Bildirim
Lütfen yardım !
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bakım var. -
aynı durum bendede uçtu -
Benim arkadaşlarda normal birden gerildim -_- -
eşleştirme sunucularına güvenli bir bağlantın yok hatası alıyorum bende şuan sizdede varmı ? -
benim de tek smurf hesabım normalken main hesabıma giriş yapamıyorum şuan profili bile açılmıyor diğer hesaptan. steam yine eline gözüne bulaştırdı rutin bakımı. -
Hayır o kadar garip bir duygu ki tüm arkadaşların profili giriyor benim main + tüm smurflar kapalı gece gece stres oldum. Hayırlısı bakalım. -
Bu durumu bende yaşıyorum idle serverdeyken birden bağlantı kesildi steam gitti dedim heralde hesabı çaldılar 20 dakikadır uğraşıyorum içimden parçalar gitti :D -
smurf hesaplarında mobil authenticator aktif mi ? sanırım mobil authenticator aktif olanlar şuan giriş yapamıyor. -
Geldi. -
Bende düzeldi büyük ihtimal herkezde düzelmiştir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X