Şimdi Ara

115 yıl önce yapılan ve 50 yıldır boş olan kaderine terkedilmiş Büyükada Yetimhanesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
18
Favori
8.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Metabolism

böyle yerleri nereden buluyorsunuz gerçekten merak ettim :)

böyle terkedilmiş, esrarengiz, yıllardır kullanılmayan izbe yerleri araştırmayı seviyorum.. araştırınca da buluyorum.. böyle birkaç yer daha var listemde.. yakın zamanda gerekli doneleri toparlarım sanırım.. sonrada paylaşırım zaten burada.. keyifli forumlar ve de iyigeceler..
  • Aslında çok iyi para kazanılır buradan. Otel niyetine açacaksın şuanki yapıyı hiç bozmayıp içine temiz yatak tuvalet vs koyacaksın. Acayip müşteri çeker gece elektrik falan olmayacak tabi. Baz istasyonlarını falan kaldıracaksın. Böyle bir film vardı hatta
  • On numara otel olur lan burdan, devlet tarihi eserleri restore için katkıta bulunuyor ve vergiden muaf oluyor mekan,
    kime başvuruyorduk
  • Bilen biri cevaplarsa içeri girebiliyormuyuz herhangi bir engel var mı? yada çevresinde devriye var mı girip gezmek istiyorum
  • Kapalı Maraş ve Pripyat konularını da bekliyoruz efenim
  • quote:

Orijinalden alıntı: There and Back Again

Efsane korku filmi çekilir ha burada

Hocam tur düzenleyelim, bir kaç günlük kamp yapalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: George Jetson

Aslında çok iyi para kazanılır buradan. Otel niyetine açacaksın şuanki yapıyı hiç bozmayıp içine temiz yatak tuvalet vs koyacaksın. Acayip müşteri çeker gece elektrik falan olmayacak tabi. Baz istasyonlarını falan kaldıracaksın. Böyle bir film vardı hatta

Aklıma The Shining filmindeki Overlook Hotel geldi...

115 yıl önce yapılan ve 50 yıldır boş olan kaderine terkedilmiş Büyükada Yetimhanesi

115 yıl önce yapılan ve 50 yıldır boş olan kaderine terkedilmiş Büyükada Yetimhanesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elzemsin -- 28 Temmuz 2013; 0:53:43 >

• https://www.facebook.com/events/487676291326130/
    bi arkadaş fb etkinlik oluşturdu arkadaşlar
    benden koymamamı rica etti

etkinlige göre konusup gidebiliriz
  • Burayı kullanıma açsalar 1 yıl içinde küle döner. Bu devirde bu kadar büyük ahşap binada yaşamak intihar gibi bir şey. Hele ki o binanın içine çoluk çocuğu doldurmak. Bilirsiniz, ateş çocuklar için bam başka bir şeydir.
  • Çocuk hikayesi şubat dizisindeki şubatın hikayesine benziyor,ilginç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakında yanar, bütün eski binaların yandığı gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: depresif_adam

pm de gelmeye basladı ben teklifimde ciddiyim

h.sonu bir plan program yapın gidip cekelim video

fakat ben 15 günde bir adalara gittigim icin o yerin bekcisi oldugunu biliyorum
    hatta bahcesinde koyun falan da vardı

tamam bende geliyorum ekleyin kesin hatta
  • Bekçi işi bozdu ya

• kartalda buluşalim vapurla gecelim oraya işte

• quote:

Orijinalden alıntı: Mecnun1302

Bekçi işi bozdu ya

öldürüp ordaki kuyuya atariz hem yerlesim yerinden uzak issiz bi yer sorun olmaz...ama iceri girince citizen çökertmesin

• Sağol elzemsin. Yazıları uzun da tutmadığın için, resimlerle birlikte daha rahat oluyor.
  • Var mı cesaretli birkaç kişi gece gidip bir gezelim binayı?
  • beyler gidicek varsa telefonda chaton varsa sohbete gelsin numaralari atin bana

• Osmanlıya ihanet yuvalarından birisi daha...
  • Korkunclu yazi sanirim.bir de yetimhaneymis...gece ruyamiza cocuklar gelmez insallah ben bir bastan okuyayim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.