Şimdi Ara

Vücut gelistirme hikayem [13.AY SS EKLENDI] [12.08.2020] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
377
Cevap
10
Favori
24.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meturan. M kullanıcısına yanıt
    Saolun hocamm

• bu yemek listesini 4 ay boyunca uyguladın mı hocam ?
    bence baya iyi olmuş 4 ayda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

bu yemek listesini 4 ay boyunca uyguladın mı hocam ?
    bence baya iyi olmuş 4 ayda.
    Bazen kacamaklar yaptim tabiki her zaman ayni seyi yemedim ama genelde boyle

• Upppp

• Su anki kilon nedir hacim?

172 boy 68 kilo ile başladım, 1 ayimi doldurdum bugün. Su an 71 kusurum. 74-75e kadar kilo alip sonra yag yakmaya baslayacagim ben de. Supplementler'in gainerini kullaniyorum. 1 ay olmasina rağmen guzel degisim var bende de. Sirtim ozellikle belirginlesmeye basladi. Ne kadar dikkat etsem de hafif yaglanmaya başladım. Clean bulk olayi zor oluyor. Amac zaten su an vücudu buyutmek. Daha sonra definasyonla birlikle kaslari belirginlestirmeye baslarim ben de.
    Full body mi yapiyosun split mi calisiyosun?
    Bench ve squatta kac kilo ile calisiyosun?
    Kendi kilo ve boyuma yakin birini bulmusken sorayim dedim.

• Gayet güzel gelişmişsin, pes etmek yok aynı şekilde devam.

• güzel gidiyorsun başarılı hassas terazi alıp yediklerini tartabilirsin fatsecret uygulaması var telefonda oradan da kaç gr protein var bakabilirsin.
    ilk 8-12 ayda en büyük gelişimi alıcaksın biraz daha sıkı tut derim en büyük verim dönemindesin ağırlıklarını güvenli bir şekilde artırmaya çalış körü körüne değil güvenli artır ki sakatlık çıkmasın sakatlık diyip hafife alma omuzu yırtmış birisiyim gerçekten rezalet bir durum..
    seneye bu aylarda 6 pack bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heyea

Su anki kilon nedir hacim?

172 boy 68 kilo ile başladım, 1 ayimi doldurdum bugün. Su an 71 kusurum. 74-75e kadar kilo alip sonra yag yakmaya baslayacagim ben de. Supplementler'in gainerini kullaniyorum. 1 ay olmasina rağmen guzel degisim var bende de. Sirtim ozellikle belirginlesmeye basladi. Ne kadar dikkat etsem de hafif yaglanmaya başladım. Clean bulk olayi zor oluyor. Amac zaten su an vücudu buyutmek. Daha sonra definasyonla birlikle kaslari belirginlestirmeye baslarim ben de.
    Full body mi yapiyosun split mi calisiyosun?
    Bench ve squatta kac kilo ile calisiyosun?
    Kendi kilo ve boyuma yakin birini bulmusken sorayim dedim.
    Hocam yeterli beslenme varaa suplement almayin bence 6 aydan sonra alabilirsiniz. Full body ilk ay yaptim bolgesel calisiyorum son 3 aydir.

Squat yerine makineleri kullaniyorum.düz bench suan 22.5 +22.5 takiyorum

Hocam kiloniz iyi bence o boya o kadar cikmayin derim.ben sabitledim 67-69 bandindayim.

62 kiloluk zayifligimdan kurtuldum sonunda

Daha ayrintili konusmak isterseniz pm beklerim.

• Son ayimda acemilik yapip yuksek kilolar ile yarim tekrar yaptigimi fark ettim cok pisman oldum sonra dusurdum daha iyi oldu hocam

• Rayto kullanıcısına yanıt
    iyi yapmışsın ağır kaldırıcam diye körü körüne gitmek olmaz.
    negatifleri yavaş yapmaya özen gösteriyor musun bu çok işe yarar bir yöntem yorucu oluyor ama gerçekten kasa sağlam hasar veriyor.Antrenman programın nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-74F84D677

iyi yapmışsın ağır kaldırıcam diye körü körüne gitmek olmaz.
    negatifleri yavaş yapmaya özen gösteriyor musun bu çok işe yarar bir yöntem yorucu oluyor ama gerçekten kasa sağlam hasar veriyor.Antrenman programın nasıl ?
    Hocam baya karisik ya ama genel bilinen seyleri yapiyorum

Negatiflere dikkat etmiyordum denicem saolun

Ha bide drop set yapiyorum bazen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rayto -- 11 Kasım 2019; 21:16:52 >
  • Rayto kullanıcısına yanıt
    Drop seti zorlandigim hareketlerde yapıyorum ben. Cable triceps row yapiyorum mesela, 40 kilo ile başladım 10 tekrar çıktı, 12 tekrar yapamıyorum, tak düşürüyorum 35'e, kac tekrar cikarsa atıyorum sonra 30'a sonra 25 vs.

Çalıştığım için is yerinde ne cikarsa onu yiyorum. O yuzden gainer kullanmaya basladim. Hem bir miktar protein hem karbonhidrat icin.

Full body ile 4-5 ay devam ederim ben muhtemelen. Su an benchte bar agirligi ile birlikte 45 kilo calisiyorum. Yani 12.5 12.5 takiyorum. Squat 60 kilo ile 5×5 yapabiliyorum. Progressive overload önemli oldugu icin ağırlığı artirmaya calisiyorum devamlı.

Kilo konusunda da sanki 74-75 kiloda daha guzel vucudum olurmus gibi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heyea -- 11 Kasım 2019; 21:40:27 >
  • Takdir edilesi bir gelişme dostum. Aynen devam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dexter Morgan kullanıcısına yanıt
    Hayvan gibi yiyorum 75i geçemiyorum ben de.

İki ay boyunca her gün dışarıdan yemek zorunda kalmıştım Allah var ama hayvan gibi de yemiştim o da o zaman döner steak burger iskender kahvaltıda salam sucuk patates kızartması üç çeşit peynir eksik olmazdı 75 anca. Şu an 70e düştüm geri ev yemeklerinden

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SaB0 kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler
  • karı mızın vücuda bakak. bench deadlift squat ne onları sölye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip

karı mızın vücuda bakak. bench deadlift squat ne onları sölye
    ahaha amelelikten bir farkı yok deadliftin :D vücut yapmayacaksam neden kaldırayım onları para verip

şaka bi yana onlardan sadece bench i yapıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rayto

ahaha amelelikten bir farkı yok deadliftin :D vücut yapmayacaksam neden kaldırayım onları para verip

şaka bi yana onlardan sadece bench i yapıyorum

Alıntıları Göster
    70kg 11-12 tekrar yapıyom tek tekrar maksım 85 ya da 90 dı. sen kaç yapıyon
  • UPUP

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.