HARDWARE ERROR: NO ADDITIONAL SENSE INFORMATION (4:0x08:0x03)
yeni dvd-rw aldım Lg GSA-H42N modeli birde Cd-Rw var ikisini aynı İDe kablosuna taktığımda çalışıyordu ama DVD-RW bayaa geç yazıyordu bende Kabloları ayırdım DVD-RW ı tek kabloya CD-RW ile 160 Lık HDD yi aynı Kabloya taktım sonra DVD-RW ve clone Cd ile cd çekmek isteyince yukarıdaki hata çıktı bütün Cd leri yakıyor şu an anlamdım kabloları yer değiştirdim yine aynı NERO'da aynı şekilde tam çekmeye başlıyor bu hata geliyor ne dir bilen varmı birde DVD-RW 38 dakika da 4.5 gb lik cd çekiyor normalmi normalse arkadaşımın DVD-RW ı neden 8 dakikada çekiyor şimdiden saolun
hiç bilen birisi yokmu ya
jumper ayarlarını kontrol et
şu an 1 sata HDD 1 PATA hdd dvd ve cd rom var hepsini tanıyor bios da ama DVD rom tek kalınca garipsendi heralde :D ondan mı yakıyor ki :)
dvdrom jumperini kontrol et msaster veya slavde olsun cable selectte olmasın
dostum hiç uğraşma yeni aldıysan geri ver .. dvd -rw ın bozukk... ama her ihtimale karsı işletim sisteminin yüklü oldugu HDD ve + dvd -rw tak sadece pc ye ayrı ide kanallarıından eger gene aynı ise sorun %100 dvd -rw bozuk geri ver ...
cd-rom la dvd-rom tek Ide kablosuna takınca çalıyor ama yavaş.. dvd rom u tek kabloya takınca hatayı veriyor ikiside Lg Rom ların ondan mıki ??