Şimdi Ara

11LER BOŞA KONU AÇMAYIN GEÇ KALDINIZ. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
1.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ba2jt

1.si YGS-LYS yi zeka testi olarak algılayarak benimkinden önce kendi zeka seviyeni ortaya koymuş oldun, bravo.

2.si evet seneye kaldım fakat burda max. 100 kişi eleyerek (bu konuya elenecek/ciddiye alacak insan varsa elenmesine gerek yoktur zaten) üniversite kazanacaksam elemeden kazanmakta zor olmasa gerek.

ve son olarak 3.sü, bu konu özellikle son 2 haftada türemiş 11. sınıf konularını eleştiri içindi, bunu algılayamayarak zeka seviyenizi daha açık bir şekilde yansıtamazdınız. Bir bravo daha.

7. sınıftan beri çalışmıyor musunuz? Geçmiş olsun üniversite kazanma hayalleriniz suya düştü

Away from the forum idiot! Thread locking member ban

• Fem simetriyi liseye geçtiğim yaz bitirmiştim, şimdi 35+ yapıyorum, çok faydasını gördüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben kreşte türev alıyordum siz ne diyonuz
  • komikmi K kullanıcısına yanıt
    Komik dostum

• mevzu var dediler geldik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ACIT -- 21 Haziran 2014; 10:56:45 >
  • 11.sınıfım çalışmaya başladım. Derece istiyorum. Seneye editlerim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 ye geçtim son 1 haftadır başladım önceden yazılılar dahil çalışmadım kopyayla buraya kadar ...30 k hedefim he bu arada dersaneye de gitmedim gitmeyecem de seneye edtliyecem hadi canım görüşürüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saydger -- 21 Haziran 2014; 11:12:32 >
  • 11ler boş konu açıyor diyen trollerimizin açtığı konulara bir bakın

• 1 yaşından beri öss ygs lys çalışıyorum ben bile kendimi geç kalmış hissediyorum arkadaşlar siz doğarken daha başlayın bence :)
  • Ben doğmadan başlamışım ygs/lys çalışmaya tabi ozamanlar ygs lys yok ama bu günleri tahmin ettim ben ne 4. sınıfı 7. sınıf diyen arkadaş var 7. sınıfta çalışmaya başlarsan ancak barajı geçersin. Olum kafanızmı güzel sizin tamam tıp için 2 sene kısa ama 1 senede mezun olsa yapılmayacak bişey değil tıp haricinde 2 sene çalışmayla giremeyeceğiniz hiç bir bölüm yok

• quote:

Orijinalden alıntı: ba2jt

quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. MacMillan

abartmışsın resmen. biraz mantıklı ol son birsenede dahi sağlam üniversitelerin tıp veya mühendislik fakültelerini kazananlar var bu forumda bile örnekleri mevcuttur yaptığın rakip elemek değil de ne

Sizi kandirmislar hocam. Son 2 sene calisip 60kya giren adam yoktur. Varsa da cakaldir milletten habersiz calisip zeki gorunmek istiyordur.

senin yorumun bu olabilir ancak konuyu açmışsın fikrimi belirteyim dedim ama çevremde de bunun örnekleri mevcut iradeli çalışan kişi yapar mümkünü yok o kadar formülü ezberinde tutacak kişi fiziği ayrı matematiği geometrisi illaki son sene çalışmak zorunda konuları tazelemek için ... ayrıca ben bu güne kadar görmedim 7 sınıfta üniversite sınavını düşüneni abartı durumda bu zaten ...

edit : taa o zamandan beri derslerine özen gösterenle son sene vicdanını rahatlatmak için çalışan tabi ki de bir değil benim anlatmak istediğim şu hedifini belirleyen ve bunu kafaya koyan adam yapar ...

• 11'de sadece dersaneye gittim. birinci sınıftaydım. ki ilk sınavdan beri birinci sınıftayım. öyle dandik bi yerde de değil dersanem. izmir'de. eğer siz 2 senede halledemediyseniz o sizin kapasitenizle alakalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: newwmurat

Ben doğmadan başlamışım ygs/lys çalışmaya tabi ozamanlar ygs lys yok ama bu günleri tahmin ettim ben ne 4. sınıfı 7. sınıf diyen arkadaş var 7. sınıfta çalışmaya başlarsan ancak barajı geçersin. Olum kafanızmı güzel sizin tamam tıp için 2 sene kısa ama 1 senede mezun olsa yapılmayacak bişey değil tıp haricinde 2 sene çalışmayla giremeyeceğiniz hiç bir bölüm yok

Nick, içerik, kafanızmı

Seviyeni iyi belli ettin ve gördüğüm en saçma yorum tıp haricinde giremeyeceginiz bölüm yok derken kendi adıma konuşuyorum amacım üniversiteye gitmek değil kaliteli bi üniversiteye gitmek evet belki pamukkale elektrik elektronik kazanabilirim rahat rahat ama odtu kazanamam. Ki emin ol odtu ee ye gireceğim puanla tıppa da girebilirim.

1 sene de mezun olsa demişsin benim için mezuna kalma diye bir seçenek yok dostum inşallah çalışıp istediğim yere gireceğim ilk senemde.

Mezuna da kalmış zamanında çalışmamış kuyruk acısı olan insanların bu denli saçmalayabileceğini görmemiştim.

Hadi sana başarılar şimdi.

• hgben H kullanıcısına yanıt
    Güzel hort eskileri görünce duygulandım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.