Şimdi Ara

118i çip attırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba yeni 2015-2016 118i ler 136 bg yazılımcılar 200hp yapılabilir diyor siz ne diyorsunuz bu konuda sağlıklı olurmu sizce bu performansa araç motoru dayanırmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 64hp çok yüksek. Sadece yazılımla 45hp üstü bence sağlıklı olmaz derim. Ayrıca çip yerine yazılım yaptırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matthew Murdock -- 14 Ağustos 2016; 0:30:07 >
  • Makyajlı kasadaki 1.5 motor 136'dan 170 beygir oluyor.

200 beygir olanlar, 1.6 hacmindeki PSA motoruydu, o motorun çeşitli güçte versiyonları mevcut fakat 136dan 200e çıkartmak bence riskli, 170i geçirmemek kafiidir.

Makyajlı kasa ise araç, yeni 1.5 motorlara chip gerçekten şart, performans olarak eski motorla alakası yok, eğer eskisi 136 beygirse bu motor en fazla 125 beygir gibi yürüyor.
  • Abstraction kullanıcısına yanıt
    Degerli cevabınız için teşekkürler ben aracı hala almadım kafamda bi kaç soru işareti var sizce makyajlı kasamı makyajsız kasamı alayım motor yönünden makyajsız daha cazip geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: grk64

Degerli cevabınız için teşekkürler ben aracı hala almadım kafamda bi kaç soru işareti var sizce makyajlı kasamı makyajsız kasamı alayım motor yönünden makyajsız daha cazip geliyor

Makyajlının tipi daha güzel hocam onun dışında iç kısım felan aynı, sadece stoplar ve ön farlar değişik.

Motor konusu size kalmış, yeni 18i motordan memnun olmayan kişi sayısı oldukça fazla, eski motordan az da yaktığı yok, performans olarakta daha kötü.

Tercih sizin. Daha hoş görünsün o kadar yürümesi bana yeter diyorsanız makyajlı, yoksa makyajsızı da güzel daha iyi gitsin diyorsanız makyajsız olan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.