İlk Olarak Şu Herkesin Merak Ettiği Elixirleri Koymak İstedim Biraz Garip Çünkü Bir Çeşit Elixir Anladığım kadarıyla +1 %100 Basıyor Bir Çeşidide +2%100 basıyor eğer öyle ise Ya inanılmaz pahalıdır yada bazı uniqlerden düşer.Çünkü %100 +2 +1 basma Olursa herkes +10 +12 basar İşte Resimleri;
Bunlarda Silahlar; CH
EU
İtemler; CH (Garment)
Protector
Armor (Galiba Heavy Armor İle Armor Aynı Artık Geçen Bir Videoda Görmüştüm)
WOW Güzel çalışma tabi alıntı deilse ama ch silahları güzel olmamış
Benim düşüncem.
O elixirleri weapon vs. vs. sadece +0 iken basabilirsin.
Yoksa ne alaka +1 ne işe yararki paso +2 +2 giderler.
Canım Sıkıldı ve Biraz Araştırayım dedim google ve youtube sağolsun
Aras: +0 olmaz bence belki sınırı +7 falandır yada bu Elixirler Sadece ROCK'tan düşer :) Rockuda Herkes Kesemediğine Göre Çok Panik Yapmaya Gerek yok :) Ama Düşüren Basar 7yi onunlada 8-9 yapar
güsel calısma olmus
quote:
Orijinalden alıntı: CharSeller
güsel calısma olmus
Teşekkürler
%100 basıyorsa mutlaka bir sınır vardır birde bayağı pahalı olur her önüne gelen sahip olamaz bu iteme
Umarım sox düşürmek kadar azdır bunların drope rate leri.. Yoksa +20 +30 basan insanlar görürüz.
Yok Joymax Bilir İşini Kolay Kolay Dağıtmaz Bence Bence 2 Seçenek Var Bunlar Ya Rocktan Yada Magic Pop'tan Düşücek
Verildii...
quote:
Orijinalden alıntı: Aazam
Verildii...
Verildiğini Biliyorum ama Elixir Hakkında Bilgi verilmedi ve Silah ve itemlerin Kullanılmış Haldeki Resimleri Verilmedi,Verilmişse Bile Ben Görmemiş Olabilirim.
Güzel çalışma olmuş...En kötü silah olarak blade diyebilirim...Bow ve sword çok ilginç olmuş bu 11d'de
quote:
Orijinalden alıntı: TheRiddler
Güzel çalışma olmuş...En kötü silah olarak blade diyebilirim...Bow ve sword çok ilginç olmuş bu 11d'de
Yok yaaa Bence En Kötüsü Sword 8Lv Swordun Mavisi Hemen Hemen,Bow Güzel,Glavie Dehşet,Shieldte Güzel
Glavie 10 numara bide chinese damatlık altına süper olur ;)
Güncel...
Çok Güzel çalışma eline sağlık
quote:
Orijinalden alıntı: 6ustu1oyun
Çok Güzel çalışma eline sağlık
Tşk,Çok Kısa Bir Süre Kaldı 105e Beklemedeyiz :):)
Bu %100 +1+2 gecen Elixirler Magic Poptan düşüyor başka bir forumda gezerken orda okumuştum ne kadar doğru bilemem
Tahminen +1 veya +2 %100 basan elixirler sadece 1 kere basılabilir olacak 1 silaha.Zaten herkesde de olmaz bunlar ya rocdan düşer yada sun gibi çok nadiren düşerler.Çünkü +2 %100 basması demek çooook büyük bi avantaj