Şimdi Ara

Mülakat (İş görüşmesi) bilgi, yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bugün bir görusmsine gittim. Tek soru dışında sorun yoktu. O soru da soyle: sorunlu bir müşteri geldi ne yaprsin? (Sen doğrusunu anlattın ama müşteri yanlış anladı senin bir suçundan yok ama müşteri sinirli bağırıyor vs vs tepkin ne olur? Satışı iptal etmek istiyor ne yaparsın?) Gibi orneklendirildi soru ama net bir cevap veremedim.

Şimdi bana bu konuda yardımcı olabilecek biri var mı? Büyük ihtimal 2. Görüşmeye davet edilecegim aynı soru yine gelecek. Bu işi almam lazım yardımcı olabilecek kişilerden özelden yada buradan cevap vermelerini rica ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilgisi olan yok mu?

• x_ir kullanıcısına yanıt

Hmm mondelez (kent ) firmasında çalışırken başıma çok gelirdi bu sorun benim yaptıklarım .

1 müşteriyi sakınleştirmek

2 müşteriyi dinlemek ( güvenini kazanmak , haklılık payını anlatmak )

3 sorunu analiz etmek

4 sorunun nereden kaynaklandığını anlamak

5 sorun firmadan kaynaklı ise rota çizmek

6 sorun müşteriden kaynaklı ise güzelce anlatmak gerek aksaklığı ( işte yanlış kullanmışsın vs vs )

7 sorun firmadan kaynaklı ise firmaya sorunu acıklamak müşterinin kusurlu olmadığını belirtmek ve hızlı bir çözum içün firma ile iletişimi kurmak

8 müşteriyi rahatsız etmicek şekilde bilgilendirmek

9 sorunu çözersen güzel bir şekilde temel seviyede özür dileyip konuyu kapatmak .

10 . buda sana firma ve müşteri ile elinden geldiği kadar saygılı olursan ( firma muhasebe depo müsidürü sevkiyatcısı ....... ) müşterinin işine dişine kendisine vs çözemicen sorun kalmak . bunlar senin 5 dk konuşma trafiği ile çözülücek şeylere döner .

• suratsızadam kullanıcısına yanıt

Yardim için teşekkür ederim.

Satışı iptal etmek istiyor ne yaparsın kısmını tam bir çözüm bulamadım. Vaz geçirmeye çalışırım desem,nasıl vaz geçirirsin diyecek... :(

Oda kolay malını , hizmetini , fiyat avantajını , müşteriye artısını , iptal edrae zaman para emek kaybından bahsediceksin müşteriye

Ve senden ticari ( başkasına satmak için ) mal alıyorsa kaçıracağı kar para müşterilerinden bahsedeceksin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.