20 - 30 saniyeye bir masaüstünde donma
Merhaba,
Bilgisayarımda herhangi bir oyun oynamazken veya iş yapmazken bile yaklaşık 30 saniyede bir çok kısa süreliğine bilgisayarım donuyor. Ayriyeten, o donma süresince bir şeyler yazmaya çalışırsam donma geçtikten sonra yazdığım harfleri uzatıyor. Örneğin:
uzatmak yazarken donma yaşanırsa uzaaaaaaaaaatttttttttttttttttmmmmmmmmmmmmmaaaaaa yapıyor kendi kendine.
Oynadığım oyunlarda da bu droplar yaşanıyor ama oyun açmama gerek yokken masaüstünde kendi kendine bile donma yapabiliyor.
Nvidia RTX3070 laptop ekran kartı kullanıyorum ve windowsun 10KB5009543 sürümünü kullanıyorum. DDU ile sürücüleri kaldırıp güncel sürücüye kurulum yaptım. Maalesef bir fark yaratmadı.
İnternette çok araştırdım fakat sorunun çözümüne dair herkes ayrı bir şey söylüyor ve denediklerim de işe yaramıyor. Ne yapabilirim bu durumda?
2000€ laptop tavsiyesi
Merhaba millet
en en en en fazla 2000€ bütçem var ve bir laptop almak istiyorum fakat çok fazla seçenek olduğundan kafam çok karışıyor.
2 aya kadar avusturyaya gideceğim o yüzden türkiyeden veya avusturyadan alabilirim.
kafamda rtx 2070 civarı bir karta sahip bir laptop var fakat dediğim gibi çok fazla bilgiye sahip değilim.
tercihen 17" olmasını isterim fakat 15" güzel bir laptop tavsiye etmek isterseniz de önerilere açığım
bana 4-6 sene civarı gitmesini istiyorum. yeni çıkan oyunları ultrada 60fps alarak oynamak zorunda hissetmiyorum ama yine de güçlü bir makine istiyorum.
şarj süresi gibi bir problemim yok genellikle prizde kullanırım laptopları.
tulpar t7ye baktım o model epey ilgimi çekti ayrıca avrupadaki muhadillerine göre de fiyatı bir tık daha ucuz diyebilirim.
her türlü tavsiyenizi bekliyorum
yardım eden herkese şimdiden teşekkür ederim.
Merhabalar sayın forum ahalisi
size bir sorum var
Yakın zamanda yurtdışında çıkacağım gibi gözüküyor. Geri döndüğümde de yanımda oradan satın alacağım birkaç parça ürün getireceğim. Bu ürünler kulaklık, laptop (belki), diğer küçük teknolojik aletler, ayakkabı ve giyecek olacak. Merak ettiğim konu şudur; bu işleri hiç bilmediğim ve anlamadığım için sorma ihtiyacı hissettim, bu ürünlere ülkeye geri girişimde herhangi bir vergi ödeme zorunluluğum bulunuyor mu?
teşekkürler.
Mi9 lite makro çekim
|
Windows 10 güncelleştirmeden sonra fena bir şey oldu
|
Win10 wifi bağlanmıyor
|
Philles blunt?
|
Bikgisayarım açılmıyor şarj ışığı yanıp sönüyor
Meslek: öğrenci
İlgi Alanları: elektro gitar, doğa sporları
8 yıllık hortumumu kestiniz.sizi affetmeyeceğim... |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.291
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 25.822 (Bu ay: 603)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 315 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic