Şimdi Ara

1150 Soket sistem son rütüslar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar bir tanidigim icin sistem kafamda canlandirdim bu aksam siparisi verilecek. Bilgisayar ofis icin kullanilacak can alici nokta ise fiyat siniri yok. Sistemi Almanyada topluyorum. Kafamda bi sistem canlandirdim eger öneri ve degisiklikler varsa göz önünde bulundurcagim.
    Sistem söyle

-8 gb G-Skill sniper 1866 cl9
    --> Ramde sorun cikmaz
    -1 tb Seagate HDD --> HDD zaten efsane
    -Bitfenix Shinobi midi Tower Kasa --> Bu tarz düz bi kasa önerisi varsa iyi olur bunu öylesine ekledim
    -Asus Radeon r7 260x 2 GB --> Aslinda gerek bile yok ama oyun hediyesi filan var oyunlari ben alirim :)
    -EKL Alpenföhn islemci sogutucusu --> bu sogutucu icin cok asiri yorum var herkes memnunmus ama bu ayarda farkli alternatiflerde olabilir
    -i7 4790 --> pentium islemci bile yeter ama bi kere alalim tam alalim diyor tanidik K serisi almadim OCden anlamiyor
    -Asus H97-Pro anakart --> Anakart konusunda pek emin degilim burda öneriye ihtiyacim var
    -120 GB Samsung Evo ssd --> Bu modelin Prosu diger bilgisayarda var fiyat farkina degmez heralde
    -620 Watt Seasonic S12II PSU --> PSU konusunda da kararsizim
    -Asus 23,6 VN Serisi VN247H --> bu Monitoru kendim kullaniyorum bi sorun cikmadi simdiye kadar kaliteli bi ürün.

Tüm bu parcalar 1000€ kadar tutuyor ama fiyatta skinti yok yani eger daha f/p bi ürün varsa degistirebilirim.
    Bu arada alisverisi yaptigim site bu;http://www.mindfactory.de/

Öneriler icin tesekürler. Iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bysiar -- 11 Temmuz 2014; 12:30:20 >

• Aksam siparisi vermem gerekiyor daha bi öneri gelmedi.
  • Sürekli kendi konuma yazar oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bysiar

Selam arkadaslar bir tanidigim icin sistem kafamda canlandirdim bu aksam siparisi verilecek. Bilgisayar ofis icin kullanilacak can alici nokta ise fiyat siniri yok. Sistemi Almanyada topluyorum. Kafamda bi sistem canlandirdim eger öneri ve degisiklikler varsa göz önünde bulundurcagim.
    Sistem söyle

-8 gb G-Skill sniper 1866 cl9
    --> Ramde sorun cikmaz
    -1 tb Seagate HDD --> HDD zaten efsane
    -Bitfenix Shinobi midi Tower Kasa --> Bu tarz düz bi kasa önerisi varsa iyi olur bunu öylesine ekledim
    -Asus Radeon r7 260x 2 GB --> Aslinda gerek bile yok ama oyun hediyesi filan var oyunlari ben alirim :)
    -EKL Alpenföhn islemci sogutucusu --> bu sogutucu icin cok asiri yorum var herkes memnunmus ama bu ayarda farkli alternatiflerde olabilir
    -i7 4790 --> pentium islemci bile yeter ama bi kere alalim tam alalim diyor tanidik K serisi almadim OCden anlamiyor
    -Asus H97-Pro anakart --> Anakart konusunda pek emin degilim burda öneriye ihtiyacim var
    -120 GB Samsung Evo ssd --> Bu modelin Prosu diger bilgisayarda var fiyat farkina degmez heralde
    -620 Watt Seasonic S12II PSU --> PSU konusunda da kararsizim
    -Asus 23,6 VN Serisi VN247H --> bu Monitoru kendim kullaniyorum bi sorun cikmadi simdiye kadar kaliteli bi ürün.

Tüm bu parcalar 1000€ kadar tutuyor ama fiyatta skinti yok yani eger daha f/p bi ürün varsa degistirebilirim.
    Bu arada alisverisi yaptigim site bu;http://www.mindfactory.de/

Öneriler icin tesekürler. Iyi forumlar

Anakart msi z97 gaming 3 yapim guzel sistem hayirli olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bence sistem böyle iyi. dediginiz gibi overclock yapılmayacaksa ve gelecek nesil işlemciye terfi edilmeyecekse z97 anakarta gerek yok.

güç kaynağı da fazlasıyla yeterli.

• Bilgisayarda hic oyun oynanmayacak sadece gündelik islemler filan. O yüzden z serisi bi anakart eklemedim
  • quote:

Bilgisayarda hic oyun oynanmayacak sadece gündelik islemler filan. O yüzden z serisi bi anakart eklemedim

Hic oyun oynanmiyacak bir sisteme cok asiri parcalar bunlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baran18

quote:

Bilgisayarda hic oyun oynanmayacak sadece gündelik islemler filan. O yüzden z serisi bi anakart eklemedim

Bunun farkindayim ama sistemi isteyen kisi böyle olmasini israrla istiyor.
  • quote:

quote:

Bir 4790 uzun yillar yeter nasil simdiki 2600k sahipleri islemcilerini hala tas gibi kullaniyorlarsa.Bu islemciler illede oyun icin alinmiyor sonucta.

Diger parcalarda zaten normal.Kasayi sadelikten ziyada saglamlik malzeme kalitesi olarak degerlendirin bir corsair 300r iyi olacaktir.Belki pc de en uzun sure kullancaginiz parca kasadir.

• quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

quote:

quote:

Bir 4790 uzun yillar yeter nasil simdiki 2600k sahipleri islemcilerini hala tas gibi kullaniyorlarsa.Bu islemciler illede oyun icin alinmiyor sonucta.

Diger parcalarda zaten normal.Kasayi sadelikten ziyada saglamlik malzeme kalitesi olarak degerlendirin bir corsair 300r iyi olacaktir.Belki pc de en uzun sure kullancaginiz parca kasadir.

Haklısınız ama ofis içinde bu parçalar bi hayli israf.

• quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

quote:

quote:

Daha siparisini vermedim anakarta kafam takildi. MSI Z97 ile arasinda fazla fiyat farki yok Z97 mi alsam diye kararsiz kaldim. 300r de iyi secim olabilir. Hatta yan tarafi pleksi olan su modeli güzelmis canlari skildiginda kasayi izlerler.

http://www.mindfactory.de/product_info.php/Corsair-Carbide-300R-mit-Sichtfenster-Midi-Tower-ohne-Netzteil-schwarz_805905.html

• Hala Anakart konusunda kararsizim Z serisi bi anakarla aralarinda fark yok ama hangisini secsem diye düsünüyorum.
    Birde islemci sogutucusunu degistirdim.
    http://www.mindfactory.de/product_info.php/CoolerMaster-Seidon-120V-Komplett-Wasserkuehlung_928537.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.