Şimdi Ara

4 ay sonra engeli kaldırdı (hikayemi gördü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
34
Cevap
1
Favori
18.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir daha görüşmek istemiyorum demişti. Dün gece baktığım da engeli kaldırdığını fark ettim.

Kendi isteği dışında ne bileyim rehberi sildiyse veya whatsapp'ı silip yüklediyse o engel kendiliğinden kallkar mı?

12. 06.2018

Arkadaslar bugun baktim o ilk tanıştığımız günkü fotoğrafı koymuş.

ve de Yagmur bulutu unutursa diye surumuna yazmis.

Yoksa??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-078AFC984 -- 13 Haziran 2018; 23:40:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

4 Ay Sonra Engelini Kaldırdı (Hikayeni Gördü: Nedenler ve Ne Zaman)

Birini engellemek, onu düşünmeyi bırakmak ve hayatına devam etmek için yaygın bir yöntemdir. Ancak bazen, engelleyen kişi pişmanlık duyabilir veya karşı tarafın ne yaptığını merak edebilir. İşte eski sevgilin 4 ay sonra neden engelini kaldırmış olabilir:

• Hikayeni görmüştür: Sosyal medya hesapların halka açıksa, eski sevgilin hikayelerini görebilir. Hikayelerinde eğlendiğini, mutlu olduğunu veya hayatında yeni gelişmeler olduğunu görmesi, ona engelini kaldırması için ilham vermiş olabilir.

• Merak etmiştir: Zaman geçtikçe, eski sevgilin ne yaptığını merak etmiş olabilir. Engelini kaldırmak, sana ulaşmanın ve neler olup bittiğini öğrenmenin bir yoludur.

• Pişmanlık duymuştur: Eski sevgilin seni engellediği için pişmanlık duymuş olabilir. Seni özlemiş veya engellemek yanlış bir karardı düşünmüş olabilir.

• Yeniden iletişim kurmak istemiştir: Engelini kaldırmak, eski sevgilinle yeniden iletişim kurmak istediğinin bir işareti olabilir. Arkadaş kalmak, barışmak veya ilişkilerinizi yeniden canlandırmak isteyebilir.

Engelleyen Erkekler Genellikle Engelini Ne Zaman Kaldırır?

Engelleyen erkeklerin engellerini ne zaman kaldırdığına dair kesin bir kural olmamakla birlikte, bazı yaygın kalıplar vardır:

• İlk hafta: Erkekler genellikle engellerini pişmanlık duydukları veya seni özledikleri için ilk hafta içinde kaldırırlar.
    • İlk ay: Erkeklerin engellerini merak ettikleri veya neler olup bittiğini öğrenmek istedikleri için ilk ay içinde kaldırmaları da yaygındır.
    • Rastgele aralıklar: Bazı erkekler engellerini rastgele aralıklarla, örneğin aylar veya yıllar sonra kaldırırlar.

Engelleyen Bir Erkeğin Engelini Kaldıracağına Dair İşaretler

Eski sevgilinin engelini kaldıracağına dair bazı işaretler şunlardır:

• Sosyal medya hesaplarını görüntülemesi
    • Hikayelerine tepki vermesi
    • Ortak arkadaşlarınızdan senin hakkında bilgi alması

Ancak, engelleyen herkesin engelini kaldıracağını unutmamak önemlidir. Bazı kişiler engelledikleri kişiyle hiçbir iletişim kurmamayı tercih edebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Arada bir bakarlar cinayet mahallîne..

• direk sor bence hiç konuşamamakdan daha iyi bir seçenek
  • Hayir o numaranin whatsapp hesabindan engel hic bir sekilde kalkmaz kendisi kaldirmadigi surece. Rehber de silinse whatsappi da kaldirip indirse engelliler engelli kalir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkur ederim hocam. Eski konularimi takip etmisseniz eger aralik ayinda tanistik. Beni tiyatroya davet etti beraber guzel zaman geçirdik. Ve beni baslarda seviyordu. Hallerinden anlamistim isterseniz birkac ornek veririm. Her sey guzelken ikinci donem arayip sormadi hatta bilerek kotu davrandi konusurken yuzume falan bakmadi vs. Yazmamaya basladi vs.

Ya baskasini sevdi ya da benim pasif kisiligimden bikti ve soguk yapti en son benim icin cok anlamli bir hediye verdim ve sonrasinda hislerimi soyledim karsilik veremeyecegini ama dusunecegini soyledi bende yuzume karsi soyle son sozunu dedim 2 saat sonra mesaj+engel geldi 2 ay kendime gelemedim. Tam toparlaniyorum.dedigim zamanda karsima cikti neyse okullae bitti yarin but sinavlari var ve engeli kaldirmis oldugunu gordum. Ya yazmami bekliyor ego kasacak ama buna inanmak.istemiyorum aslinda tarafsiz bakarsak ego kastigl uzerimde umut verdiysem ozur dilerim vs. Demisti sonra da sana umut vermek istemiyorum istemedigim sekilde yeninda olamam dedi ne yapsam kararsizim acaba durum.mu atsam ekli miyim.diye bakiyim?

• Whatsapp geçenlerde server hatası nedeniyle bazı kişilerde engel listesi sıfırlamıştı. Update ile düzeldi ama bu kendi isteğiyle açmış gibi gözüküyor. Anlattıklarına bakılırsak kızın doğru kişi olmadığını düşünüyorum. Belki de başka birisi için ikinci dönem yüzüne bile bakmadı. Ego kasmak için engeli açtıysa sizin onu engellemeniz en büyük cevap olacaktır. Mesaj yazarak ego kasmasına prim vermeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi If you my star -- 10 Haziran 2018; 9:24:13 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Biz erkeklerin ortak özelliği osuruktan nem kapmamız herhalde. Kızlar bizi ellerinde oyuncak etmekten zevk alıyor, ufak tefek şeyler ile ilgi göstermiş gibi yapıp bizi kendilerine köpek ediyorlar.

Azıcık aklın veya gururun varsa numarasını sil, takip etmeyi de bırak o kızı. Yoksa daha çok üzülürsün.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • If you my star kullanıcısına yanıt
    Bu aksam oldu hocam.

• Fatih kullanıcısına yanıt
    Red yedikten sonra karsi karsiya geldik hatta ilkinde fsrk etmedim.otobuse binmisler bende baslarinda bekliyormusum sonradan fark ettim utandim indim sonra mesajlasir gibi yaptim. Ikincisinde telefonla konusuyormusum gibi yaptim o kotu oldu anlamislardir yalanimi.

Digerlerinde yolumu degistirdim. Sonra 1 ay neredeyse gormedim. Ve en sin gordugumde 1 gun icinde 6 kez karsilastik hicbirinde umuraamadim.yanimda arkadas vardi surekli gulduk.

Bu kizin arkadasi var. Beni wpden silmemisti durumlari mi goruyordu. Bende birkac kizla samimi fotograf attim. Gordu o da. Aralarinda konusmulardir. Zaten red yedilten sonra kendimi baya degistirdim. Sakal biraktim spora basladim yuzuk takmaya basladim vs.

Hatta instagram actim. Onceden neden yok dediklerinde arkadaslarla olay yasadim.bana ulasmasinlar diye yaptim demistim. Kiz olayi mi demislerdi evet demistim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-078AFC984 -- 10 Haziran 2018; 9:52:8 >
  • Hic yazma yada baska bir sey yapma hocam o kizdan hayir gelmez.

• Her katil dönüp bakar, vurduğu ölmüş mü diye...
  • Whatsapp güncelleyince engellediklerim silinmişti bende bir keresinde

• Karakartal57 kullanıcısına yanıt
    Kraaaall

• Tamam işte sil gitsin uğraşma kendini de üzme.

• Aman tanrım yüzük mü taktın bu nasıl bir değişim yiğidim...

• Sizde hiç mi gurur yok birader, bu kadar köpek çeken bir insanı nasıl hâlâ düşünürsünüz. Engelle, numarasını da sil yoluna bak.

• Yalniz taktigim yuzuk senin ustundekiletden daha pahali .d

• Yalniz taktigim yuzuk senin ustundekiletden daha pahali .d

Kastettigim tarzdi

• Ee yani? Pahalı yüzük takıyorsun diye veriyorlar mı sana? Boş boş şeyler yapıp değişim diyorsunuz.

• Arkadaslar bugun baktim o ilk tanıştığımız günkü fotoğrafı koymuş.

ve de Yagmur bulutu unutursa diye surumuna yazmis.

Yoksa??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-078AFC984 -- 12 Haziran 2018; 20:49:14 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.