Merhaba buraya üye olmamda bir sakınca olabilir mi? Kimlik foto doğrulama istiyor. Kimlik bilgilerimi vermemekte terettüt ediyorum. Bu konularda hiç bilgim yok arkadaşım duymuş gönderdi üye ol dedi ama bilemedim burada sizlere danışmak istedim. |
Lütfen yardım...

-
-
ne yaptınız üye oldunuz mu ?
-
Sakın üye filan olmayın dolandırıcı şebeke önce insanları TCC Global yatırım yarışması adıyla tamamen sahte bir yarışmaya oy vermeye davet edip ardından borsa bilgileri veriyorlar daha sonra borsadan para nasıl kazanılır adıyla dersler verirken bir kripto parayı yem olarak gösterip insanların para kazandığını görünce iştahı kabaranları tuzağa çekiyorlar şöyle ki kendini Prof.Kaan Demir olarak tanıtan soytarı güya bu sahte küresel yarışmada 2.ci olduğu için bol keseden milyonlar dağıtıyor araba iphone çekilişi yapıyor ama alan kimse yok güya alan var onlarda kurulan whatsapp grubunda şebeke elemanları neyse daha çok kazanmak isteyen grup üyelerine kendi çalıştığı (aslında çalıştığı filanda yok) bir HG özel yatırım grubunun baş analisti olarak kendi şirketinde ismi de HG bir kripto para platformu oluşturuyor ve orada HTC diye alakasız bir kripto para uydurup insanlara kimlik ve özel bilgilerini yüklemelerini talep ediyorlar tabi ona inanıp da yükleyenlerde çok para kazanacağız düşüncesiyle elinde ne var ne yok bu uyduruk coine yatırıyorlar zira whatsapp daki şebeke elemanları ben 1 milyon yatırdım ben 2 milyon yatırdım deyince millet gaza geliyor ne var ki iş para çekmeye gelince kimse her nedense para çekemiyor sadece şebeke elemanları çekiyor ki onlarda boş durmayıp hocam ben paramı çektim deyip google dan kopyaladıkları farklı bankalarının dekontlarını gölgelyip sanki para çekmiş ya da yatırmış gibi wharsapp grupta ya da canlı yayında paylaşıyorlar bunun ismi Ponzi olayıdır. Gidin araştırın yakın zamanda Bitay coin de Türkiye de böyle patladı binlerce magdur yarattı. Sakın ama sakın kanıp para yatırmayın varlıklarınızdan olursunuz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X