arkadaslar 15'4 inc 1.85ghz centrino duo işlemcili laptop kullanıyorum ancak sürekli seyehat halinde oldugum için ve okuldada yanımda bulundurmak için yeni bir laptop almayı uzun zamandır düşünüyorum bir cok modeli inceledim ama bir türlü kafama yatan bir model bulamadım en son asus f9sg modelini begendım onuda alabileceğim bir magaza yada online satıs noktası yok hepsiburada dısında tavsiye ve önerilerinize ihtiyacım var şimdiden sağolun sahip olmayı istediğim ürünün basitce özellikleri core2duo 2ghz işlemcisi veya üzeri 2gb ram genişletilebilir ve üzeri ekran kartını önemsemiyorum sırf ofis işlemleri ve nette kullanılacak cunki bunun yanında diğer özellikleriylede pek önemsediğimi söyleyemem pil ömrü uzun olursa daha iyi olur diyorum ancak pil ömurleriyle alakalı bılgılere de ulasmak bıraz zor benım ıcın hard disk 120gb ve uzeri ekran boyutu ve tasınabılır olması yanı hafıflıgı bıraz önemlı 14'1inc ve altı olsun istiyorum fiyat konusunda kesin bir sey söleyemiyorum ama taksitli fiyatıyla 1800 2000ytl arasında bir makina arıyorum yardımcı olabileceğinizi bılıyorum simdiden sağolun.
aslında şu anda hepsiburada'da CF kampanyası var. %10 indirim+%10 parapuan+10 taksit şeklinde f9sg 1800 ytl'ye geliyor. Bunu değerlendir bence.
Ayrıca ereyon.com.tr'de de fiyat 2000 ytl civarında. Ben f9sg'yi 5 gündür kullanıyorum. Şu ana kadar memnunum. Arkada pil çıkıntısıda olmasaymış çok iyi olurmuş.
cf im yok bunun yanında baska alternatifleride tavsiyeleriniz aracılıgıyla ögrenmek istiyorum teşşekür ederim arkadasım
www.exa.com.tr www.ereyon.com.tr bu iki sitede bulabilirsin, bende 2 tercih arasında kaldım msi pr200 ve asus f9
arkadaşım teşşekür ederim ama ürünlerin teknik yönlü analizi istiyorum hanı bu bu yuzden tavsiye edilir gibisinden yoksa ne nerde bulmak pek zor olmasa gerek saygılarımla