Şimdi Ara

1168 TL Xiaomi Mi A2 Lite/ANDROID ONE/Snapdragon 625/12MP(IMX486)-5MP(S5K5E8)/3GB/32GB/4000mAh (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.376
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    aahh 2000-2012 arası yıllar ah. istanbul bilişim o yıllarda çok konuşulurdu çok. sony vaio laptopların yeni modellerini ilk onlar getirip satardı falan. garanti mevzularından hakkında çok olumsuz haberler çıkardı falan. nostalji yaptırdı bana.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mf.kaya

Meizu note8 mi bu mu hocam şu anda hb de 1299 TL meizu note8
    İkisi sunduğu özellikler olarak birbirine çok benzeyen ürünler, bence siz detaylıca inceleyip size hitap edecek, sizi cezbedecek özellikleri arayarak bir seçim yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1234Rambo

aahh 2000-2012 arası yıllar ah. istanbul bilişim o yıllarda çok konuşulurdu çok. sony vaio laptopların yeni modellerini ilk onlar getirip satardı falan. garanti mevzularından hakkında çok olumsuz haberler çıkardı falan. nostalji yaptırdı bana.
    Stokta bulunmuyor, haber ver kelimelerini beynimize kazıyan firma.
    Her arama listesinde başı çeker ama hiç bir ürün de stokta olmaz.

• Frk_Plt kullanıcısına yanıt

• Global ve cin versiyon Varmis . bu global midir acaba.. Saglam duruyor. Red mi note 7 yi eliyle egdi böldu adam . yoksa kamerasi ozellikler olabilir diyordum. Ha bire model cikiyor. Bunda da kamerayi kismislar. Heralde. Tecrubeli arkadaslar alinur mi. Ne dersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.