Şimdi Ara

12,08,2006 TARİHİNDEKİ SAWAŞ BUGU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu tarihte GM 'in Karusların tarfında olduğu çok belli lvl 60 okçu karus yanımda oturan cafe arkadaşım wariora tek attı (arkadaşamın 3.7k hp 1150defensi war).Ayrıca sawaşta bana 2k civarı vuran karuslar el moradı basmaya geldiklerinde bana sadece 800 wuruolardı sizce bunun başka açıklaması war mı?Birisi bununla ilgilenirse sewinrim

• Adamın eline baksaydınız keşke Totomic bow falan varsa normaldir. Belki de adam lvl 80 dir. Oda olmadı Gm aga o okçunun japonyada oturan halasının kuzenidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: De_Warsa

Arkadaşlar bu tarihte GM 'in Karusların tarfında olduğu çok belli lvl 60 okçu karus yanımda oturan cafe arkadaşım wariora tek attı (arkadaşamın 3.7k hp 1150defensi war).Ayrıca sawaşta bana 2k civarı vuran karuslar el moradı basmaya geldiklerinde bana sadece 800 wuruolardı sizce bunun başka açıklaması war mı?Birisi bununla ilgilenirse sewinrim

server neresi yazmamışsın imzana baktım ares heralde ???
  • offf off ne güzel idare ediyoduk ke ile fd gelmeseydi keşke
  • server ares adamın elindekide ib +6 felandı heralde parlamıodu çünki +7 olsa reversi falan basardı tahminime göre +6 ibydi
  • evet ya ke neysede fd iğğce batırdı oyunu bence sadece 70bugunu kaldırsalardı yeterdi
  • ee ne alaka neyını batırdı oyunun ???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vizyondakiler 22 Temmuz 2011
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nasi ne alaka ben sawaşta olanı anlatıom hiç mi gariplik yok sence en basitinden cznin bowlu çok mu güzel olmuş ben eskisini tercih ederm
  • ben de katılıyorum bowl mu acık tarlamı belli deil eskiden ne iyiydi totomic bow kaldırılmadımı
  • walla bende öle biliorum
  • Bildim kadarıyla bazı unıq sılahların+8ın krıtık dmgsı var ornegın +8 darkwane full cekebılır
    quote:

Arkadaşlar bu tarihte GM 'in Karusların tarfında olduğu çok belli lvl 60 okçu karus yanımda oturan cafe arkadaşım wariora tek attı (arkadaşamın 3.7k hp 1150defensi war).Ayrıca sawaşta bana 2k civarı vuran karuslar el moradı basmaya geldiklerinde bana sadece 800 wuruolardı sizce bunun başka açıklaması war mı?Birisi bununla ilgilenirse sewinrim
  • sanmam adamın elindeki +8 bile diildi onu bırak uniq diildi
  • quote:

sanmam adamın elindeki +8 bile diildi onu bırak uniq diildi

Kedidir Kedi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.