Fiyat ayniya geldigi icin daha ustunu almayi tercih ettim
quote:
Orijinalden alıntı: cudipeter
Fiyat ayniya geldigi icin daha ustunu almayi tercih ettim
nerenin fıyatı bunlar
Yani ilginç bir sistem olmuş.
3800X seçilme amacı oyunsa eğer, ekran kartı çok daha yüksek model alınabilir. Yok çoklu uygulamalar kullanılacak ise bu bütçe dahilinde yine daha iyi cpu alınabilir.
Amaç çoklu işlem yapmak ise şu şekilde yapılabilir anakart ve işlemci ikilisi, ama anakartı kaliteli alayım daha çok özellikten faydalanayımsa mantık, ozaman bu şekilde alınabilir.
Şeklinde yapıp size artan 2300TL yi ekran kartına ekleyip 2080 SUper filan almak daha doğru olur. Ama genel olarak sisteminizde bir orantısızlık yada olumsuzluk yok hayırlı olsun.
Muten Baba
kullanıcısına yanıt
Oyun oynamak degil sistem amaci ama genede oynarim diye amdye kendini adamis bi markanin ekran kartini sectim kart hakkinda hem olumlu hem olumsuz yorum cok evet anakart olarak ise b450 serileri giris seviyesi sistemler icin secilebilecek parcalar
Bekir YENİKARAMURATB
kullanıcısına yanıt
Yurt disindan aliniyo
Hayırlı olsun hocam ozaman sistem gayet güzel
Muten Baba
kullanıcısına yanıt
Tesekkur ederim ekran karti konusunda tereddutum var biraz onun disinda icime sinen parcalar simdiye kadar nvidia chipset kullanmis birisiyim
Seçtiğiniz kart gayet güzel içiniz rahat olsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme