Şimdi Ara

Vücut gelistirme hikayem [13.AY SS EKLENDI] [12.08.2020]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
377
Cevap
10
Favori
24.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rayto -- 17 Haziran 2024; 19:23:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bak kaç yıldır üyeyim normalde bu tip insanlara cevap vermem ama sana cevap veresim geldi. Bu adam ne güzel azimli bir şekilde vücudunu geliştirmeye devam ediyor sen bu adama destek, moral , motivasyon vermen gerekirken neden diğer yolu seçiyorsun? Ya kıskanıyorsun ya da için gerçekten kötü. El ense yapsa alırmış da ufak tefek bir şeymiş de. Gerçekten çok sinirlendim sana. Taşaklarını koparıp ağzına verdiğimde de bakalım böyle konuşabilecek misin? Sizin gibi insanlara güzelce laf anlatmak yerine sizin dilinizden konuşmak daha iyi sanırım. Çünkü ancak bundan anlıyorsunuz
  • Hikaye mi yemek menusu mu anlamadim

• Pek bir şey bekleme 1.5 ayda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ussuz

Pek bir şey bekleme 1.5 ayda.
    bırakmayı düşünmüyorum hocam
  • Galaxy A70 G kullanıcısına yanıt
    haha
  • Rayto kullanıcısına yanıt
    Bırakma zaten. Hikayem deyince foto atıcaksın sandım bizden tahmin bekliyorsun diye düşündüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

Bu mesaj silindi.
    o kafayla baslamadım hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sizden birde zihin geliştirme hikayesi bekliyoruz, öncesi ve sonrası olacak şekilde anlatırsanız herkese faydası olacaktır diye düşünüyorum.
  • Mukemel bir vucut yapmissin

• Hatersları takma bro. Bende vucutgelistirmeciyim. Sorun olursa body foruma beklerim. Buradakiler anca boş konuşmayı bilir

• Yok yakışmış hocam. Gerçekten büyük büyük bir azminiz varmış. Bu vücuda kızların tepkisi nasıl? Düşüyo mu?
    Özellikle baklavalarınız harika

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 36

Mukemel bir vucut yapmissin
    Acilenwww.dünyagöz.com ve günde 100 sayfa kitap tavsiye ediyorum.

• Konuya 1 gr beyni olmayan loserlar gelmiş bile. Sıkintılı mısiniz olum siz adam başlangıç fotosu koymuş gelişim oldukça buraya foto atmaya devam edecek. Nasil cins varlıklarsıniz anlamıyorum. Hepinizde göt göbek tonla ama adamla dalga geçiyonuz.

• Konu sahibi arkadaş ciddi ve istikrarli bir spor ayni zamanda sağlam bir diyetle 1 senede çok güzel gelişim sağlarsın. Ama bu yolda epey masrafin olacağını unutma.

Spor salonu, supplementler, yüksek proteinli besinler vb.

• Şöyle zayıf nasıl olabiliyorsunuz yav. Dikkat etmesem 100 kilo olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rasyonelizm

Konuya 1 gr beyni olmayan loserlar gelmiş bile. Sıkintılı mısiniz olum siz adam başlangıç fotosu koymuş gelişim oldukça buraya foto atmaya devam edecek. Nasil cins varlıklarsıniz anlamıyorum. Hepinizde göt göbek tonla ama adamla dalga geçiyonuz.
    saolun hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismene

Sizden birde zihin geliştirme hikayesi bekliyoruz, öncesi ve sonrası olacak şekilde anlatırsanız herkese faydası olacaktır diye düşünüyorum.
    üniversiteyi yeni bitirdim. güzel bir meslegım var yakında yurtdısında master yapıp orada işe başlayacagım yeter mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rayto

üniversiteyi yeni bitirdim. güzel bir meslegım var yakında yurtdısında master yapıp orada işe başlayacagım yeter mi?

Alıntıları Göster
    Çok zekisin gerçekten de vay be nutkum tutuldu.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.