Şimdi Ara

12.000 tl öğrenciye araba tavsiyesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar tam 12.000 tl param var ve bir araba almak istiyorum.Az yakan,düşük motorlu,hatchback,şehir iiçinde kullanılacak bir araba tavsiyesi istiyorum.Bu fiyata ne alabilirim,ve önemli olan bu işi tek başıma yapmam lazım yani yardımcı olucak tanıdık biri yok etrafımda.Tavsiyeniz nedir ?

• Twingo alabilirsin
  • Clio 2003 üstü bulabilirsen.
    Fiesta mk6.
  • quote:

Orijinalden alıntı: agga

Twingo alabilirsin

üstad ne yaptın o çirkin ve kücücük araca bu para verilirmi ?

Palio 1.2 16v istediğini karşılar, ararsan o paraya hyundai getz'te alabilirsin. HB olmasından vazgeçersen Accent Millenium veya Admire kasa alabilirsin.
  • Peki clio,palio ve getz arasında sizce tercih ne olmalı ,birde sormak istediğim kabul edilebilir en üst km kaç olmalı?
  • Pazarlıkla belki istediğin fiyata olur vergisi düşük, az yakan çok kaçan bakım vs ucuz öğrenciye uyar.

http://www.sahibinden.com/acil_satilik_-08WQQaXQQ19137699WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/cetinerlerden_daihatsu_siron-34WQQaXQQ23757880WQQpXQQdisplayitem

• vw polo 2000-2001 arası 6n2 kasaları öneririm
  • sirion yada kia picanto olabilir srion toyota üretimidir arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asi_boyz

quote:

Twingo alabilirsin

üstad ne yaptın o çirkin ve kücücük araca bu para verilirmi ?

Palio 1.2 16v istediğini karşılar, ararsan o paraya hyundai getz'te alabilirsin. HB olmasından vazgeçersen Accent Millenium veya Admire kasa alabilirsin.

10000 liraya satın alır az yakar 2000 lirayada doya doya gezer diye dedim
  • Skoda Fabia derim diğerlerine nazaran daha bir otomobile benziyor
  • twingo çirkin mi dedi biri ?

kriterlerine bi bakalım : Az yakan,düşük motorlu,hatchback,şehir iiçinde kullanılacak bir araba

şehir içi 6-7Lt, şehir dışı 4,5-5Lt yakar.

1149CC 60HP motoru vardır.hız aracı değildir.ekonomi aracıdır.ama performans olarak da hiç fena değil motor hacmine göre.kalkışlarda kilo avantajı ile öne geçebilirsin kolayca.

Hatchback kasası var.tek kapıdır.ama hiç bir arabada olmayan kocaman bir kapısı vardır.dolayısı ile içine binmek çok rahattır.

tam şehir içine göredir.bir gün kadıköye twingo ile gidersen çok daha iyi anlayabilirsin.başkalarının park edemediği yerlere park edip milleti deli edebilirsin

ek not olarak arka koltukları ileri geri hareket eder ve hemen hiçbir arabada olmayan uzun arka diz mesafesine sahiptir.arkadakiler asla sıkışıp kalmazlar.dıştan araba ufak gözükebilir ama içi kocamandır.2.06m lik basketbolcu arkadaşı rahat bir şekilde uzun yola götürdüm.kolisinde çamaşır bulaşık makinesini taşıyacak kadar geniş olabilir yeri geldiğinde.

şehir içi 35 lt ile 500-550km gider.parçası yok pahalı demeyin boş yere.siz parça arayacağınız yeri bilmediğiniz için pahalı geliyordur size.şimdiye kadar kimseyi yolda bırakmadı ( 40-50 adet twingolu arkadaşım var.)9-10 liraya 99 üstü temiz güzel bişey bulanabilir.biraz mıncıklama ile göze hoş gelecek hale sokulabilir.yeterki yardım isteyin.twingo ile ilgili her sorunuzu cevaplamaya hazırım.eskişehirde olanlar veya buryaa yakın olanlar bu pazar buluşmamıza katılıp 30 yakın farklı twiden istediğini doyasıya inceleyebilir, fikir edinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FelixCrail -- 17 Nisan 2010; 0:18:22 >

• Bir arkadaşımın Corsa 1.2 klimalı aracı var..80.000 kmde ve yanılmıyorsam 13.000 Tl istiyor..Aracın herhangi bir sorunu yok..Zaten düzenli olarak bakımlarıda yapılmış..İstanbuldaysan ilgilenebilirsin..Araç güzel..Corsayıda listeye ekleyebilirsin..
  • @FelixCrail sizi anlıyorum az yakıyor iyi özellikleri var fakat, zevkler ve renkler.. Bence twingo'nun gerçekten çok kötü bir görüntüsü var. Ford KA'dan sonra Twingo hayatımda gördüğüm en çirkin araçlar listesinin başında. Twingo'nun özellikle ön farları öldürüyor beni . Ha az yakarmı yakar, zaten 60hp araç. Belki parada eder ama, 10.000 asla etmez, o kadar seçenek varken..
  • @asi_boyz

twingo için 2 seçeneğin vardır zaten.

1. ya çok seversin
    2. yada hiç beğenmezsin

bunun ortası yoktur.yani araba işte ya alıp bineyim diyeceğin bi araba değildir.anca meraklısı kullanır.dediğin gibi zevkler farklı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FelixCrail

@asi_boyz

1. ya çok seversin
    2. yada hiç beğenmezsin

bunun ortası yoktur.yani araba işte ya alıp bineyim diyeceğin bi araba değildir.anca meraklısı kullanır.dediğin gibi zevkler farklı olabilir.

Ya çok seversin alırsın araçtan inmezsin..

Ya da hiç sevmezsin gördüğünde arkanı dönüp gidersin..

Twi böyle bir araba bencede.. FelixCrail bende en yakın zamanda twi alacağım kısmetse. Twiciler sağolsunlar yardım istedim bi yerden orada bahtavar benim

• Twingo benimde hoşuma gitmiyo,zaten gösterdiklerinde hep modifiyeli araçlar,modifiyesiz suratına bakılmaz gibime geliyo kızma ama :) Tavsiyeler için teşekkürler

Bu fiyata temiz bir clio almayı düşünüyorum inş bulurum.

@feylesof2150

Hocam aracın biri 152.000 de çok değil mi ?
  • tek kapı düşünürsen 2001-2004 arası 1.4 corsa comfort bakabilirsin
    hatta üstüne paran bile artar
    http://www.sahibinden.com/sahibinden_10_500_tl-93WQQaXQQ22509623WQQpXQQdisplayitem
    bunun gibi
  • ben cok bakmıstım zamanında ufak sınıfta en iyisi ford ka ve twingodur ustelık 4 mılyarında sana kalır

yada temız megane coupe bulabılırsen on numara olur
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FelixCrail

@asi_boyz

1. ya çok seversin
    2. yada hiç beğenmezsin

Ya çok seversin alırsın araçtan inmezsin..

Ya da hiç sevmezsin gördüğünde arkanı dönüp gidersin..

Twi böyle bir araba bencede.. FelixCrail bende en yakın zamanda twi alacağım kısmetse. Twiciler sağolsunlar yardım istedim bi yerden orada bahtavar benim

aynen katılıyorum twingo ve ford ka benim cok hosuma gidiyo

kimi adam da donup bakmaz bıle

• 2001-2005 arası marea veya bravo o paraya alabileceğin öğrenci için en iyi araçlardır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.