0dan +1 +2mi yoksa +10 ken +11emi %100 geçiriyor eğer öleyse paha biçilemez olurlar.
isteğiniz anda basa bilirsiniz max 1 kere kullanma hakınız var ister +0 ken basın ister +10 dan sonra basın ama sadece 1 kere hakınız :) mesela +9 silahınız varsa daha öncede kullanmadıysanız bu elixlerden +9 +2 basıyorsun oluyor sana 11 ^^
quote:
Orijinalden alıntı: BroK€NSaf€ty
isteğiniz anda basa bilirsiniz max 1 kere kullanma hakınız var ister +0 ken basın ister +10 dan sonra basın ama sadece 1 kere hakınız :) mesela +9 silahınız varsa daha öncede kullanmadıysanız bu elixlerden +9 +2 basıyorsun oluyor sana 11 ^^
katılıyorum, Bu elixler itemlere uygulandığında aynı iteme tekrar uygulanamamaktaymış, ve iteme not ekleniyormuş.
quote:
Orijinalden alıntı: 6ustu1oyun
Çok Güzel çalışma eline sağlık
+1 set'ler güzel hele bazıları var içinde of of...
arkadaşımdan duyduğumu söylüyorum ksro oynamış . o elixirleri yalnız 1 kere kullanabiliyormuşsunuz 1 silahda.
Peki bu elixirler satılabiliyomu?
bu elıxırlerın nereye kullanıldıgı cok basıt asıl onemlı olan nerden cıkması ama suna emın olunkı sun ıtemlerden ozellıkle weponlarda sans %100.som da kırdım ondanda B werdı.. yalnız 98+10 +8 101+7 kırdım bunlardan A werdı..
sızlere ek bılgı we sunu herkes bılmıyor kı buda lwl 12 elixirler 11 degree iteme basılması dolayısı ıle bu novalar ılerde cogalacak we ınsanlar B we A elıxır elde edebıleceklerıdır.
emeğe saygıo qüseL olmuşş
hımm güzel
quote:
Orijinalden alıntı: Kurt Başlı Sancak
%100 basıyorsa mutlaka bir sınır vardır birde bayağı pahalı olur her önüne gelen sahip olamaz bu iteme
Sanırım mühürlü silahlar gibi olur %100 oranındaysa
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme