< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rayto -- 17 Haziran 2024; 19:23:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rayto -- 17 Haziran 2024; 19:23:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Konuya 1 gr beyni olmayan loserlar gelmiş bile. Sıkintılı mısiniz olum siz adam başlangıç fotosu koymuş gelişim oldukça buraya foto atmaya devam edecek. Nasil cins varlıklarsıniz anlamıyorum. Hepinizde göt göbek tonla ama adamla dalga geçiyonuz.
|
Hikaye mi yemek menusu mu anlamadim
|
Şöyle zayıf nasıl olabiliyorsunuz yav. Dikkat etmesem 100 kilo olurum
|
Bak kaç yıldır üyeyim normalde bu tip insanlara cevap vermem ama sana cevap veresim geldi. Bu adam ne güzel azimli bir şekilde vücudunu geliştirmeye devam ediyor sen bu adama destek, moral , motivasyon vermen gerekirken neden diğer yolu seçiyorsun? Ya kıskanıyorsun ya da için gerçekten kötü. El ense yapsa alırmış da ufak tefek bir şeymiş de. Gerçekten çok sinirlendim sana. Taşaklarını koparıp ağzına verdiğimde de bakalım böyle konuşabilecek misin? Sizin gibi insanlara güzelce laf anlatmak yerine sizin dilinizden konuşmak daha iyi sanırım. Çünkü ancak bundan anlıyorsunuz
|
Hatersları takma bro. Bende vucutgelistirmeciyim. Sorun olursa body foruma beklerim. Buradakiler anca boş konuşmayı bilir
|
üniversiteyi yeni bitirdim. güzel bir meslegım var yakında yurtdısında master yapıp orada işe başlayacagım yeter mi?
|
Hocam çok ciddi gelişim var bence. tebrikler, böyle devam edin
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|