Şimdi Ara

11D set`ten ve silahlardan goruntuler..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkes kasilma pesinde 102 lwl olanlar olmus..silahlar 101 de var sadece 110 lwl moblarda kasilabiliyorsunuz..Hotandan gordugum 11D itemleri gostereyim dedim

Tam set dizen 1 kisi gordum onuda detayli cekmeye calistim...

silahlari gordukten sonra Jm`in amaci nedir anliyamadim..bunlar ne bicim silah boyle

Sin hocam senin bi konun vardi zehir silicek pill yok diye.. gelmis o pillerde..

• Süper hepsi..Bow bakalım nasıl olucak.
  • Bence yeni silahlar mükemmel. JM'ye kızmadığım pek az konudan birisi yaptığı silahlar
  • Yay bayağı bi güzelmiş
  • İğrençler bence :S 8 deg sonra düzgün yapamadılar..
  • Zahmet olacak ama yeni gelen atın resimlerinide koyarmısın. Yada hp- hız falan hakkında bilgi versende olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN

İğrençler bence :S 8 deg sonra düzgün yapamadılar..

8D bence cok asil bi seriydi hem ch hemde avrupa oalrak her turlu guzel..herkesin dusuncesi kendine tabi..

max lwl olmadigi icin skilleri koyamadim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kittyMiE

quote:

İğrençler bence :S 8 deg sonra düzgün yapamadılar..

8D bence cok asil bi seriydi hem ch hemde avrupa oalrak her turlu guzel..herkesin dusuncesi kendine tabi..

max lwl olmadigi icin skilleri koyamadim...

evet 8 deg süperdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurt Başlı Sancak

Zahmet olacak ama yeni gelen atın resimlerinide koyarmısın. Yada hp- hız falan hakkında bilgi versende olur.

belki duymussunuz dur unicorn yeni dedigime bakayim

resim var elimde koyarim simdi update etip..ama bu at hakkinda sadece duyumlari soyliye bilirim..cunki ne stallda gordum ne item mall de gordum nede baska biyerde.sadece bilgidim kadar bi gorev yapiyormussun roc daginda o gorev sonucunda 20 tane yada 50 tane veriyorlarmis sadece o hesapda kaliyor yada aktariliyor..( ama aktarilsaydi mutlaka gorurdum !)..

hiz kousunda 15 diye biliyorum..hp lwle gore olmasi lazim bide bunlarda galiba defans olayi var charin int ise mag def str ise phy def veriyor..bu dediklerinin hic biri kesin degil sadece bazi yerlerde okudukllarim gorduklerim duyduklarim..

• belki sadece o 95+ nın gittiği şehirden alınıyordur?görevleyse npc den alınmıyorsa çok kötü
  • quote:

belki sadece o 95+ nın gittiği şehirden alınıyordur?görevleyse npc den alınmıyorsa çok kötü

zannet miyorum ..cunki ong farm yaparken de bu atla gezenleri goruyordum..npclerin hic birinde yok alexandria gelmeden ocende vardi bu atlar..%80 ihtimal ile gorevle ile aliniyor..
  • Ksroda belli bir levele kadar exp scroll ve sos weapon veriyodu potçu.
    Buda yüksek levellere bi hediyesi olabilir.
  • valla bi tek sword biraz garip ama diğerleri süper helede armor sete bayıldımmm MÜKEMMEL bişey buu
  • glavie çok hoşuma gitti
  • Blade nerde hocam ya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LadyLola

Blade nerde hocam ya :)

daha goremedim..stallda satan gordumde zor ksroda blade kasan yuksek lwl 10 ksiyi gecmez herkes genellikle bard+wizard yada 1h+cleric oluyor yada degisik degisik buildler ama gorursem soz koyucam foruma
  • blade i gördümde tam takoz gibi:=)

Glavie çok güzel olmuş.
  • tşk paylaşım için
  • glavie 10 numara olum glavie açan zevkini biliomuş chinese female gelinlik dressi ve 11 dg kırmızı glavie çok güzel çok beğendim :)
  • Tam Çizgi Film Gibi Olmaya başladı 10dg Cok Sacma Ve Oyuncak Gibiler EU silahlar herzmnki gibi muthiş :D ama Spear :( öyk bilmiorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoN3SToP -- 17 Eylül 2009; 23:54:47 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.