tam Nat Geo. luk bir yer.Girmek YÜREK ister

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birazdan seyredeceginiz film gerçek olaydan esinlenmiştir...Bu izlenimi bıraktı ve tırstım:)
  • Oraya gidip gece orada kalacak bir ekip varsa beni de yazın geliyorum.

Bekçi çok sorun değil bir paket sigara veririz geçeriz
  • yetimhane, ahşap bina, yanarak ölen çocuklar.hollywood nasıl kaçırmış burayı
  • Akşam okurum şimdi çok uzun geldi gece gece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitfield -- 28 Temmuz 2013; 2:43:20 >
  • @uohk061_TS
    @Yenijerry
    beyler istekli gördüm sizi de oraya gece girmek g.t ister
    mart ayında bir arkadaşımla sırf macera olsun diye büyükada'da sabahladık.tabi daha önceden ikimizde defalarca gitmiştik az çok biliyorduk mekanları yani.
    gece özellikle kiliseye gitme hedefimiz vardı.yetimhane'de alternatiflerden biriydi.adaya gece 11 gibi vardık zaten.bostancıdan binmiştik.dominostan falan bir şeyler yedikten sonra saat zaten baya bir geç olmuştu.1-2 saat önce şuraya gidicez buraya gidicez diye dolaşırken o korkuyla hiç bir şey yapamaz hale geldik.cidden farklı bir atmosferi var adanın.özellikle terkedilmiş büyük ahşap konaklar baya bir korkutuyor.camlar kırılmış,tahtalar çürümüş..
    o gece adanın ortalarına kadar gidebildik anca.yamulmuyorsam 1800'lerde yapılmış bircami var bilenler bilir.oraya kadar işte
    1 kere sürü halinde 1 kere de tek köpek kovaladı.oraya girmek bile istemiyorum.bir Allah'ın kulu kalmıyor 1'den sonra zaten.köpekler yakalasa parçalar sabaha cesetleri toplarlardı.gece 3 gibi de sahildeki karakolun orda polis çevirdi gençler hayırdır falan dedi.dedik abi vapuru kaçırdık.kimlik falan istedi gbt kontrolü için.yanımda askeri kimlik vardı (peder bey emekli asker) onu verdim serseri imajı oluşturmamak için neyse sıkıntı çıkmadı ama bir karakola geçin g.tünüz donar falanda demedi.sonra biraz daha turladık video falan çektik hatıra olsun diye.5.30-6 gibi de ilk vapurla bostancıya oradan okula
    1-2 cümle yazacaktım uzun tuttu kusura bakmayın anılarım depreşti
    velhasıl kellam gidecekseniz cesaret hapı yutmalı ve köpekler için bir yol bulmalısınız.yetimhane gündüz gözüyle korkunç bir yerken gece nasıl olur bilemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: King Leoric

@uohk061_TS
    @Yenijerry
    beyler istekli gördüm sizi de oraya gece girmek g.t ister
    mart ayında bir arkadaşımla sırf macera olsun diye büyükada'da sabahladık.tabi daha önceden ikimizde defalarca gitmiştik az çok biliyorduk mekanları yani.
    gece özellikle kiliseye gitme hedefimiz vardı.yetimhane'de alternatiflerden biriydi.adaya gece 11 gibi vardık zaten.bostancıdan binmiştik.dominostan falan bir şeyler yedikten sonra saat zaten baya bir geç olmuştu.1-2 saat önce şuraya gidicez buraya gidicez diye dolaşırken o korkuyla hiç bir şey yapamaz hale geldik.cidden farklı bir atmosferi var adanın.özellikle terkedilmiş büyük ahşap konaklar baya bir korkutuyor.camlar kırılmış,tahtalar çürümüş..
    o gece adanın ortalarına kadar gidebildik anca.yamulmuyorsam 1800'lerde yapılmış bircami var bilenler bilir.oraya kadar işte
    1 kere sürü halinde 1 kere de tek köpek kovaladı.oraya girmek bile istemiyorum.bir Allah'ın kulu kalmıyor 1'den sonra zaten.köpekler yakalasa parçalar sabaha cesetleri toplarlardı.gece 3 gibi de sahildeki karakolun orda polis çevirdi gençler hayırdır falan dedi.dedik abi vapuru kaçırdık.kimlik falan istedi gbt kontrolü için.yanımda askeri kimlik vardı (peder bey emekli asker) onu verdim serseri imajı oluşturmamak için neyse sıkıntı çıkmadı ama bir karakola geçin g.tünüz donar falanda demedi.sonra biraz daha turladık video falan çektik hatıra olsun diye.5.30-6 gibi de ilk vapurla bostancıya oradan okula
    1-2 cümle yazacaktım uzun tuttu kusura bakmayın anılarım depreşti
    velhasıl kellam gidecekseniz cesaret hapı yutmalı ve köpekler için bir yol bulmalısınız.yetimhane gündüz gözüyle korkunç bir yerken gece nasıl olur bilemiyorum.

Köpekler sorun onlar olmasa tırsacak birşey yok yalnız olmadıkça tabi.

• King Leoric kullanıcısına yanıt
    Yok dostum ben bakalım kimler var diye dedim.Yoksa korku filmi izleyemeyen biriyim ne yetimhanesi kalbimi bırakır gelirim orda
  • Yanimiza emanet alalim o zaman bu köpek işi ciddi gibi

valla gençlik ben kararliyim arkami kollayan biri gelsin yeter ,kartaldayim zaten ada onumde duruyor ama boyle bi yer oldugundan haberdar degildim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yenijerry -- 28 Temmuz 2013; 2:53:06 >
  • @
    Arkheramos

valla hocam o kişiden kişiye değişir de gece görmekte fayda var
    hiç tırsmayan insan da vardır ona bir şey diyemem ama köpekler başlı başına bir sorun.biz elimize sopa almıştık fakat o kadar köpeğe karşı sopa falan hikaye..
    adam akıllı köpek kovucu varsa işe yarayabilir.
  • @uohk061_TS
    baştan uyarıyım da hocam bir gün gaza gelirsin falan
  • kuru siki ve bicak,sopa yeter....

• Bır elzemsın klasıgı

• quote:

Orijinalden alıntı: Yenijerry

kuru siki ve bicak,sopa yeter....

hacı oldu da kuru sıkı patladı,polis geldi ne demeyi düşünüyorsun
    aktif devriye geziyorlar zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: King Leoric

quote:

Orijinalden alıntı: Yenijerry

kuru siki ve bicak,sopa yeter....

hacı oldu da kuru sıkı patladı,polis geldi ne demeyi düşünüyorsun
    aktif devriye geziyorlar zaten.

o zaman kılıç kalkan alıp gidicez,gidecezz yaniii...

• Eğer gidenler olursa bana haber vermesin ben gelmicem
  • Bir supernatural bölümü çekilir

bu arada resimler gif falan sandım kornuçlu bir şey çıakr diye korkmadım değil
  • supernatural bölümü çekilebilir.

• orda the walkıng deadı yaşamak isterdim :D :D

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.