Şimdi Ara

117 ekran 3d led tv panel kırıldı . ne yapabilirim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
4
Favori
189.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Tv Ekran Panel Tamiri ve Satışı | Merter Elektronik Blog
    http://blog.merterelektronik.com/tv-ekran-panel-tamiri-nerede-nasil-yapiliyor
  • Arkadaşlar bana da yardımcı olursanız sevinirim.

Öncelikle sorunun tv ilk açılışta normal çalışıyor görüntü var.fakat 10 dk sonra görüntü gidiyor ses kalıyor.servis panel arızası 1800 tl istedi.ne yapabilirim yardımcı olurmusunuz panel tamiri mümkün mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim televizyonun panelist değişmesi gerekiyo nasıl uygun yollu halledebilirim çok acil eşim görmeden

• Slm. 1 aylık samsung 49 ks 8500 kurved tv im neyazikki ekrani kirildi. Ah vah ederken sigortam vardi hemen sigorta sirketini arayip tutanak tutturduk ekspertiz. 2 ayı aşkındır onaylancakmi retmi olicak diye beklerken bugün su saatte onaylandığını öğrendim. Sevindim tabiki ama ne yazıkki tamamını vermedi. 4000 tl ye almıştım 3000 tl verdi. Yeni bir tvnin varsa önce ekran koruyucu sonrada sigorta yaptırmanızı öneririm. Yeni ust seviye tvlerin ekranlari cok narin en ufak bir darbede kiriliyor bunu serviste soyledi.

• Merhaba,

Geçmişte bi mesajınızı gördüm. Bizde de ekranın yarısı bulanık hafif bi darbe sonucu. Ses var görüntü tamamen yok değil. Fiyatlar çok yüksek malum. Bi de virüs krizi. Destek olabilirmisiniz rica etsem

• Berranurr B kullanıcısına yanıt
    Tamirci içini açıp bakabilir, daha önce bahsettiğim durum tamir edilebilirlik ile panelin kırılması nedeniyle değiştirilmesi ile ilgili farktı.

Bazı durumlar panele giden flex kabloların sıkışması, ezilmesi vs. den oluşuyor. Bunu tamir eden yerler vardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar benim 2 yıllık sony 55 kdxe7005 model 4k led tv nin paneli çatladı görüntü resimdeki gibi hale geldi
    şimdi bu şekilde kaça satabilirim veya yaptırıp satabilirmiyim hangi yol daha kazançlıdır

117 ekran 3d led tv panel kırıldı . ne yapabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şavşat -- 30 Haziran 2020; 1:9:15 >
  • kırık tv ekranları için buraya bir göz atın derim ellerinde bir çok tv nin ekranı var

https://www.egelcd.com/

• tv nin paneli kırıldıysa falan hiç uğraşmayın direkt çöpe atın

yenilemeye kalksanız, tv den daha pahalıya bile gelebilir

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.