Arkadaşlar çok kafama takılan bir soru, bilmiyorum banamı öyle denk geldi ama iftarlarda neden balık yenmez
aslında yenebilir. heralde insanlar susatabileceğini düşünüyor. genelde kızartma yapıldığı için ağır gelebilir
quote:Orijinalden alıntı: EngineerInDefenceIndBu mesaj silindi.Alıntıları Göster Dediğin gibi sana denk gelmemiş 3 yıl önceki ramazanda davetli olduğum yerde uskumru ve kola gayette iyi gitmişti
quote:Orijinalden alıntı: servecoldDediğin gibi sana denk gelmemiş 3 yıl önceki ramazanda davetli olduğum yerde uskumru ve kola gayette iyi gitmiştiAlıntıları Göster Ramazanda Balık Yenmez Tabirini Kadınlar Çıkarmıştır Herhalde Oruçlu Oruçlu Balık Temizlememek İçin
quote:Orijinalden alıntı: İzmirli MuhasebeciRamazanda Balık Yenmez Tabirini Kadınlar Çıkarmıştır Herhalde Oruçlu Oruçlu Balık Temizlememek İçin Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: S A H Ramazanda Balık Yenmez Tabirini Kadınlar Çıkarmıştır Herhalde Oruçlu Oruçlu Balık Temizlememek İçin güzel bir yaklaşım aç karnına bide balık ayıklamak zor olsa gerek
quote:Orijinalden alıntı: servecoldquote:Orjinalden alıntı: S A H Ramazanda Balık Yenmez Tabirini Kadınlar Çıkarmıştır Herhalde Oruçlu Oruçlu Balık Temizlememek İçin güzel bir yaklaşım aç karnına bide balık ayıklamak zor olsa gerekAlıntıları Göster daha gecen yedim iftarda alabalık süperdi.
quote:Orijinalden alıntı: kafkas11daha gecen yedim iftarda alabalık süperdi.Alıntıları Göster bizde iftarda yedik.ilk kez senden duydum bunu.kendinmi uydurdun
quote:Orijinalden alıntı: FetihBu mesaj silindi.Alıntıları Göster Kim demiş yenmez die :D çıtır çıtır kızarık öle bi gidiokiiii offff :(
quote:Orijinalden alıntı: F@TM@Kim demiş yenmez die :D çıtır çıtır kızarık öle bi gidiokiiii offff :(Alıntıları Göster yenmez denildini ilk defa duydum, biz yiyoz valla
quote:Orijinalden alıntı: mc.korkBu mesaj silindi.Alıntıları Göster Yenir ama ben bir daha yemicem , çünkü iftarda yediğim bir balığın kılçığı boğazımda 1 gün boyunca kalmıştı .
quote:Orijinalden alıntı: ZxxxBu mesaj silindi.Alıntıları Göster külliyen yalan bugün babam palamut almış mesela
quote:Orijinalden alıntı: ZxxxBu mesaj silindi.Alıntıları Göster iftarda insan açlığını bastıracak sulu etli sebzeli pilav felan katı yemekler çeker...şahsen ben balıkla doymam ve keser beni iftarda balık
quote:Orijinalden alıntı: EngineerInDefenceIndBu mesaj silindi.Alıntıları Göster Yenir Tabiki'de Konu Raydan Çıkmış
quote:Orijinalden alıntı: zayefBu mesaj silindi.Alıntıları Göster 1 Hafta önce yedim mis gibi hamsi ohh kim demişse halt yemiş
quote:Orijinalden alıntı: tanlandBu mesaj silindi.Alıntıları Göster öyle bi de güzel yenir ki bu akşam bizde hamsi,istavrit ve mezgit üçlüsü var hamsi benim diğerlerine karışmam
quote:Orijinalden alıntı: tanlandBu mesaj silindi.Alıntıları Göster iftarda bal gibi de yenir yalnız sahurda yenmez adamı susatır dili dışarda gezdirir.
quote:Orijinalden alıntı: ares_turkiftarda bal gibi de yenir yalnız sahurda yenmez adamı susatır dili dışarda gezdirir.Alıntıları Göster geçen gün yedik harika oldu
quote:Orijinalden alıntı: .mRcan.geçen gün yedik harika oldu Alıntıları Göster Daha dün palamut ve istavrit yedim.