Şimdi Ara

117 ekran 3d led tv panel kırıldı . ne yapabilirim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
49
Cevap
4
Favori
189.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eylem123

Sikayetvar.com diye bi sitevar aarkadaşlar oraya yazin hemen dönüş yapılıyor umarım halledilir

konunun şikayetvar ile ilgisi nedir ki? vurmuş kırmışlar paneli, fiyatı da yüksek diye yaptırılmamış olan televizyonun nesini şikayet edecekler?
  • https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1006210/69527cc9-ae41-43a5-bc0d-8cf40211d8cf.JPG

Selam arkadaşlar,benim ufaklıkta oyuncak arabasıyla tv ye vurmuş sonuç resimde tamiri mümkün mü acaba yoksa çöpmü
  • quote:

Orijinalden alıntı: turgut_fb

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1006210/69527cc9-ae41-43a5-bc0d-8cf40211d8cf.JPG

Selam arkadaşlar,benim ufaklıkta oyuncak arabasıyla tv ye vurmuş sonuç resimde tamiri mümkün mü acaba yoksa çöpmü

Hocam dalga geçtiğinizi varsayıyorum. Bunun tamiri yapılırsa onarılmayacak elektronik eşya yoktur.

• quote:

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1006210/69527cc9-ae41-43a5-bc0d-8cf40211d8cf.JPG

ufaklıga yeni bir araba alın bence :) geçmiş olsun

• Bir arkadaş sigorta varsa karşılıyor mesajı üzerine sigortama kayıt açtırdım,yetkili servis geldi 3950 tl + 50 tl servis ücreti form tuttu.Bakalım hayırlısı gelişmeleri yazarım.
  • Merhabalar benim tv yi de oğlum kırdı servis 1600 tl istedi samsung 106 ekran bana da yardımcı olur musunuz acaba? ,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paneller cok pahalı özellikle kaliteli bir monitör söz konusuysa. yurt dışından bulma imkanı olsa alınır temizinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Rusher- -- 11 Ekim 2016; 8:22:33 >
  • Konu hort olcak ama paylasmakta fayda var belki yardimi olur. Oncelikle diger kullanicilarinda dedigi gibi ekrani kirilmis tvlerin tamiri tv fiyatidir. O yuzden yenisini almak( süpermarketlere gelen indirimli led tv ler) veya ikinci ellerini almak daha ekonomiktir. 4k 5k tv si olupta evde yaramaz çocuğu olan veya surekli misafiri gidip gelen forum uyelerine ise amazonda 25$ a satin alabileceginiz tv koruyucularini oneririm darbelere karsi korur ayrica zararli isinlari emerek gozlerinizi yormaz.

Bahsettigim sey bu linkte goruldugu gibi biraz araştırma yapip turkiyedede bulabilirsiniz diye tahmin ediyorum.

• quote:

Bir arkadaş sigorta varsa karşılıyor mesajı üzerine sigortama kayıt açtırdım,yetkili servis geldi 3950 tl + 50 tl servis ücreti form tuttu.Bakalım hayırlısı gelişmeleri yazarım.

Kardeş sigorta şirketinden haber geldi mi gelişmeleri yazarım demişsin 3 ay olmuş sonucu bildirirsen sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: merne

quote:

Bir arkadaş sigorta varsa karşılıyor mesajı üzerine sigortama kayıt açtırdım,yetkili servis geldi 3950 tl + 50 tl servis ücreti form tuttu.Bakalım hayırlısı gelişmeleri yazarım.

Kardeş sigorta şirketinden haber geldi mi gelişmeleri yazarım demişsin 3 ay olmuş sonucu bildirirsen sevinirim

Evet,sigorta malesef yarısını verdi ama bunada şükür.2000 TL ilaç gibi geldi,kırık tvyide 350 TL ye sahibindende sattım :) üzerine ekleyip yeni cihaz aldım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: merne

quote:

Evet,sigorta malesef yarısını verdi ama bunada şükür.2000 TL ilaç gibi geldi,kırık tvyide 350 TL ye sahibindende sattım :) üzerine ekleyip yeni cihaz aldım.

hocam merhaba sigorta şirketi demişssiniz konut sigortamısı yoksa tvnin kendi sigortasındanmı aldınız ücreti? eğer konut veya iş yeri sigortası ise nasıl tutanak tutturdunuz?

• Konuyu birde ben hortlatayım. Bu konuda bilgisi olanlar yazsın lütfen. Tv kırıldı ev sigortasının maliyeti ne kadar olur?
    Bu tür şeylerle hiç alakam olmadığı için bilmiyorum zorunlu deprem sigortasına bunlar dahil edilebiliniyor mu?
  • Benim de tv ekranı kırıldı sadece ses görüntü yok. Model Philips 47pfk6309 servisi aradım da ortalama 1800 TL çıkar diyor bunu normal bir tv tamircisinde yaptırsam kaça çıkar?

• Portraitclub kullanıcısına yanıt
    ekran kırıldıysa yaptıramazsınız ancak anakartı arızalı aynı model tv bulursanız onun paneli taktırabilirsiniz. onu da zibilyon tane tv modeli içinde bulmanız zor. bende üç tane led tv yatıyor atsan atılmıyor satsan satılmıyor
  • ceycey11 kullanıcısına yanıt
    Satılıyor sahibindene koydum 400 tl tv sattım kumanda (Klavyeli) kaldı. Sıfır kumanda 250 tl miş sanırım, 100 lirayada onu satsam 500 lira.
    TV çöpe atmaktan iyidir.
    Not Philips klavyeli kumanda isteyen varsa orjinal 6 7 ay kullanılmış kumada var satılır. :)
  • Merhaba 127 ekran 50 inç LCD tv kırıldı ikizlerim 3 yaşında oyun oynarken oyuncak Vurmasınlar dolayi.servis on panel değişecek dedi ve 1800 tl para istedi eşya sigorta var ön paneli karşilarmi ne yol izlemem gerekir

117 ekran 3d led tv panel kırıldı . ne yapabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: mahçup

EVİNİN KASKO SİGORTASI VARSA FAYDALANABİLİRSİN!!!!!!!!!!!!!!

Merhaba benim de basima bu tarz bi olay geldi tv ekrani krildi kasko da var ne yapmamlazim nasil bir prosudur var bu ia

• quote:

Orijinalden alıntı: eylem123

Sikayetvar.com diye bi sitevar aarkadaşlar oraya yazin hemen dönüş yapılıyor umarım halledilir
    İlgisizler birçoğu..
  • Tv Fabrikası tüm markalara tv ekran tamiri konusunda uzman ekiple hizmet veriyorlar. https://www.tvfabrikasi.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukoglu -- 26 Nisan 2018; 10:32:15 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.