Bildirim
11kdan 2.7kya ordan da 7kya.allah belani versin obp
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
aynı aynı aynı benim durum lanet olsun arada kaldım nereye gidem -
Hocam obp mi kirik anlamadim nasil oluyo bu iq -
Obp 59 hocam -
Daha hala bu saçmalığı savunan var. -
Hocam obp 69 mu ? Yoksa kırık obp ile mi 36 puan eklendi
Edit: 59 muş obp. Hocam kusura bakmayın da az atmış 73 obp ile mf3te 6kdan 10kya atana rastladım az once sizinki nasıl bu kadar attı anlamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hemoglobinz -- 12 Temmuz 2017; 1:30:14 > -
Su aptal sistemi savunan her koyun hakettigi gibi yasiycak.İcim acidi serefsizim.Gecmis olsun hocam -
artık kırıkla mezuna kalınmaz ona göre tercih yapmasın mezuna kalacak arkadaşlar .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nycha -- 12 Temmuz 2017; 1:31:29 > -
quote:
Orijinalden alıntı: maykılscofield
Su aptal sistemi savunan her koyun hakettigi gibi yasiycak.İcim acidi serefsizim.Gecmis olsun hocam
Hocam olaydan uzağımda sistemin alaksı ne (11. Sınıfım) -
Kardeşim 59 obp nedir, hani obp tamam bazıları hak yiyorlar filan ama hakkiyla 90 yapan adam boşa mi çalıştı sınava ? -
Temel liseler nedeniyle obpsi 95 den asagi olan adam yok.Buda sinava direkt etki ediyo.Mesela fen lisesinde okuyan bi adam 85obp yapmak icin bi yerlerini yirtarken temel liseli zipirlar yatarak minimum 90 obp yapiyolar.Ben 85 obpyle 45kdan 46.2k ya geriledim.2 sene once boyle degildi.Her gecen yil obpler 100e yaklasiyo.Parasi olan ucreti karsiliginda not satin aliyo gibi dusun.Bu sistemde adalet yok -
bu lanet düzeni nasıl bozabiliz bari bu kadar etkilemese -
Gecmis olsun, acin acimdir -
Hakkiya 90 yapan adama lafimiz yok.ama artik 2+2 yi toplayamayan adamlarin obpsi 95 buda bi gercek. -
Hocam geçmiş olsun bende seneye gircem ama valla bu tablo beni çok korkutuyor obp 85 hedef ilk 5k hep temel liseler yüzünden bu hocalara akşam uyurken acaba nasıl bir uyku cekiyorlar böyle insanlar yüzünden belki ülkeye çok faydalı olacak kişiler kaçıyor nediyim -
hocam bende mağdurum ama ben burda mesela kendi okulumdan örnek vereyim bizde müdürün kızı kimyacının kızı fizikçinin kızı falan filan hep bizim sınıfaydı bunlar sürekli 100 alırdı ondan bundan sonra müdürün kızı şuan yüzbin küsürlerde fizikçinin kızı okul 1.siydi bide 35 binde kimyacının kızı zaten batırdı barajı zor geçti ama bak ki 9 ve 10.sınıfta bu adam kimyadan 100 alırdı sürekli ve diğer dersleri benden yüksekti o zamanlar hiç takmazdım ama Allah yukarda hocam öyle kaçak not vermeyi bir yerden kesiyordur ben okul1.si oldum 11.sınıfta Müdürle biz zıttık müdür sırf seni çıkartmamak için kürsüye 9 10 11 in ortalamasını almış öyle çıkarttı mileti sonra sorduk neden böyle yoksa ben ne gidecem son gün okula o rezilliği hiç unutmam 1.ci dediler ben çıkmadım herkez banabaktı deim bilmiyorum ki aynısını başına versin Allah zaten öğretmenlerin çoğu göt yalayıcı şerefsiz pislik ben bunlar yüzünden bu obp olayını hiç sevmiyorum ha okul1.liği ayrı şey ama obp çok saçma okul1.sine ek kontenjan açın tamamda 2kdaki adamıda 4kya atmayın bi zahmet a.k
-
Hocam tutmuyor mu odtü havacılık o sıralamayla -
quote:
Orijinalden alıntı: maykılscofield
Su aptal sistemi savunan her koyun hakettigi gibi yasiycak.İcim acidi serefsizim.Gecmis olsun hocam
Kimse hak ettiği gibi falan yaşamyacak, hayat adil falan değil, o adamlar iyi bir yere gelebilir gelmeyebilir, örneğin futbol bölümü trolü burda efendi efendi yorum yapıyor olabilir, hiç kimse için kesin şöyle olacak denemez kendiniz kandırmayın. -
Tutar hocam gecen yil 8500 le almis.ama baska seceneklerimde olabilirdi o kadar atmasa yine de saglik olsun -
20 yasindayim.15 oldugumu idda edip telini vermeden ozelden topuklayan adamlarin burda ucup kacmasi cok komik.Bide sen beni engellemistin ne oldu?Sana bi enerji,ozguven gelmis
Derdin varsa ozele gelirsin konusuruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maykılscofield -- 12 Temmuz 2017; 2:15:27 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
|
Hocam benim de hedefim 11.sınıftan beri galatasaray bilgisayardı özellikle fransızcası için fransızca öğrenmek istiyordum 12 den 15 e attı obp gs 13.5 ile kapatmış hayal oldu yani anlamıyorum neden bizim almanca dersimiz müzik dersimiz türk edebiyatı dersimiz falan bilgisayar mühendisliği üzerinde etkili olabiliyor ? Dünyanın en boktan şeyi şu obp
|
Hakkiya 90 yapan adama lafimiz yok.ama artik 2+2 yi toplayamayan adamlarin obpsi 95 buda bi gercek.
|
Benzer içerikler
- kitapseç güvenilir mi
- hukuk okumalı mıyım testi
- sat sınavı soruları
- hukuk okumak zor mu
- e üzeri 2x integrali
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X