Şimdi Ara

Vücut gelistirme hikayem [13.AY SS EKLENDI] [12.08.2020] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
377
Cevap
10
Favori
24.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ismene

Çok zekisin gerçekten de vay be nutkum tutuldu.

Alıntıları Göster
    sıkıntılısın cıdden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rayto

üniversiteyi yeni bitirdim. güzel bir meslegım var yakında yurtdısında master yapıp orada işe başlayacagım yeter mi?

Alıntıları Göster
    mesleğiniz ne?
  • Uppp 1.ay eklendi arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Azmi olmayan azmi olanı dusurmeye calisir burdaki asosyal loserları takma,devamlilik cok onemli

• Yağ oranın biraz fazla bence. 2k kaloriyle başlayıp biraz yağ yakmak daha mantıklı olurdu. Kas kütlesi için 2600 iyi bir kalori miktarı 3k biraz fazla geldi yağ oranın artabilir. Ve en önemlisi düzenli kardiyo yap.
  • Kamerayamı hohladın bişe görünmüyoki

• quote:

Orijinalden alıntı: pilosopo

Yok yakışmış hocam. Gerçekten büyük büyük bir azminiz varmış. Bu vücuda kızların tepkisi nasıl? Düşüyo mu?
    Özellikle baklavalarınız harika
    haddini bil
  • Benzer bir durum bende de vardı. Antrenörlere ısrarla sordum, değişimi görebilmen için en az bi üç ay geçsin abi daha dur acelen ne diyorlar. Ki dedikleri doğru ben ikinci ayı devirmek üzereyim üst kollarım biraz belirginleşti üst göğüste de hafif kabarma var. Devam et bence daha çok erken. Hatta antrenörlere göre sormak için bile erken. Biçim kazandırmak için 6ay-1sene gerekiyor internetteki 1 haftada plaj vücudu falan gibi saçmalıklara inanmayın. azim ve sabırla devam ediceksin.

Not: bu işi sağlığım için yapıyorum çok zayıfım. ağır işe gelemiyorum. Üniv. 1 deyken bir marketten kovulmuştum o gün bugündür ahım vardı kendimi geliştiricem diye nasip bugünlereymiş. Kuvvetlenirsen her işi yaparsın tek derdim sağlık+ekmek.

• 2.. ay editi geldi
  • Bölgesel çalışmayı bırak. 5x5 uygula. Çok daha hızlı ve dengeli gelişeceksin. Bölgesele en az 2 sene geçmeni önermem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • değişimi ben fark ettim kanki. devam et.
  • Saol kmki xd

• toplamış vücut böyle devam
  • Göğüsler belirginleşmeye başlamış aynen devam 👍🏻

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gece yatarken 1 paket cici bebe bisküvisini de öneririm

400 gramında
    1800.00 kalori var
    1 adet (8 g)
    35 kalori var
  • thebiqboss kullanıcısına yanıt
    Seker ve yag ama ayrica sivilce sorunum var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rayto

Seker ve yag ama ayrica sivilce sorunum var
    sivilce derken ?
  • Omuz ve trapez genetiğini çok beğendim, sıkı çalışmayla çok estetik bir vücut elde edebilirsin. Kolay gelsin
  • Merhabalar; Öncelikle İyi sporlar.

Aktif olarak 7 yıldır spor yapan birisiyim. Yaşım 30 Boy 185 Kilo 85 şu an.
    Spora ilk başladığım yıllarda 185 boy 62 kiloydum. Kaburgalarımı tek tek uzaktan sayabilirdiniz.
    Spor bana çok şey kazandırdı. Zamanla gelişmeye doğru beslenmeye disiplinli hayat yaşamaya başladım.
    2. Yılın sonunda 74 kg olmuştum. Çünkü basit şekerleri yemeyi bırakıp, doğru düzgün besleniyordum. Şu an %14 %20 yağ oranı ile 85-90 kg arasında gidip geliyorum. Ama kütlesel olarak iyiyim. Şu an SS atamıyorum ama bilahare eklerim.

Demek istediğim spor, beslenme ve gelişme uzun ve sabırlı bir süreçtir. Ancak her şeye değer. Sporun size kattıkları çok daha fazladır.
    Size başarılar dilerim. Devam edin, disiplininizi bırakmayın.
    Naçizane bir tavsiye olarak; her gün tek kas grubu çalışabilirsiniz. Eğer zamanınız kısıtlı ise o zaman aynı programa devam edin.

Ancak her gün tek kas grubu çalışmak mesela pazartesi sadece göğüs, salı sırt, çarşamba omuz, vs vs ayırarak gidebilirsin.

Bu çalışma sistemi ile ben 7 yıldır hiç bir şekilde sakatlanmadım. Ama salonda tanıdığım çoğu arkadaşlar küçükte olsa sakatlıkları olmuştu.

Vücudunuzu dinleyin zaten o sinyaller verecektir. İyi sporlar tekrardan.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.