Şimdi Ara

1199 TL HyperX Quadcast Profesyonel Mikrofon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Amazon da 1.197 TL yaptı.
    HyperX QuadCast Gaming Mikrofon HX-MICQC-BK

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yayıncı degiliz ki işimize yarasın

• Keşke S olanı da indirime girse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla çok iyi denk geldi, sarı sitede ikinci ellerine 1000 den aşağı fiyat veren yoktu. aldım bir tane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alister Vale -- 17 Mart 2021; 11:18:13 >
  • aldım bir tane. ne zaman sıcak fırsatlara girsem cüzdan için hiç iyi olmuyor burayı bırakmam lazım :(

• Podcast ve benzeri ses kayıtları için uygun mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antocio

Podcast ve benzeri ses kayıtları için uygun mu?

Bence değil. Öyle pazarlanıyor ama 2 kişilik yayınlarda sesin çok temiz gitmesi için kişilerinde çok yaklaşması gerekiyor mikrofona araya mesafe girince gain arttırıyorsunuz oda ses izolasyonu iyi olmayan bir odadaysanız banyoda etkisi yaratıyor ( içinde yatak kitaplık halı olan masa dolap olan bir oda içinde geçerli ) . Eğer kişiler öpüşecek kadar yakınlaşırsa ha o zaman başka tabi :)

Oyun oynarken arkadaşım sesimi temiz alsın diye aldım ben. Sevemedim sanırım 4 saatlik kullanımda çevresel sesleri çok fazla alıyor condenser mikrofon olduğu için. Bunun yerine kablosuz bir kulaklık alacağım oradaki mikrofon benim kullanım amacım da beni daha rahat ettirecektir sanırım. Ama ses güzel ve temiz. Mikrofona yakınsanız eğer.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.