Şimdi Ara

12-15.000 TL'ye Araç Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: manalaus

quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

quote:

3 gün önce 2006 palio aldık 1.2 active 8 valf ve 80000 binde. 12900e aldık. bu fiyata daha iyisi varsa buyursun onu söylesin.

Yakıt tüketimi konusunda bilgi verir misin ?

kardeşime aldık palioyu. acemi olduğu için şimdilik değerler gerçek değerler olmayabilir. aldığımız gün fulledik depoyu dün baktık istanbul içinde 28 kuruş yakıyor. hiç lpg takılmamış araca bu değerlerle takmayız gibime geliyor.

Çok yakıyor 8vler diye gözümü korkuttular.Benzinde çok da fazla bi değer değil aslında.Bilmiyorum.8V ler aman aman sakın uzak durun diye bağıran çok forumlarda

• quote:

3 gün önce 2006 palio aldık 1.2 active 8 valf ve 80000 binde. 12900e aldık. bu fiyata daha iyisi varsa buyursun onu söylesin.

imzamdaki aracın rakip olcağını düşünüyorum hocam o kadar iddalı olmayın :)
  • Temiz , orjinal bir 206 HB 1.4 XR + LPG en iyi tercih olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eggys

marea hlx..

Aynı kanıdayım.Marea 1.6 lpg'li tavsiyemdir.Lpg sorunsuzdur sıkıntı yaşatmaz.Bu fiyat aralığında alabiliceğiniz en donanımlı araba budur
  • quote:

Orijinalden alıntı: chessmania

quote:

daha iyisi= yedek parça bolluğu ve ucuzluğu
    = satmak sitediğinde hemen satılması( evet arkadaşlar galericiyim)
  • quote:

quote:

quote:

o şekilde belirseydin hocam keşke daha iyisi diyince akla başka şeyler geliyor çünkü (donanım yakıt performans yada temizinin daha kolay bulunması gibi şeyler mesela) sahibinden.com da bi ilan gördüm benim aracın aynısıydı km si 95 binde 2005 modeldi 12000e 1 günde satıldı satıcıya sordum merakımdan ilan verdikten 1 gün sonra satıldı dedi

• quote:

quote:

quote:

quote:

o şekilde belirseydin hocam keşke daha iyisi diyince akla başka şeyler geliyor çünkü (donanım yakıt performans yada temizinin daha kolay bulunması gibi şeyler mesela) sahibinden.com da bi ilan gördüm benim aracın aynısıydı km si 95 binde 2005 modeldi 12000e 1 günde satıldı satıcıya sordum merakımdan ilan verdikten 1 gün sonra satıldı dedi

senin arabada çok güzel bir araç. abs klima hava yastıkalrı falan.. ama biraz küçük gibi mi ne ?

• quote:

Orijinalden alıntı: OĞUZ?

quote:

Orijinalden alıntı: eggys

marea hlx..

Aynı kanıdayım.Marea 1.6 lpg'li tavsiyemdir.Lpg sorunsuzdur sıkıntı yaşatmaz.Bu fiyat aralığında alabiliceğiniz en donanımlı araba budur

rengini şeklini şemalini hafiften toplarsan on numara şekli var

12-15.000 TL'ye Araç Tavsiyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 12 Mayıs 2013; 19:25:42 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

senin arabada çok güzel bir araç. abs klima hava yastıkalrı falan.. ama biraz küçük gibi mi ne ?

evet biraz kçk :) arkaya 1.80 boylarında 3 erkek zor sığıyor uzun yola 5 kişi gidilmez gidilirsede arka 3lünün kız olması lazım

• quote:

Öncelikle hayırlı olsun, kazasız belasız...
    Sonrasında bir konuyu merak ettim; aldığınız araçta klima var mı acaba?
    Selamlar...
  • klima yok dostum. açıkcası pek önem vermedik o tarz donanımlara acemi arabası olacak sonuçta 1 2 sene kullansın alışsın kardeşim diye aldık. hatta ilk kazasını bugün yaptı bi toyotaya arkadan tosladı :)
  • quote:

klima yok dostum. açıkcası pek önem vermedik o tarz donanımlara acemi arabası olacak sonuçta 1 2 sene kullansın alışsın kardeşim diye aldık. hatta ilk kazasını bugün yaptı bi toyotaya arkadan tosladı :)

Fiyat kıyaslaması için sormuştum, teşekkürler...
    Bu arada kardeşinize geçmiş olsun, cana gelmesin...
  • İşin özü; bir yakınım için benzer fiyat aralığında araba bakıyoruz.
    2006 Palio 1.2 Active benzin/lpg klimalı 93 000 km fiyat 16.300
    Ne kadara zorlanmalı ve araç konusunda yorumlarınızı bekliyorum, selamlar...

Ekleme:16 Valf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kursad_75 -- 12 Mayıs 2013; 22:41:47 >
  • Palio'lu arkadaş destekli at. 28kuruş istanbul. 28/4.58= 6.1lt 6lt benzin ile şehir içi mi olur? Bir de acemi sürücü?

gerçek şehir içinde o araç 7-7.5tan aşagı yakmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Sürücü

Palio'lu arkadaş destekli at. 28kuruş istanbul. 28/4.58= 6.1lt 6lt benzin ile şehir içi mi olur? Bir de acemi sürücü?

gerçek şehir içinde o araç 7-7.5tan aşagı yakmaz.

Biz devir saatinle akraba olduk öyle tüketim görmedik. Ya ben agresif kullanıyorum ya siz yanlış ölçtünüz.
  • palio veya albea yada clio 15 bine bu iki model hariç doğru düzgün ve modelli araç bulamazsın.
  • palio benzinde 28 kuruş yakmaz. Şehir içinde 40 kuruşun altına düşmez abartmayın o kadar.
    şehir dışında bile 28 kuruşu belki yakar..

bu fiyata alınabilecek en güzel araç 2000-2001 model clio ya da opel corsalardır
  • efsane kasa 96 99 arası corollalar olabilir ki şuan sıfırım diye dolaşan arabalardan daha iyi yol tutuşu ve konforu vardır söyleyim dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: eswody

palio benzinde 28 kuruş yakmaz. Şehir içinde 40 kuruşun altına düşmez abartmayın o kadar.
    şehir dışında bile 28 kuruşu belki yakar..

bu fiyata alınabilecek en güzel araç 2000-2001 model clio ya da opel corsalardır

Almayı düşündüğüm araçlar arasındaydı.40kr benzinde yakıyorsa 30 da lpg de yakar.Maaşın yarısı yakıta gider ozaman.....Az yakıyor diye biliyordum oysaki
  • quote:

Orijinalden alıntı: KombiElemanı

Beyler selam. 12 bin ila 15.000 arası LPG'li ya da dizel araç bakıyorum. Seçeneklerim arasında

96-99 arası honda civic hatchback i s otomatik vites,
    Wolksvagen polo 1.4 2000-2001 , Nissan Micra 1.2 2006-2008 model.

Ben kombi teknisyeniyim, bir tek takım çantası taşıyorum. Bagaj hacmi çok önemli değil esasen. Bir aracım vardı sattım. 12.000 TL nakit, 4-5 bin TL kadar da kredi alıcam. Önümüzdeki hafta aracı almam lazım. Öneri ve görüşlerinizi bekliyorum. Saygılar

kardeşim bu kaçıncı konu devamlı konu açıyorsun...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.