Şimdi Ara

11LER BOŞA KONU AÇMAYIN GEÇ KALDINIZ. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
1.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mystery1234

Kim ne derse desin beyler, tamamen kapasite işi. Konu belli, soru belli, zaman belli. Çalışmayınca olmayacak diye bişey yok.

Not: 12. sınıfta çalışmaya başladım şuan kendimi haklı çıkarmaya çalışıyorum.

Hevesini kırmayın çocukların. Olur abicim olur. 11. sınıfta başlamak çok büyük kayıp değil unutuyorsun zaten düzenli tekrar etmessen. Bana 7. sınıftan beri düzenli tekrar eden adam getirin ben görmedim öyle bi insan. Derece yapan çok insan tanıdım hiçbiri 7. sınıftan beri çalışmıyor baştada dediğim gibi tamamen kapasite işi.

şuan baya dalga geçiliyor herhalde, bende ciddiye alıp açıklamışım böyle böyle diye.

• Sene 2014 halen 2 senede ygs lys bitirebilecegini sananlar var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abartmışsın resmen. biraz mantıklı ol son birsenede dahi sağlam üniversitelerin tıp veya mühendislik fakültelerini kazananlar var bu forumda bile örnekleri mevcuttur yaptığın rakip elemek değil de ne

• quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. MacMillan

abartmışsın resmen. biraz mantıklı ol son birsenede dahi sağlam üniversitelerin tıp veya mühendislik fakültelerini kazananlar var bu forumda bile örnekleri mevcuttur yaptığın rakip elemek değil de ne

Sizi kandirmislar hocam. Son 2 sene calisip 60kya giren adam yoktur. Varsa da cakaldir milletten habersiz calisip zeki gorunmek istiyordur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ba2jt

11. sınıfta çalışmaya başlayan insanlar görüyorum. Ulan ayıptır hiç mi sorumluluk duygunuz yok. Millet 7. sınıftan başlıyor YGS/LYS çalışmaya siz burada hala yeni başlıyorum geyiği yapıyorsunuz.

Kendinize yazık etmişsiniz beyler. Boşuna başlamayın. Battı balık yan gider. Eğer yeni başlıyorsanız yazın günde 8 saatin altına düşmemeniz gerekir. Buradaki aldatıcı yorumlar gözünüzü boyamasın.

Her şeyin bir telafisi var ancak bu kadar da değil. Herif 11. sınıfta çalışmaya başlayıp tıp hedefliyor inanılacak gibi değil.

Ya şimdi bildiğim bütün küfürleri saydıracaksın!
    Demek millet senin gibi geri zekalı değil ki 2 senede işi bitiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wRambo -- 20 Haziran 2014; 18:31:27 >
  • aaa bu adam ciddi ya ben şaka yapıyor sandım.

Maksadın 11. sınıfa kadar yatıp bi anda 0'dan başlamaksa o biraz yer doğru ama 2 sene abicim az buz değil.

Ben şahsen 12. sınıfa kadar sadece yazılılara çalıştım ygs'lys'e yönelik bi girişimim olmadı hiç yazın bile çalışmadım. Ee noldu dersen kötü de değil yani sonucum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wRedzus

quote:

11. sınıfta çalışmaya başlayan insanlar görüyorum. Ulan ayıptır hiç mi sorumluluk duygunuz yok. Millet 7. sınıftan başlıyor YGS/LYS çalışmaya siz burada hala yeni başlıyorum geyiği yapıyorsunuz.

Kendinize yazık etmişsiniz beyler. Boşuna başlamayın. Battı balık yan gider. Eğer yeni başlıyorsanız yazın günde 8 saatin altına düşmemeniz gerekir. Buradaki aldatıcı yorumlar gözünüzü boyamasın.

Her şeyin bir telafisi var ancak bu kadar da değil. Herif 11. sınıfta çalışmaya başlayıp tıp hedefliyor inanılacak gibi değil.

Hocam sacmalamayin ne 2 senesi. 2 senede ygs lys mi biter? En az 4 sene felan gerekli kolay bisey degil.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wRedzus

quote:

Hocam sacmalamayin ne 2 senesi. 2 senede ygs lys mi biter? En az 4 sene felan gerekli kolay bisey degil.

Ben ve benim okulumdaki herkes 11'in yazında YGS / LYS çalışmaya başladı hepimizde en iyi üniversitelere gittik. Ben 11'in yazının temuzunda başlamama rağmen Koç'u tutturdum. Oluyormuş değil mi güzel kardeşim.

• Hocam su an insanlar bu yazinizi okuyup hevesleniyorlar bilmem farkinda misiniz. Insanlari yok yere heveslendirmeyiniz gercekleri carpitip.

• quote:

Hocam su an insanlar bu yazinizi okuyup hevesleniyorlar bilmem farkinda misiniz. Insanlari yok yere heveslendirmeyiniz gercekleri carpitip.

Komikmiş troll kardeş.
  • quote:

Hocam su an insanlar bu yazinizi okuyup hevesleniyorlar bilmem farkinda misiniz. Insanlari yok yere heveslendirmeyiniz gercekleri carpitip.

Gerçekleri çarpıtmadım aynen söyledim. Şuan onların motivasyona ihtiyaçları var, ben de motivasyon sağlıyorum.
  • quote:

Beyler bu adam YGS ' de 100 k ya girememişti . Boşverin yani zeka durumu ortada :) Seneye mezuna kalıp rakip eleme ya da YGS de yaptıgı kötü derecenin sizinde yapmasını istiyor ...
  • 4 sene mi? 4 sene dedi ya.

4 senede kafaya koyan ygs ve lys'yi 4 kere bitirir arkadaşım.
  • safacop S kullanıcısına yanıt
    1.si YGS-LYS yi zeka testi olarak algılayarak benimkinden önce kendi zeka seviyeni ortaya koymuş oldun, bravo.

2.si evet seneye kaldım fakat burda max. 100 kişi eleyerek (bu konuya elenecek/ciddiye alacak insan varsa elenmesine gerek yoktur zaten) üniversite kazanacaksam elemeden kazanmakta zor olmasa gerek.

ve son olarak 3.sü, bu konu özellikle son 2 haftada türemiş 11. sınıf konularını eleştiri içindi, bunu algılayamayarak zeka seviyenizi daha açık bir şekilde yansıtamazdınız. Bir bravo daha.

7. sınıftan beri çalışmıyor musunuz? Geçmiş olsun üniversite kazanma hayalleriniz suya düştü
  • he canım he örnekleri var kazanan 1 senede de kazanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sportmen_ -- 20 Haziran 2014; 19:16:12 >
  • Ya Abi insanın hevesini neden kırıyorsunuzki
    Ben bir keresinde 1 soru bankasını 1 günde bitirdim üstüne cevaplarını falan yaz dım arkadaşlarım imkansız asla yetiştiremezsin falan demişti ben ise 1 günde bitirdim sonra soru bankasın hocama teslim ettim sözlü olarak 90 ver ben 1 gün de bitirmişti oysa 2 ay uğraşıp soru bankasını bitiren kıza da 90 verdi yani bir işe erken başlamak ya geç başlamak önemli değil önemli olan yeterli bilgiyi alabilmek :D
  • Ya oha yok artık temeliniz varsa son sene çalışsanız bile yeter arkadaşlar takmayın bu lafları
  • Hahahaaha kazanamamış 11lere patlamış senin ygs sonucun değil konuşma tarzın zeka seviyeni belli etmiş zaten.Takmayın beyler boş adam devam edin siz :D :D

• Ayrıca şuan ki 11lerin şansı senden daha fazla mezuna kalıp yükseltmek çok kolay sankide her mezun 25-30k sırasını çekiyo da 11ler yapamayacak.?He ok.

• kapasitesi olmayanlar konuşuyor, sizin de yapacağınız bir şey yok haklısınız. e haliyle agresiflik oluşuyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.