Şimdi Ara

11kdan 2.7kya ordan da 7kya.allah belani versin obp (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Odtuhavacilikveuzay O kullanıcısına yanıt
    Hocam benim de hedefim 11.sınıftan beri galatasaray bilgisayardı özellikle fransızcası için fransızca öğrenmek istiyordum 12 den 15 e attı obp gs 13.5 ile kapatmış hayal oldu yani anlamıyorum neden bizim almanca dersimiz müzik dersimiz türk edebiyatı dersimiz falan bilgisayar mühendisliği üzerinde etkili olabiliyor ? Dünyanın en boktan şeyi şu obp
  • öhhh. 59 obp ye rağmen dirilip ilk 2kya girmişsin hocam. bravo valla diyecek başka bir şeyim yok. umarım gelir istediğiniz yer
  • quote:

Orijinalden alıntı: maykılscofield

20 yasindayim.15 oldugumu idda edip telini vermeden ozelden topuklayan adamlarin burda ucup kacmasi cok komik.Bide sen beni engellemistin ne oldu?Sana bi enerji,ozguven gelmis

Derdin varsa ozele gelirsin konusuruz

Dediklerimi kanıtladıgın için teşekkürler kardeşim.
    Hocam 59 OBP nasıl oldu acaba, aslında bu OBP 2+2 yi toplayamayan adam OBPsi.Hani şişirilmiş OBP lerden şikayet edilecekse 70-80 arası ortalaman olur, fen lisesi veya iyi anadolu lisesindeki zor sınavlardan dolayı düşük kalmış olur anlarım ama senin OBP resmen kırık gibi.
  • Geçmiş olsun.Aynısı liseye girerken başıma gelmişti her sbs de 10puan geriye atıyordu vicdansız.Ama seninki daha kötuymus.Istedigin yer geliyorsa dert etme derim.Bu okul puanı saçmalığı haksızlık kesinlikle söylenecek çok şey var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sKjaer kullanıcısına yanıt
    :D ozelden 15 yasinda diyip tel at dedigimde engelleyip kacmani itiraf etmen durust bi hareket

Herhangi bi suphen varsa ozel gel konusalim seninle.Cunku bu hareketler liseyi yeni bitirmis birisi icin cok yanarli donerli

• Dr John H. Watson kullanıcısına yanıt
    Kardesim benim lisenin ustunden 4 yil gecti.ve oyle sacma bi okuldu ki birincinin obsi 90 degildi.sinifta kalmak gayet normaldi butunleme falan vardi lise 3 te fizik kimyadan bute kalmjstim hatta az daha sinifta kaliyodum kimya yuzunden simdi kimya fulledim.oyle belesten degildi sinavlar mattan 50 almak zor isti matim hep 2 idi zaten orda.oyle bi okuldu sen dusun gerisini.

• quote:

:D ozelden 15 yasinda diyip tel at dedigimde engelleyip kacmani itiraf etmen durust bi hareket

Herhangi bi suphen varsa ozel gel konusalim seninle.Cunku bu hareketler liseyi yeni bitirmis birisi icin cok yanarli donerli

Senle konuştugumuzu bile hatırlamıyorum, sağlam kuyruk acısı bırakmışım belli, ama kardeşim yaşımdaki çocuksun, ergenliğine veriyorum bu hareketleri, sana zaman harcayacağımı sanıyorsan yanılıyorsun, hadi selametle.
  • Sistemi yerinde buluyorum ben , ki burda 59 ortalamayla az bile atmış geriye ama helal olsun 2.7lya çekmen büyük başarı. Sistemdeki tek saçmalık özel okullardaki şişirilmiş notlar. OBP eklenmesinin mantığı da lisede yatıp son sene çalışan değil lise boyunca düzenli çalışıp notlarını iyi tutanın daha başarılı sayılması.

• sKjaer kullanıcısına yanıt
    Yaptigimiz konusmayi bulup uzerinden mesaj aticam sana.İbreti alem olsun diye futbol bolumunde her gordugum yere yapistiricam.Oyle kacmak yok trollcum

• Abi ne biliyim 59 obp demek son sene en kotu 75-80dir ortalamasi sinifi zar zor gecmis demek ilk seneler.. Ne biliyim lisede calisip ortalama kasan adamin da bi farki olsun yani

• Hocam geçmiş olsunda bu obp ile bu sıralamayı nasıl yaptınız? Yani amacım sorgulamak değil ama çalışmamışsınız belli ki.

• hemoglobinz kullanıcısına yanıt
    Puan aralığı daha fazla bu arkadaşta o yüzden böyle.

Obpnin mokoko bu arada
    2+2 yi toplayamayan adam zaten bu sıralara gelemez, geldiyse 2+2 nin ne olduğunu gayet iyi biliyordur ama sen 4 sene boyunca yatmaman gerektiğini bilmiyormuşsun

• quote:

Temel liseler nedeniyle obpsi 95 den asagi olan adam yok.Buda sinava direkt etki ediyo.Mesela fen lisesinde okuyan bi adam 85obp yapmak icin bi yerlerini yirtarken temel liseli zipirlar yatarak minimum 90 obp yapiyolar.Ben 85 obpyle 45kdan 46.2k ya geriledim.2 sene once boyle degildi.Her gecen yil obpler 100e yaklasiyo.Parasi olan ucreti karsiliginda not satin aliyo gibi dusun.Bu sistemde adalet yok

Ve milli eğitim bunu farkında dimi şaka gibi :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 24 k 30 k attı 73 obp böyle işin

• Sizi yaktılar gelecek dönemleri yakmasınlar diye çabalıyoruz.

https://forum.donanimhaber.com/obpetkisiazaltilsin-dh-tt-etkinligi-17-ocak-18-00--130854439#130854439

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.