Konya muhafazakar bir şehir. Ben bu yetiştirilme tarzı ile yetiştirilmedim. Öğrencilerin büyük bölümü de muhafazakâr anladığım kadarıyla. O yüzden uyum sorunu yaşarım orada. Tabiki her görüşten insana saygın var
Brula Noyan
kullanıcısına yanıt
doğru biliyorsun konya gerçekten muhafazakar öyle istediğini ortalıkta yapamazsın. ancak öğrencilerin çok da öyle olduğunu düşünmüyorum isteyen istediğini evinde yapıyor sadece :D
Evet okuyanlar da genelde muhafazakar insanlar kimse kimseyi kandırmasın meram konusunda diyorum
çanakkale gayet güzel muğlayı banada pahallı demişlerdi 2 yıl önce şuan pişmanım yazmadım diye
dubleonursuzD
kullanıcısına yanıt
Konya,Çanakkale,Malatya daha mantıklı olmaz mı.Kırıkkale eğitim,şehir olarak hiç iyi değilmiş en azından dediğim diğer şehirler daha iyi
up
Kastamonuyu sonlara doğru yazabilirsin ilk 3 yıl Ankara yıldırım beyazıtta eğitim görecekler sonraki 3 yıl kastamonu
Hocam 2019 yılı içinde yapılcakmış orası,2.sene geçicez yani 1 yıl için riske atmaya gerek var mı ve kastamonu'da tus dershanesi bile yok henüz
Volvie55V
kullanıcısına yanıt
Doğru hocam haklısınız bence o konuda
Benim de sıralamaya isparta ve kırıkkale geliyor, ankarada yaşıyorum sizce nereyi yazayım çok kararsiz kaldim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme