Şimdi Ara

11Degree Silahlar,Setler ve Çok Merak Edilen Elixirler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 0dan +1 +2mi yoksa +10 ken +11emi %100 geçiriyor eğer öleyse paha biçilemez olurlar.
  • isteğiniz anda basa bilirsiniz max 1 kere kullanma hakınız var ister +0 ken basın ister +10 dan sonra basın ama sadece 1 kere hakınız :) mesela +9 silahınız varsa daha öncede kullanmadıysanız bu elixlerden +9 +2 basıyorsun oluyor sana 11 ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: BroK€NSaf€ty

isteğiniz anda basa bilirsiniz max 1 kere kullanma hakınız var ister +0 ken basın ister +10 dan sonra basın ama sadece 1 kere hakınız :) mesela +9 silahınız varsa daha öncede kullanmadıysanız bu elixlerden +9 +2 basıyorsun oluyor sana 11 ^^

katılıyorum, Bu elixler itemlere uygulandığında aynı iteme tekrar uygulanamamaktaymış, ve iteme not ekleniyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6ustu1oyun

Çok Güzel çalışma eline sağlık

+1 set'ler güzel hele bazıları var içinde of of...
  • arkadaşımdan duyduğumu söylüyorum ksro oynamış . o elixirleri yalnız 1 kere kullanabiliyormuşsunuz 1 silahda.
  • Peki bu elixirler satılabiliyomu?
  • bu elıxırlerın nereye kullanıldıgı cok basıt asıl onemlı olan nerden cıkması ama suna emın olunkı sun ıtemlerden ozellıkle weponlarda sans %100.som da kırdım ondanda B werdı..
    yalnız 98+10 +8 101+7 kırdım bunlardan A werdı..

sızlere ek bılgı we sunu herkes bılmıyor kı buda lwl 12 elixirler 11 degree iteme basılması dolayısı ıle
    bu novalar ılerde cogalacak we ınsanlar B we A elıxır elde edebıleceklerıdır.
  • emeğe saygıo qüseL olmuşş
  • hımm güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurt Başlı Sancak

%100 basıyorsa mutlaka bir sınır vardır birde bayağı pahalı olur her önüne gelen sahip olamaz bu iteme

Sanırım mühürlü silahlar gibi olur %100 oranındaysa
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.