Şimdi Ara

12.000 lira maximum her şey dahil sistem tavsiye edebilir misiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gıbıç

sen adamsın çok teşekkür ederim. son bir şey sorucam ben bu monitörleri 1080p modunda kullanabilirim değil mi? ve böyle kullanırsam ekran kartına daha az yük bner değil mi?

Alıntıları Göster
    eyvallah hocam kullanabilirsin elbette ama kullanma evet ekran kartına daha az yüklenmiş olursun ancak alacağın 2070 S modeli 2k da gayet yeterli olacaktır 2k kullanın

• quote:

Orijinalden alıntı: veysel_lowe

eyvallah hocam kullanabilirsin elbette ama kullanma evet ekran kartına daha az yüklenmiş olursun ancak alacağın 2070 S modeli 2k da gayet yeterli olacaktır 2k kullanın

Alıntıları Göster
    anladım hocam. Hani şundan ötürü diyorum da mesela bundan bi 3 yıl sonra falan bi oyun oynamak isterim de 2kda kasar eder ben de 1080 e düşürürüm kasmaması için ondan demiştim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: melek12345

orda durr
    2k yi 1080p kullan da bak bakalım kör nasıl olunur. HER ZAMAN MONİTÖRLERİN NATİVE çözünürlüğünü kullanmak gerekir. yoksa bulanıklaşır.
    ahahahah anladım hocam tamam ben en iyisi çoooook zoa düşmedikçe 2k kullanayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiyahPapyon

Buyur hocam;

hocam sistem çok iyi çok güzel de bütçemi aşıyor maalesef çünkü her şey dahil derken klavyesidir kulaklığıdır ek hizmetler vs falan bunları da düşündüm ama yine de tavsiye için teşekkür ederim :)

• gıbıç kullanıcısına yanıt
    klavye gibi ekipmanlar varsa sen kasa için 8-9k düşün anca düzgün montör ve ekipman 3 4e ayarlarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melek12345

klavye gibi ekipmanlar varsa sen kasa için 8-9k düşün anca düzgün montör ve ekipman 3 4e ayarlarsın
    evet hocam kasayı da 9kya ayarladım o yüzden :) yardımınız için teşekkür ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gıbıç

anladım hocam. Hani şundan ötürü diyorum da mesela bundan bi 3 yıl sonra falan bi oyun oynamak isterim de 2kda kasar eder ben de 1080 e düşürürüm kasmaması için ondan demiştim :)

Alıntıları Göster
    sorun olmaz 1080p de oynarsın

Bu monitörü kesinlikle öneriyorum renk gamutu çok yüksek film izlerkende oyun oynarkende görsel olarak gayet doyurucu bir renk paleti var. Aldıktan sonra icc profilini de geliştirince renkler baya bi iyi oluyor.Bu fiyata bu özelliklerde başka bir monitör yok şu an için tam bir fiyat performans ürünü.stand bacağı biraz yer kaplıyor masa boyutuna göre onu da bir kontrol et istersen ölçülere bakarak.Fiyat olarak ta ara bir 2700 tl ye düşüyor Hepsiburada da acelem yok diyorsan takip edip biraz daha ucuza alabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: 007css

https://www.hepsiburada.com/samsung-lc27hg70qqmxuf-27-1ms-144hz-display-2xhdmi-freesync-2-hdr600-qhd-curved-qled-monitor-p-HBV00000BA2EM?magaza=Gameekstra

Bu monitörü kesinlikle öneriyorum renk gamutu çok yüksek film izlerkende oyun oynarkende görsel olarak gayet doyurucu bir renk paleti var. Aldıktan sonra icc profilini de geliştirince renkler baya bi iyi oluyor.Bu fiyata bu özelliklerde başka bir monitör yok şu an için tam bir fiyat performans ürünü.stand bacağı biraz yer kaplıyor masa boyutuna göre onu da bir kontrol et istersen ölçülere bakarak.Fiyat olarak ta ara bir 2700 tl ye düşüyor Hepsiburada da acelem yok diyorsan takip edip biraz daha ucuza alabilirsin.
    hocam çok teşekkür ederim yukarıda bir arkadaş da aynı monitörü tavsiye etti eğer bütçemde bir açık oluşmzsa ben de bunu tercih etmeyi düşünüyorum

• bu şekilde bir sistem düşünebilirsiniz. toplam 12200 civarı tutuyor. Parça listesi sitem bilgisayar üzerinden alınmıştır.

12.000 lira maximum her şey dahil sistem tavsiye edebilir misiniz?

12.000 lira maximum her şey dahil sistem tavsiye edebilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: STRIX

bu şekilde bir sistem düşünebilirsiniz. toplam 12200 civarı tutuyor. Parça listesi sitem bilgisayar üzerinden alınmıştır.

tavsiyeniz için teşekkür ederim hocam fakat kasayı tamamladım sayılır monitör konusunda biraz kararsızım ama yardımınız için teşekkür ederim :)

• Kasanın son durumu nedir? Dandik anakart ve güç kaynağı yoktur umarım.
  • quote:

https://www.hepsiburada.com/samsung-lc27hg70qqmxuf-27-1ms-144hz-display-2xhdmi-freesync-2-hdr600-qhd-curved-qled-monitor-p-HBV00000BA2EM?magaza=Gameekstra

hocam bu arada işler biraz değişti monitör kısmında :D

pcyi koyacağım masa çok çok büyük bir masa değil ve masaya yakın oturacağım için 27 inç çok fazla gelicek onun ölçümünü yaptım az önce ayriyeten önerdiğiniz monitörün ayakları da çooook fazla yer kaplayacak masamda onun için sizden 24 inç bir tavsiye alabilir miyim? Biliyorum siz karşısınız ama fhd monitörlerden de tavsiye ederseniz sevinirim :) şimdiden teşekkürler:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0FDA1336A

Kasanın son durumu nedir? Dandik anakart ve güç kaynağı yoktur umarım.
    hocam şöyle ki anakart olarak gigabyte b450m s2h modeli seçili
    psu olarak dakasaya dahil bir psu olacak kasanın modeli de şu: Frisby Venom FC-9270G 650W 80+ Temperli
    onun harici ekran kartımı 2070s olarak belirledim işlemcim ise ryzen 5 3600x
    nasıl buldunuz? gördüğünüz sıkıntıları paylaşabiilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gıbıç -- 20 Nisan 2020; 20:44:32 >
    Rica ederim,bence karar verdiğin sistemi son haliyle paylaşırsan doğru tercihler olup olmadığı konusunda bilgili arkadaşların tavsiyelerinden faydalanmış olursun. Ekran kartı konusunda illaki nvidia alacağım diyorsan birşey diyemem ama alacaksan da 2070 s ten aşağısını almaman lazım,bence 5700 xt yi tercih etmen daha doğru olur fiyat performans açısından,2070 s ile aynı güçte bir kartı daha uygun fiyata almış olursun ama yine de karar senin hangisini alınca mutlu olacaksan onu alman daha doğrusu olur.

Frisby Venom kasanın içindeki Frisby güç kaynağı ise koşarak kaçın. Anakart da bu bütçeye göre düşük. Taksitle mi alacaksınız, peşin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0FDA1336A

Frisby Venom kasanın içindeki Frisby güç kaynağı ise koşarak kaçın. Anakart da bu bütçeye göre düşük. Taksitle mi alacaksınız, peşin mi?
    peşin alıcam hocam malesef taksit imkanım yok :( bu arada güç kaynağı da frisby sanırım çünkü herhangi bir ek bilgi belirtilmemiş ben de buradan frisby olduğunu anladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gıbıç -- 20 Nisan 2020; 21:13:57 >
  • quote:

Rica ederim,bence karar verdiğin sistemi son haliyle paylaşırsan doğru tercihler olup olmadığı konusunda bilgili arkadaşların tavsiyelerinden faydalanmış olursun. Ekran kartı konusunda illaki nvidia alacağım diyorsan birşey diyemem ama alacaksan da 2070 s ten aşağısını almaman lazım,bence 5700 xt yi tercih etmen daha doğru olur fiyat performans açısından,2070 s ile aynı güçte bir kartı daha uygun fiyata almış olursun ama yine de karar senin hangisini alınca mutlu olacaksan onu alman daha doğrusu olur.
    hocam tartışmalar hala sürmekte nihai karara varınca paylaşacağım :D
    24 inç te seçenek çok yine Samsung un aynı model 24 inç 1080p olanı var ama baktım fiyatı yükselmiş arkadaşım 1500 liraya almıştı indirimdeyken. Ekran panelinin va yada ips olmasını öncelik alırsan model seçeneği çok araştırabilirsin. Benim deneyimim itibari ile va panel en iyisi ips de iyi ama bence va dan sonra gelir,tn panel bir monitör ise kesinlikle alma. Farklı sitelerde fiyat karşılaştırması yapabilirsin çok değişebiliyor çünkü fiyatlar.

• quote:

24 inç te seçenek çok yine Samsung un aynı model 24 inç 1080p olanı var ama baktım fiyatı yükselmiş arkadaşım 1500 liraya almıştı indirimdeyken. Ekran panelinin va yada ips olmasını öncelik alırsan model seçeneği çok araştırabilirsin. Benim deneyimim itibari ile va panel en iyisi ips de iyi ama bence va dan sonra gelir,tn panel bir monitör ise kesinlikle alma. Farklı sitelerde fiyat karşılaştırması yapabilirsin çok değişebiliyor çünkü fiyatlar.
    teşekkür ederim hocam bu arada ekran kartı ile alakalı yaptığınız yorum kafamın içinde dalgalanmalara yol açtı ve seçimimi değiştiricem sanırım :)

aşağıdaki sistem bana uygun gözüküyor:
    https://www.itopya.com/hermes-m2770xt-amd-ryzen-2700x-msi-rx-5700-xt-mech-oc-8gb-16gb-ddr4-500gb-nvme-ssd-gaming-bilgisayar/

monitör olarak da şu ilgimi çekti dediğiniz gibi va panel bir ürün:
    https://www.incehesap.com/msi-optix-mag241c-curved-gaming-monitor-fiyati-41494/

sanırım buydu ama yanlış linki de vermiş olabilirim kafam karıştı epeyce :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.