Şimdi Ara

12.000 tl öğrenciye araba tavsiyesi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  •  12.000 tl öğrenciye araba tavsiyesi ?

12.000 tl öğrenciye araba tavsiyesi ?
  • 150.000 bakımları düzenli yapılmış atmosferik Japon yapımı bir motor için çok sayılmaz aynı motor eski kasa yaris ve terioslarda anahtar değmeden 300.000 km yi geçenleri gördüm bugün yağ değişimi için servise gittim
    geçen hafta birtane 40.000 km de boyasız bayandan satılmış 15.500'e çok temiz olduğunu söylediler biraz fiyat yükselirse daha temiz düşük km bulma olasılığı artar sizin fiyat sınırı olduğu için onları ekledim ama sabredip araştırırsanız sıkışmış birinden istediğiniz fiyata bulabilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: yagami

Twingo benimde hoşuma gitmiyo,zaten gösterdiklerinde hep modifiyeli araçlar,modifiyesiz suratına bakılmaz gibime geliyo kızma ama :) Tavsiyeler için teşekkürler

Bu fiyata temiz bir clio almayı düşünüyorum inş bulurum.

@feylesof2150

Hocam aracın biri 152.000 de çok değil mi ?

• Arkadaşım bravayı geç önce(önceki arabamdı) öğrenci arabası değil çok yakar lpgye pek uyumlu değil sürekli sorun çıkarır parçaları VW gibi pahalı neredeyse o arabayı aldınmı cebinde en az 3000 tl masraf parası olması lazım pişman eder aldığına :) sana şimdiki arabam accent'i öneririm parça ucuz az yakar yakışıklı araba temiz bitane bulursan kaçırma derim. Olmadı sana kendikimi satabilirim 2000 accent darbesiz boyasız 3 aylık tüp takılı zenon far tüm masrafları yapılmıs benimkimi almasan bile accent al kardeşim öğrenciye gidecek araba çünkü üzmez seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EfSaNeLiDeR -- 29 Nisan 2010; 17:27:59 >

• sana en uygun opel corsa dostum. 11bine al. 1000 lira zaten masrafın olur.
    nerden bakarsan bak alman arabası taş gibi.
    satman gerekirsede zorlanmadan satarsın.
    bende o civara çok araştırdım en mantıklısı corsa.
    haa 16 binliran falan olsaydı derdim ki getz al, c3 al.
    ama sana en uygun opel corsa.
    sana tavsiyem araba pazarına git, araçları incele içine bin, kalitesini kendin hisset.
    ama opel korsa senin için idealidir bence
  • vw lupo yu araştırmanı öneririm
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.