Şimdi Ara

--12.000.000 ytl kredi çekecem hangi banka sizce--- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • http://www.garanti.com.tr/krediler/bireysel/bireysel_ihtiyac_kredisi.html
    Bu adresten bakabilirsin.Sayfanın en altında faiz ve taksit hesaplama butonu var oradan taksit seçeneğini ve rakamı yazarsan sana aylık ne kadar ödeme yapman gerektiğini gösterir.
  • http://www.finzoom.com.tr/ den bakabilirsin
  • İhtiyaç kredisi ile taşıt kredisinin faiz oranları farklı olur. Araba alacaksan taşıt kredisi çekmelisin, ihtiyaç kredisi cekersen zarar edersin. Taşıt kredisi ile araba alınca, araban banka tarafından taksit süresi boyunca bankanın olur. Taksitler bitince üzerine alırsın.
  • Garanti'nin faiz oranı taşıt kredisi için 1.64 iken, Teb'in 1.55' dir.

www.teb.com.tr
  • saolun arkadaşlar tek tek hepinize teşekkür ederim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: muhammet08

dragger28 ,, ya ben faiz oranlarını soruyorum canm kardeşim bi sen anlayışlı çıktın, bodro modro haberm var bana en düşük faiz nerden ne alayım diyorum hangi banka diğer arkadaşlar alayın peşinde küfretmek de istemyom neyse drag kardeş bankalarla ilgili bilgin varsa soyle

Her bankanın web sitesi var..

Web sitelerinde krediler kısmı var..

Krediler kısmında da her bankanın, hangi tür krediye kaç faiz uygulayacağı belirtilmiş..
  • quote:

Orjinalden alıntı: İlteriş Kutluk Kağan

quote:

dragger28 ,, ya ben faiz oranlarını soruyorum canm kardeşim bi sen anlayışlı çıktın, bodro modro haberm var bana en düşük faiz nerden ne alayım diyorum hangi banka diğer arkadaşlar alayın peşinde küfretmek de istemyom neyse drag kardeş bankalarla ilgili bilgin varsa soyle

Krediler kısmında da her bankanın, hangi tür krediye kaç faiz uygulayacağı belirtilmiş..

SORDUKDA YANİ ŞİMDİ SUÇ MU İŞLEDİK HERŞEYİ BULURSUN BEN KREDİ ÇEKEN OLUR BİLENLERDEN YARDIM ALMAK DAHA İYİ KARDEŞ İLTERİŞ

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: İlteriş Kutluk Kağan

quote:

SORDUKDA YANİ ŞİMDİ SUÇ MU İŞLEDİK HERŞEYİ BULURSUN BEN KREDİ ÇEKEN OLUR BİLENLERDEN YARDIM ALMAK DAHA İYİ KARDEŞ İLTERİŞ

Yok canım onu nerden çıkardın, neden suç olsun.. Bilgi vermek istedim sadece..

Çünkü ben de senin gibi taşıt kredisi almayı düşünüyorum da 7000-8000 civarında, bakıyorum sitelere,

hep bilgi vermişler yani o açıdan

• quote:

GARANTİ 1.60
    ZİRAAT 1.80
    YAPI KREDİ 1.79
    BUGUN SORDUM DAHA ALINICAK ÇÜNKÜ 10 BİN YTL YE ZİRAATTE 2 YIL VADE AYLIK 532 YTL 200 YTL DE KESİNTİ YAPIYOLAR 2750 YTL FAİZ ÖDÜYOSUN
    YAPI KREDİ DE 538 YTL TAKSİTLE 2880 YTL ÖDÜYOSUN KESİNTİ YOK
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.