Şimdi Ara

--12.000.000 ytl kredi çekecem hangi banka sizce---

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BİREYSEL VEYA TAŞIT KREDİSİ ALCAM FAKAT FAİZLER ÇOK YUKSEK SİZCE NERDEN ALAYIM BU KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN UMARIM VARDIR YA

• 12 trilyon yazdığının farkındamısın ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: WinPeAcE

12 trilyon yazdığının farkındamısın ?

+1

• f-16 mı alcan
  • öncelikle matematiği öğren derim.
    çok feci kazık yiyebilirsin.
    eski parayla 12 trilyon kredi çekebilmen için 8 trilyonluk bir teminatın olmalı!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • adam belki 12 trilyon çekecektir harbiden. üstüne gitmeyin
  • olum 12 trilyon değilde 120 milyar olmasın o harbiden 12 trilyonla neler yapılır la hatta ömrüm boyunca ödeyemem o parayı
  • adam belki araç filosu kurcak nerden biliyonuz?
  • Hacı onu bağa versen ya
  • ESKİ PARA İLE DİYİM 12 MİLYAR HATA BENDE OK ANLAŞILDI ŞİMDİ YARDIMCI OLABİLİRSİNİZ.
  • Abicim 12.000 YTL ise iyi rakam.Ama kredi çekmek için bazı hususlar vardır marş bondrosu felan gibi hatta daha isteyeceği belgelerde vardır.aAma iş bankası ve yapı krediden alınır ben öyle biliyorum bide fortistende alınır galiba diğer arkadaşlarımız cevap yazar umarım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dragger28

Abicim 12.000 YTL ise iyi rakam.Ama kredi çekmek için bazı hususlar vardır marş bondrosu felan gibi hatta daha isteyeceği belgelerde vardır.aAma iş bankası ve yapı krediden alınır ben öyle biliyorum bide fortistende alınır galiba diğer arkadaşlarımız cevap yazar umarım...

marş bando mızıka mı?..

ha? ne?

• quote:

Orjinalden alıntı: Drahtatapete

quote:

Orjinalden alıntı: dragger28

Abicim 12.000 YTL ise iyi rakam.Ama kredi çekmek için bazı hususlar vardır marş bondrosu felan gibi hatta daha isteyeceği belgelerde vardır.aAma iş bankası ve yapı krediden alınır ben öyle biliyorum bide fortistende alınır galiba diğer arkadaşlarımız cevap yazar umarım...

marş bando mızıka mı?..

ha? ne?

• dragger28 ,, ya ben faiz oranlarını soruyorum canm kardeşim bi sen anlayışlı çıktın, bodro modro haberm var bana en düşük faiz nerden ne alayım diyorum hangi banka diğer arkadaşlar alayın peşinde küfretmek de istemyom neyse drag kardeş bankalarla ilgili bilgin varsa soyle
  • FİNANSBANK...

ama araştırmaktada fayda var...bide arkadaşlar yazdıklarım hiç komik değil siz öyle sanın doğrusu nasıl yazın o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twincharged -- 22 Ağustos 2007; 12:37:09 >
  • finansbank kredi faizleri düşükmü
  • benim bildiğm en düşük: ziraatla halkbank
  • senin demek istediğin maaş bordrosu olmasın sakın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.