Şimdi Ara

12'1 13'3 14'1 inc notebook tavsiyelerinizi bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 15'4 inc 1.85ghz centrino duo işlemcili laptop kullanıyorum ancak sürekli seyehat halinde oldugum için ve okuldada yanımda bulundurmak için yeni bir laptop almayı uzun zamandır düşünüyorum bir cok modeli inceledim ama bir türlü kafama yatan bir model bulamadım en son asus f9sg modelini begendım onuda alabileceğim bir magaza yada online satıs noktası yok hepsiburada dısında tavsiye ve önerilerinize ihtiyacım var şimdiden sağolun
    sahip olmayı istediğim ürünün basitce özellikleri
    core2duo 2ghz işlemcisi veya üzeri
    2gb ram genişletilebilir ve üzeri
    ekran kartını önemsemiyorum sırf ofis işlemleri ve nette kullanılacak cunki
    bunun yanında diğer özellikleriylede pek önemsediğimi söyleyemem
    pil ömrü uzun olursa daha iyi olur diyorum ancak pil ömurleriyle alakalı bılgılere de ulasmak bıraz zor benım ıcın
    hard disk 120gb ve uzeri
    ekran boyutu ve tasınabılır olması yanı hafıflıgı bıraz önemlı 14'1inc ve altı olsun istiyorum
    fiyat konusunda kesin bir sey söleyemiyorum ama taksitli fiyatıyla 1800 2000ytl arasında bir makina arıyorum yardımcı olabileceğinizi bılıyorum simdiden sağolun.

• aslında şu anda hepsiburada'da CF kampanyası var. %10 indirim+%10 parapuan+10 taksit şeklinde f9sg 1800 ytl'ye geliyor. Bunu değerlendir bence.

Ayrıca ereyon.com.tr'de de fiyat 2000 ytl civarında. Ben f9sg'yi 5 gündür kullanıyorum. Şu ana kadar memnunum. Arkada pil çıkıntısıda olmasaymış çok iyi olurmuş.
  • cf im yok bunun yanında baska alternatifleride tavsiyeleriniz aracılıgıyla ögrenmek istiyorum teşşekür ederim arkadasım
  • www.exa.com.tr www.ereyon.com.tr bu iki sitede bulabilirsin, bende 2 tercih arasında kaldım msi pr200 ve asus f9
  • arkadaşım teşşekür ederim ama ürünlerin teknik yönlü analizi istiyorum hanı bu bu yuzden tavsiye edilir gibisinden yoksa ne nerde bulmak pek zor olmasa gerek
    saygılarımla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.