Şimdi Ara

Lütfen yardım edin lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
41
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi arkadaşlar ben bir kızı sevdim ama çok çok çok sevdim anlatamam kıza hergün yazmaya çalıştım kız soğuk uaptı hemen bitirmeye çalışıyordu sevdiğimi söylemiştim arkadaş kalalım dedi pes etmedim her fırsatta yazdım her zaman soğuk uapıyo yani kafada bitirdim gibi ama içimde bir öfke var çünkü o kadar değer vermediki priwine bile sınıfın en mal insanlarını aldı beni almadı yani enayiyim sanırım içimdeki öfke öyleki asıl sorum şu pazartesi büyük ihtimal karşısına çıkıp bağırıp çağırıcam en ufak değer bile vermedin diye şu şu malı aldın beni almadın priwine bu kadar bile değer vermedin diyeceğim

Yada rahat mı bırakayım
    Yalvarırım bakın çok çaresizim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bağırman neyi nasıl değiştirecek bir düşün önce.

Bence olay çirkin bir hale gelir senin için ve pişman olursun.
    Bir kız senden etkilenmediyse çok istiyorum diyorsan etkilemen lazım. Bağırmak yolu değil.
    Biraz uzak dur ve sen olmasan da mutluyum pozu ver. Arkadaşlarla şakalaş gül eğlen. Eğer senden daha iyi bir seçeneği yoksa seni düşünmeye başlar. Varsa zaten hiç şansın yok maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Abi direkt vazgeçtim ya dedim zaten belki ilerde ama beni en ufak tanımaya çalışmadı bile zerre değer vermedi sevmiyo beni yani bilmiyorum rahat bırakıcam galiba çünkü sinirle kalkarsam zararla otururum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Üzgün_adam -- 8 Şubat 2025; 23:23:47 >
  • Vazgeçtiysen en iyisi.

Hiç ilgilenmediyse ya beğendiği biri vardır ya da kendini daha iyisine layık görüyordur.

Uzak durmak bazen kızları çekebiliyor. Uzak dur sen. Bi de öyle dene. Bakarsın o arada başkası denk gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Tşk abi olabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.