Acil yardım
Merhaba buraya üye olmamda bir sakınca olabilir mi? Kimlik foto doğrulama istiyor. Kimlik bilgilerimi vermemekte terettüt ediyorum. Bu konularda hiç bilgim yok arkadaşım duymuş gönderdi üye ol dedi ama bilemedim burada sizlere danışmak istedim.
Lütfen yardım...
Merhaba buraya üye olmamda bir sakınca olabilir mi? Kimlik foto doğrulama istiyor. Kimlik bilgilerimi vermemekte terettüt ediyorum. Bu konularda hiç bilgim yok arkadaşım duymuş gönderdi üye ol dedi ama bilemedim burada sizlere danışmak istedim.
Drone tavsiye.
Herkese merhaba, oğlum için drone almak istiyorum. İlk olacak uygun fiyatlı kameralı bir model tavsiye edebilirmisiniz. Bilgi sahibi değiliz.
Yardım alabilirmiyim.
Merhaba bir mont alacağım fiyatlar çok yüksek internetten bakarken bir site gördüm ve fiyatları dışarıya göre baya uygun. Bu site gerçek midir nasıl anlayabilirim?
https://www.hellyhansen-tr.com/ site bu.
Alış veriş yapmalımıyım? yoksa sahte midir?
Merhaba kuzenim kaza yapmış karşı taraf suçlu olduğu için araç sigortadan yapildi. Ustanın parasi kuzenimin hesabına yatmış. (Bu böyle mi oluyor bilmiyoruz) neyse kuzen parayı gönderiyor usta 2000 eksen gönderdin diyor. Ama yatan paranın hepsini göndermiş. Usta hesaba yatan paranın bilgisini sigortadan alamıyor mu?
Hp victus bios yardım.
Merhaba hp victus d1037nt modelini aldim fakat w11 yükleyeceğim. Bu konuda yardımcı olabilecek biri var mı?
Youtube da var fakat 4 5 video izledim hepsi aynı bendeki bios ekrani farklı çıkıyor. Bir yardım.
En son da bu hatayı aldim.
could not locate 'efi boot bootx64.ef1' 14 not found hatası alıyorum. Bu konuda bilgi sahibi biri yok mu???
Tablet yardım. HANGISI?
Selamlar.
Acil bilginize ihtiyacım var. Bugün yada yarin tablet alacağım
Mi pad 5 7920 TL
Ipad 9.nesil (64gb) 7460 tl. Hangisini almalıyım.
Kullanacağım bor program yok. Laptop bozuldu evde çocuk ders yapacak video izlenir. (Telefonlarımız Android
Aslında birde s6 lite var 5600 tl
Yardimmm... Esnaf arkadaşlar yada çalışanları bilgi yardım.
Merhaba forum. Üniversiteden bir arkadaşım var. (Okul 7 8 sene once bitti.) Bu arkadaşım 8 yıldır doğru düzgün bir isbulamadi. Şimdi kafası da iki şey var.
1.si Oto yikama dükkanı acmak. (1 çalışan birde kendi calisacaklar)
2.si kuruyemis dükkanı acmak. Malatya oazari gibi bir yer. (Kendisi ve ailden yardımcılar olur diyor)
3. Kılık kıyafet istanbuldan alıp satarım diyor. (Tek basina)
4.sü yok tavsiye edebilirsiniz.
Şimdi bu işlerden birinde çalışan çalışmış olan bilgi verebilecek olanlardan yardım bekliyoruz.
Not: 1. Ve 2. Seçenek luks bir muhitte acilacak. Yüksek binalar dolayısıyla kalabalık bir yer.
Ekran kırıldı yardım.
Herkese merhaba. 49 Pus 7502/12 model cihazın ekranı kırıldı. Servisi arayıp sordum yüksek bir fiyat verdiler. Bunu dışarıda bir tamirciye yaptırmak mantiklimidir?
İstanbul (And. Yakası) yada Kocaeli civarı tavsiye edebileceğiniz usta var mıdır?
Sifir cihaz (fatura) yardım.
Herkese selamlar. Bugün arkadasim turkcell bayisinden nakit telefon almış. Sıfır kapalı kutu. Parayı vermiş cihazı almış çıkmış. Fatura filan kesmemisler. Bu durumda garanti olayı ne oluyor? Gidip fatura istemeli mi?
2008 Ford Focus Titanium X / 4K 1.6i 109PS TDCi / Siyah |
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.354
İkinci El Bölümü Mesajları: 9
Konularının görüntülenme sayısı: 17.880 (Bu ay: 346)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 218 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası